Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

21-05-2011 Malaga - Barcelona

Promowane odpowiedzi

Szlag, nie przeczytałem tego. Sam nie wiem, co mam na to powiedzieć. Jedyne co mogę powiedzieć, to przeprosić. Wszystko wskazywało na spadki i widziałem(i nie tylko ja) w tym szanse na duże zarobki. Niestety. Ja swój zakład sprzedam dopiero jutro, wyżej, niż do 2.5 nie wzrośnie, a i może bez straty uda się opchnąć. Trading to nie sielanka, a ten rynek miał mówić co innego...

Odnośnik do posta
Szlag, nie przeczytałem tego. Sam nie wiem, co mam na to powiedzieć. Jedyne co mogę powiedzieć, to przeprosić. Wszystko wskazywało na spadki i widziałem(i nie tylko ja) w tym szanse na duże zarobki. Niestety. Ja swój zakład sprzedam dopiero jutro, wyżej, niż do 2.5 nie wzrośnie, a i może bez straty uda się opchnąć. Trading to nie sielanka, a ten rynek miał mówić co innego...

Nie przejmuj się , każdemu się zdarza, nie ma nieomylnych. Poza tym każdy na własną odpowiedzialność kupuje i sprzedaje, ja straciłem, mimo tego uważam to jako kolejne doświadczenie na przyszłość, z którego wyciągnąłem wnioski ;-)

Odnośnik do posta

Już raz przejechaliście się na moich sugestiach, więc nie namawiam nikogo do niczego, ale sądzę że kurs spadnie do ok. 1.8 -2.2. Aoto moje argumenty:

1.W Maladze brakuje kilku kluczowych graczy.

2.Wielu ludzi stawia, kierując się renomą klubu.

3.W ekipie Barcy zagrają ludzie, którzy dadzą z siebie wszystko. To będzie okazja do udowodnienia swojej klasy, a uwierzcie mi - Thiago, Keita, Pinto, czy Afellay to solidni gracze.

Nie sprzedaję do jutra, uważam, że kurs nie wzrośnie, a nawet może spaś.

Odnośnik do posta
0-0 w dół poleci ... jak barca gra rezerwą to remisuje 0-0 jak z Bilbao oraz ostatnio z Deportivo

Pifko Gofer!, kupione za 14,5, ładnie leci w dół.

Odnośnik do posta

1899 radziłbym Ci sprzedac jak najszybciej, moim zdaniem przy takich absencjach pojdzie dalej w góre

Odnośnik do posta

Jest takie powiedzenie - "słuchaj innych, a będziesz zimą w trampkach zapie... Ekhm... Chodził...". I to znalazło swoje potwierdzenie na rynku Malaga - Barca. Byłem PEWIEN, że kurs spadnie na tyle, by zminimalizować moje straty i może nawet dać trochę zysku. Jednak dziś posłuchałem sugestii(dlaczego? Nie wiem) i sprzedałem zakład z dużą stratą za ok. 2.56. A jak sprawy maja się teraz? Barca spada i lay jest już na poziomie 2.3. Rada na przyszłosć dla samego siebie, jak i innych - słuchać siebie, nie innych i to sobie ufać. Mam nadzieję, że ktoś mądry poczekał z zakładem i być może cokolwiek zarobi, a jeśli nie - zminimalizuje skutki niekorzystnych ruchów kursów.

A teraz patrzę na Barcę po raz drugi - (2.26/2.28) !

Odnośnik do posta

Jakby nie patrzeć, pomimo tego chwilowego zmiany trendu to typ się sprawdził. Niektórzy zakupili po 2.20 aktualnie 2.04. Jednak marka to marka, nie zaryzykowałbym stwierdzenia ile jeszcze spadnie, ale trend główny nadal spadkowy xD Odpowiednie zlecenia stop, kontrolowanie rynku i możecie odrobić wcześniejszą stratę .

post-812-1306395932,09_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Kurs 2.5 to był zbyt duży value jak na Barce. Już na samym początku był dość wysoki (2.2), gdyż spodziewano się absencji. Gdy tylko się potwierdziły- kurs wywindował up. Backowałem 2.4 licząc na spadek, niestety sprzedałem prawie na samym czubku, po czym był domniemane odbicie :) Szkoda, że nie obserowałem dalej tego rynku.

Odnośnik do posta

Pamiętam, że w momencie, kiedy w składzie Realu przewidywano występ rezerwowych, kurs wahał się w okolicach 1.8. Mimo wszystko, w Barcelonie zagrają zawodnicy tacy, jak Abidal, Mascherano, Keita, Alves czy Bojan. Szczególnie ci trzej pierwsi, to ważne elementy pierwszego zespołu. U buków kurs spada. Ja jakieś 1.5 godziny temu ponownie kupiłem back, za bodajże 2.24 i udaje się minimalizować straty. Teraz wchodzenia w rynek nie polecam, nie wiadomo, w jaką stronę to wszystko zmierzy, bo nastąpiło odbicie i nie ma wyraznego trendu spadkowego/wzrostowego. Jedno jest pewne - przed meczem będzie się działo dużo. I jeśli kurs poleci, to sądzę, że do poziomu 1.85 - 1.9. U niektórych buków już takie kursy widnieją.

Na samym początku pisałem, że jeśli info okaże się nieprawdziwe, to "i tak zarobimy, tyle że o wiele mniej". I sprawdziło się, tylko szkoda, że nikt z tego nie skorzystał, a wręcz przeciwnie - stracił.

Odnośnik do posta