Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

21-05-2011 Malaga - Barcelona

Promowane odpowiedzi

Ha! A nie mówiłem? Zostawiam na nockę, o kilka jeszcze powinno spaść.

Proponuję zakup back'a na Barcę w meczu z Malagą. Obecnie jest 2.2, czyli o wiele za wysoko biorąc pod uwagę fakt, że Pep wpuści podstawkę. Szaraczki tego nie wiedzą i dlatego kurs jest jaki jest. Gorąco polecam!

Odnośnik do posta

Proponuję zakup back'a na Barcę w meczu z Malagą. Obecnie jest 2.2, czyli o wiele za wysoko biorąc pod uwagę fakt, że Pep wpuści podstawkę. Szaraczki tego nie wiedzą i dlatego kurs jest jaki jest. Gorąco polecam!

Idealny przykład jak można zarobić kupę forsy przy dobrym info.xD To że wyleci najlepsza 11-stka barcy było pewne już przed meczem z deportivo :) Dał odpocząć gwiazdom, ale nie może ich zostawiać bez rozgrzewki (meczowej) przez 2 tygodnie. Wyjdzie ta sama jedenastka co w meczu z ManU, kurs poleci do 1.5 minimum :)

Odnośnik do posta

Idealny przykład jak można zarobić kupę forsy przy dobrym info.xD To że wyleci najlepsza 11-stka barcy było pewne już przed meczem z deportivo :) Dał odpocząć gwiazdom, ale nie może ich zostawiać bez rozgrzewki (meczowej) przez 2 tygodnie. Wyjdzie ta sama jedenastka co w meczu z ManU, kurs poleci do 1.5 minimum :)

Matias jaka kupe kasy? Tam przetradowano dopiero 3k :) nie ma nawet jak wejsc w rynek :)

Odnośnik do posta

Dodam tylko, że nie zagra dwóch kluczowych graczy Malagi:

Baptista (w ostatnich 12 spotkaniach 9 bramek) - kontuzja

Demichelis - zawieszony za kartki

Odnośnik do posta

Matias jaka kupe kasy? Tam przetradowano dopiero 3k :) nie ma nawet jak wejsc w rynek :)

Dopiero niedawno wychwalałeś pod niebiosy handel pre z kilku dniowym wyprzedzeniem... Barca ma mecz przed finałem LM, bardzo duże prawdopodobieństwo wystąpienia silnego składu i wielki value - 2.2 z takim nie spotkałem się poza meczami z Realem a kaj tam Malaga. Choćby z tych powodów warto się wcisnąć w te 3k przehandlowane i czekać kilka dni na spadek ;p

Odnośnik do posta

To "prawdopodobieństwo" jest na 99.9% pewne. Info pochodzi od znanego dziennikarza, mającego swoje wtyki w klubie. Zresztą, taki obrót spraw byłby całkiem logiczny. Guardiola, który nie chce, by drużyna wypadła z rytmu, przeprowadzi próbę generalną przed meczem na Wembley. Mam nadzieję, że w sobotę, na ok. godzinę przed meczem zamknę rynek z potężnym, jak na moje warunki, zyskiem, i w spokoju obejrzę spotkanie ukochanej ekipy :) A tak najprawdopodobniej będzie.

Taka okazja może się w najbliższym czasie nie powtórzyć. Dla przykładu - ostatni, duży spadek Realu, który wypatrzyłem, pociągnął za sobą konsekwencje - obecnie kurs na nich w meczu z Almerią wynosi mikre 1.14, podczas gdy - analogicznie do spadku kursu w meczu z Villarreal - powinno wynosić ok. 1.50. Niezorientowani głupole kładą kasę(małą bo małą, ale jednak) na wysokie kursy i niezle się przejadą.

A tak na marginesie - kurs urósł do 2.2, i jeśli ktoś jeszcze nie kupił, to ma ku temu genialną okazję. Druga sprawa, to PSG - z powrotem wzrosło do ok. 2.76. Dobrze, że wczoraj sprzedałem z zyskiem :)

Odnośnik do posta

Dlatego

Pep Guardiola powołał 18 piłkarzy na mecz ostatniej kolejki La Liga, z Malagą (sobota, 18:00). W Barcelonie zostaną Valdés, Piqué, Puyol, Xavi, Iniesta, Villa, Messi i Milito.

Do kadry meczowej wraca Adriano, który wyleczył już kontuzję i od środy jest do dyspozycji Guardioli. Milito w środę, a Puyol w czwartek rozpoczęli częściowe treningi z drużyną.

Na La Rosaleda Barçę wzmocnią zawodnicy rezerw: Jonathan Dos Santos, Oier, Thiago, Sergi Roberto i Marc Bartra.

Kadra Barçy: Pinto, Oier, Maxwell, Adriano, Abidal, Fontàs, Bartra, Alves, Mascherano, Busquets, Keita, Thiago, Sergi Roberto, Dos Santos, Afellay, Bojan, Pedro, Jeffren

Spadamy poki red mały...

Odnośnik do posta
To "prawdopodobieństwo" jest na 99.9% pewne. Info pochodzi od znanego dziennikarza, mającego swoje wtyki w klubie. Zresztą, taki obrót spraw byłby całkiem logiczny. Guardiola, który nie chce, by drużyna wypadła z rytmu, przeprowadzi próbę generalną przed meczem na Wembley. Mam nadzieję, że w sobotę, na ok. godzinę przed meczem zamknę rynek z potężnym, jak na moje warunki, zyskiem, i w spokoju obejrzę spotkanie ukochanej ekipy :) A tak najprawdopodobniej będzie.

Taka okazja może się w najbliższym czasie nie powtórzyć. Dla przykładu - ostatni, duży spadek Realu, który wypatrzyłem, pociągnął za sobą konsekwencje - obecnie kurs na nich w meczu z Almerią wynosi mikre 1.14, podczas gdy - analogicznie do spadku kursu w meczu z Villarreal - powinno wynosić ok. 1.50. Niezorientowani głupole kładą kasę(małą bo małą, ale jednak) na wysokie kursy i niezle się przejadą.

A tak na marginesie - kurs urósł do 2.2, i jeśli ktoś jeszcze nie kupił, to ma ku temu genialną okazję. Druga sprawa, to PSG - z powrotem wzrosło do ok. 2.76. Dobrze, że wczoraj sprzedałem z zyskiem :)

czyli sprawdziło się te 0,01%....słabe ma te wtyki....

Odnośnik do posta

szkoda ze pozna reakcja :/ teraz to juz nigdzie po tych torach nie zajedziemy ale wkoncu nie jedno torowisko ja czekam do wieczora jeszcze moze kolo 20 jesze podejdzie do 2.6 a jak nei to skupuje i trzeba sie odrobic... niestety

Odnośnik do posta