Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

MŚ - mecze 28 czerwca

Promowane odpowiedzi

Holandia - Słowacja

Over 2.5 @2,22 2,24

Po dzisiejszych wysokich wynikach kurs powinien spadać zwłaszcza ze jest w tym meczu zdecydowany faworyt, który w dodatku słynie z dobrej gry ofensywnej, choć nie zaprezentował tego jeszcze w tych mistrzostwach, mowa oczywiście o Holandii.

Co o tym sadzicie?

Odnośnik do posta

No i będzie grał Robben. W ostatnim meczu zrobił swoją firmową akcję, piłka trafiła w słupek i dobitka Huntelaara i bramka. Poza tym trend jak na razie jest malejący.

Odnośnik do posta

Ja bym powiedział, że w obydwu jutrzejszych meczach jest dużo podobieństw i ruchy kursów zdają się iść w podobną stronę.

Uważam podobnie jak wy, że warto kupić ten over 2,5 u Holendrów i wynik 3-0 i 3-1 chyba też. Martwi jedynie to, że dziś cały dzien rosnął kurs na Argenytyne, ale myśle, że Holandii jednak to nie grozi. Słowacja to nie Meksyk.

Zakupiłem rownież HT/FT 1/1 @ 2,36

Odnośnik do posta

Punktulanie o godz. 10 rozpoczął się zjazd na overze u Holendrów. W 15 min kurs spadł z 2,20 do 2,00. zyskiem mozna też zamykać CS 3-0 i 3-1 a także HT/FT 1/1.

W meczu Brazyli podobne spadki, więc gratuluje wszystkim co skorzystali :mrgreen:

Odnośnik do posta
Jestem ustawiony na 3:0 po 10.5, myslisz, ze jeszcze zejdzie ?

Jeśli jesteś pierwszy w tej kolejce to jak najbardziej - ja zamykałem po 11,0 bo niespodziewałem się, że over spadnie aż tak silnie. Teraz sobie myśle, że jeśli over spadnie do 1,9 a kurs na holendrów jeszcze o 3-4 ticki to doczekamy się poziomu 9,8 na CS 3-0

Odnośnik do posta

Robben anononsowany w składzie, może będzie to miało jeszcze jakiś wpływ na rynek w ostatniej godzinie. Chociaż na overze spora zapora..

edit : no i spadło na 2.02

Odnośnik do posta

Są szanse na jakieś spadki w meczu Brazylia - Chile? Czy już za późno na jakieś większe ruchy?

Wygląda ze codziennie o 10 ktoś wchodzi z dużym kapitałem na rynek, na jaki rynek zatem wejdzie jutro?

Odnośnik do posta

Obserwujac wykresy na roznych rynkach w meczu Brazylia - Chile, mozna zauwazyc ze ktos zaatakowal rynki 0-0, over2.5 i prawdopodpodbnie faworyta na rynku MatchOdds.

0-0 tuz przed wzrostem 25000

Over 2.5 100000 juz po spadku.

Kursy na jutrzejsze overy wydaja sie za wysokie wedlug mnie.

Odnośnik do posta
ktos zaatakowal rynki 0-0, over2.5

Over 2.5 100000 juz po spadku.

Ja uważam, że to było przed spadkiem i ta właśnie suma przyczyniła się do spadku kursu. Może się mylę. Pewny w 100% nie jestem.

Odnośnik do posta

gotowka.jpg

Według mnie wpływ gotówki na rynku 0-0 spowodował spadek o2.5

Spójrz na graphy.

Tylko jaki to może mieć sens?

UPDATE

http://www.oddsportal.com/soccer/australia-oceania/world-cup-2010/brazil-chile-354512/#over-under;2

Wygląda ze przed spadkiem kursów na betfair u bukmacherów kursy over2.5 były na poziomie 1,9-2 a na betfair 2,2-2,22 tj 2,14-2,16 (po odjęciu podatku)

W tej chwili rynki o2.5 w meczach Paragwaj - Japonia, Hiszpania - Portugalia są na podobnym poziomie u bukmacherów i na betfair.

Odnośnik do posta