Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

VPN - dyskusja

Promowane odpowiedzi

• 5 months later...
  • Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

predzej anglia wystapi z unii niz zamnkie bukow.

Gwoli ścisłości. Program, który nas powinien interesować to nie Exshield a dokładnie Expat Shield (namęczyłem się żeby to znaleźć, bo Exshielda w ogóle nie ma). Jest to program bliźniaczy do Hotspo

Już się robi:) Ostatnimi czasy przetrząsałem obcojęzyczne fora w poszukiwaniu sprawdzonego kanału VPN. Dużą popularnością cieszy sie ten, który kilka postów wyżej przytoczył SoCioS, ale jako że j

Posted Images

Mam problem z uzyskaniem odpowiedniego (angielskiego) ip przy logowaniu przez Geeks'a. Zakładka "my security" podaje, że logowanie następuje z Polski. Przy normalnym logowaniu przez stronę ip jest angielskie. Jest to moje dodatkowe konto zweryfikowane na adres angielski, więc problem leży po stronie Geek's Toya. Jest jakiś sposób na to?

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Troszkę odgrzewany kotlet, ale potrzebuję garści informacji ;)

Czy jeśli połączę się przez VPN i wejdę na daną stronę internetową, to jego autor będzie widział zamaskowany adres IP czy mój prawdziwy ?

Skąd wziąć darmowy VPN i jak go skonfigurować? :)

Potrzebowałbym go do częstej zmiany IP komputera, by móc wchodzić na daną stronę z różnych IP i nie być wykrytym. Jeśli nie VPN to co innego ? z góry dzięki.

Odnośnik do posta

Matias jeśli to, to o czym pisze zicco to mobilny z komórki i łączenie z kompem lub jakiś inny mobilny jest wystarczające ;) Nie zapomnij też o czyszczeniu ciasteczek internetowych :D

Odnośnik do posta

matias , sproboj kissvpn - free i dziala - ale ma limity

w logach strony bedzie adres jednego z serwerow ktory laczy sie z ta strona a nie twoj adres wiec tu jestes bezpieczny.

sproboj tez SpotFlux

Odnośnik do posta
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Gwoli ścisłości.

Program, który nas powinien interesować to nie Exshield a dokładnie Expat Shield (namęczyłem się żeby to znaleźć, bo Exshielda w ogóle nie ma). Jest to program bliźniaczy do Hotspot Shield, wydany przez tę samą firmę, ale niezależny od HotSpot Shield i z IP najbardziej przez nas pożądanym - z UK. O ile wiem, to w USA są problemy z graniem na betfair i używanie amerykańskiego ip mija się trochę z celem.

Link do programu: http://expatshield.com/

jest w 100% darmowy, nie wiem jak ze skutecznością i bezpieczeństwem, bo nie jestem specem od internetu, ale przy sprawdzaniu IP otrzymuję piękny i jak najbardziej pożądany obrazek :)

84405198.png

A teraz screeny ze speed testów łącza.

Z wyłączonym VPN:

przedd.png

Z włączonym VPN:

31075710.png

Jak widać spadek prędkości jest, ale niewielki i nie powinien mieć dużego wpływu na szybkość naszej reakcji na dynamicznych rynkach.

hotspotshield  tez masz uk japonie australie i usa 29 euro za rok ale tracisz na szybkosci

Odnośnik do posta