Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

18/05/2011 Bordeaux - PSG

Promowane odpowiedzi

18.05 Ligue 1 godz. 19 : 00

Bordeaux - PSG

Typ: PSG spadek 2,76

Po remisie Lyonu otworzyła się brama o nazwie Champions League qualifiers.

Jako że Bordeaux nie ma szans na europejskie puchary a utrzymanie ma raczej pewne dużo osób będzie stawiać na gości co prawdopodobnie może spowodować spadek kursu. Ja zakupiłem z kilku koszyków co daje średnią 2,79.

załączniki:

-trend spadkowy

-obecna forma

Czekam na komentarze!

post-12-1306395925,72_thumb.jpg

post-12-1306395925,83_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Typ który gofer podałeś ma duże znamiona do stania się typem "masowym" A duże spadki lubią nacisk mas! Cierpliwi na pewno zyskają! Czekam na ruchy azjatów i postaram się gdzieś upchnąć moje kursy na bezpiecznym i realnym poziomie 2,66

Odnośnik do posta

No ja właśnie się zastanawiam czy sprzedawać czy poczekać do rana. Mam już 6 tików, ale myśle że powinno do 2,6 polecieć spokojnie przez noc... i chyba zostawię. :D

Odnośnik do posta

nie bede orginalny i dzis to ja podbieram Gofrowe PSG :) szkoda, ze nie wczesniej ale wyglad ana dalsze spadki.

Korzystajac z chwili wieczornego spokoju przejrzalem mniej wiecej oferte na weekend. Szkoda, ze nie bede mogl pohandlowac ale mam nadzieje, ze kilka osob skorzysta a zapowiada sie pysznie.

Stoke (3,00) - Wigan (2,40) - spadek Wigan

post-890-1306395926,95_thumb.jpg

Odnośnik do posta

PSG kilkanaście minut temu skoczyło do 2.80 (why?)!! Ostry swing, teraz powinno spadać znowu ale już pewnie nie dojdzie do 2,50.

post-1077-1306395927,05_thumb.jpg

Odnośnik do posta

sebbor, wiele czynników powoduje odbicia :) Np. jeden gracz wykupił cały lay, pociągnął za sobą tych którzy mieli już zajęte pozycje do wyjścia z rynku z obawy przed zmianą trendu czy też wybiciem poszli ślepo za nim. Gdy głupota się już skończyła kurs ponownie zaczął maleć zgodnie z trendem głównym ;p

Odnośnik do posta

Tak, później już spadało znowu. Przeczekałem trochę ten wysoki kurs. Z drugiej strony łapiąc się na takiego swinga i backując w jego szczycie można nieźle zarobić po ponownych spadkach :)

Odnośnik do posta