Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

VPN - dyskusja

Promowane odpowiedzi

Od dwóch dni mam problemy z wczytywaniem się rynku MO na stronie BF. Trwa to około 25-30 sek, a potem w obrębie meczu nawigacja między rynkami jest już swobodna. Doszedłem do wniosku że wina leży po stronie VPN-a, bo na "czystej" neostradzie mam ping w granicach 80, a na VPN -ie podskoczyło mi do 245... i to niemal na wszystkich możliwych lokacjach.

Jak ktoś korzysta z astrill'a to sprawdzcie proszę jak to u was wygląda.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

predzej anglia wystapi z unii niz zamnkie bukow.

Gwoli ścisłości. Program, który nas powinien interesować to nie Exshield a dokładnie Expat Shield (namęczyłem się żeby to znaleźć, bo Exshielda w ogóle nie ma). Jest to program bliźniaczy do Hotspo

Już się robi:) Ostatnimi czasy przetrząsałem obcojęzyczne fora w poszukiwaniu sprawdzonego kanału VPN. Dużą popularnością cieszy sie ten, który kilka postów wyżej przytoczył SoCioS, ale jako że j

Posted Images

Od dwóch dni mam problemy z wczytywaniem się rynku MO na stronie BF. Trwa to około 25-30 sek, a potem w obrębie meczu nawigacja między rynkami jest już swobodna. Doszedłem do wniosku że wina leży po stronie VPN-a, bo na "czystej" neostradzie mam ping w granicach 80, a na VPN -ie podskoczyło mi do 245... i to niemal na wszystkich możliwych lokacjach.

Jak ktoś korzysta z astrill'a to sprawdzcie proszę jak to u was wygląda.

Ja mam darmowy SecurityKiss i tez na poczatku czekam okolo 30 seckund pozniej juz dziala normalnie

Edytowane przez Myszak
Odnośnik do posta
  • 3 months later...

To jest jakoś niebiezpieczne logowanie się bez tego jakiegoś VPN na buki??

To nie wiesz? Przecież wprowadzona jest ustawa antyhazardowa, jeśli siedzisz w tuskolandzie to Cię obowiązuje. A teraz kiedy ACTA została podpisana, twoje ruchy w sieci są monitorowane przez lokalnego providera. Jeden cynk do pana Kapicy i pozamiatane 04%20Wink.png

Odnośnik do posta

Pytam, poważnie bo tej ustawie antyhazardowej też już sporo grałem i po forach bukmacherskich latałem i pierwszy raz przypadkowo teraz na takie coś wszedłem i przeczytałem tylko na razie kilka pierwszych postów. I nikt na forach bukmacherskich o tym nie pisał i się nie bał niczego :P.

Odnośnik do posta

Pytam, poważnie bo tej ustawie antyhazardowej też już sporo grałem i po forach bukmacherskich latałem i pierwszy raz przypadkowo teraz na takie coś wszedłem i przeczytałem tylko na razie kilka pierwszych postów. I nikt na forach bukmacherskich o tym nie pisał i się nie bał niczego :P.

nie maja zyskow to i nie maja sie czego bac

Odnośnik do posta

No to chyba wypłacając sobie z moneybookers na konto bankowe z vpn, bank nie odczyta tego tak, że dostałem od babci :P. Już nie mówiąc o tym, że będę wypłacał kartą moneybookers w bankomatach. Z tego co zdążłem przeczytać ma maskować skąd gramy. Więc jak na razie chyba nie konieczny.

Odnośnik do posta

No to chyba wypłacając sobie z moneybookers na konto bankowe z vpn, bank nie odczyta tego tak, że dostałem od babci :P. Już nie mówiąc o tym, że będę wypłacał kartą moneybookers w bankomatach. Z tego co zdążłem przeczytać ma maskować skąd gramy. Więc jak na razie chyba nie konieczny.

zobacza ruch na twoim koncie = zapytaja skad kasa. powiesz, ze z zakladow = przesrane, bo nie mozna. powiesz, ze z zakladow, ale nie grales z Polski = zyjemy dalej :)

Odnośnik do posta

No to by wyjaśniało, ale jesteś pewny, że kasę z hazardu zagranicznego możemy wydawać w Polsce? Z resztą muszą to sprawdzić jakby tam powiedział, bo takto mógłbym tak powiedzieć nawet gdy nie stosowałem vpn. A do tego, jak będą sprawdzać, jesteście pewni, że stosując darmowe vpn, największe informatyczne mózgi urzędu skarbowe, podczas sprawdzania i tak nie dojdą prawdy?

Odnośnik do posta
  • 10 months later...

Chyba należy reaktywować temat. Wczorajsza decyzja o betdaq o zablokowaniu polaków, daje dużo do myślenia. Czy przez VPN można zalogować sie do betdaq ? Jeżeli nie to w przyszłości do bf też może byc problem

Odnośnik do posta

Chyba należy reaktywować temat. Wczorajsza decyzja o betdaq o zablokowaniu polaków, daje dużo do myślenia. Czy przez VPN można zalogować sie do betdaq ? Jeżeli nie to w przyszłości do bf też może byc problem

Betaq chce potwierdzenia nowego adresu poza granicami kraju.

Odnośnik do posta