Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Liga Mistrzów - FC BArcelona vs Man UTD

Promowane odpowiedzi

Spotykają się bez wątpienia dwie najlepsze ekipy sezonu 2010/2011, które jednak różnią się w filozofii pojmowania futbolu.

Barcelona to obecnie najlepsza drużyna w historii piłki nożnej. Drużyna potrafiąca wymienić między sobą kilkadziesiąt podań, aby w końcu znaleźć lukę w szykach obronnych przeciwnika. Taktyka opiera się na ultraofensywnym ustawieniu 4-3-3, gdzie boczni obrońcy oskrzydlają niemal każdą akcję. Barca od początku dąży do zdominowania środka pola, posługując się krótkimi podaniami i często wymieniając pozycje. Gra obronna to bardzo wysoki pressing i błyskawiczne podwajanie przeciwnika. Bolączką drużyny Pepa jest bardzo krótka ławka i brak wartościowych zmienników.

MU dysponują bardzo szeroką i wyrównaną kadrą, gdzie każdy zawodnik ma wartościowego zmiennika, dzięki czemu SAF może walczyć na wielu frontach. MU charakteryzuje bardzo szeroka gra i akcje flankami boiska, zakończone silnymi dośrodkowaniami. Zważywszy na niski wzrost zawodników Barcelony, może to być skuteczna broń. SAF zdecyduje się zapewne jak najbardziej zagęścić środek pola i maksymalnie wyłączyć z gry duet Iniesta-Xawi.

Generalnie zaskoczyły mnie kursy na under 2,5 na poziomie 1,70. Wygląda na to, że będzie on jeszcze spadała, a zatem dośc korzystną opcją jest również zakup CS 0-0 po 9,8 i odsprzedanie po np. 9,4 lub niżej.

Odnośnik do posta

"Barcelona to obecnie najlepsza drużyna w historii piłki nożnej"- chyba jakies zarty sobie stroisz, zeby nie sedziowie to w 2006 i w 2009 nie zdobyliby by ligi mistrzow, wygrywaja swoją lige ale z kim?- z realem co odpadał w cwiercfinale z lyonem, to ze graja ładnie i ofenswnie nie czyni ich najlepszym klubem w historii, wystarczy ze trafia na chelsea i bez sedziów nic nie wskurają, juz nawet szkoda gadac o tym i o poprzednim roku, José Mourinho mowi prawde.

Odnośnik do posta

Liczą się wyniki a nie styl wygranej plomien. Chyba nie muszę przypominać jakim stylem Chelsea i Inter dochodziły do sukcesów w LM i lidze. (autobus w bramce przy.red.)

Odnośnik do posta

A co uważacie o kursie na CS 1:1? Ustawiłem się najpierw na 8.2, ale wyszedlem na zero. Nie wiem czemu tak go wypychają do góry? Na chwilę obecną już 8.4.

Może jakiś ekspert się wypowie, może Homik? :-D

Odnośnik do posta

Ja mam zakupione 1-1 po 8,6. Początkowo stałem po 8,4 ale uciekłem na 8,6. Też uważam, że zdecydowanie za wysoko, ale brakuje odważnego, który popchnie kurs w dół.

Prócz tego handluje tam cały tydzień na:

- 0-0 - teraz stoje po 9,8 i póki co nie m się co bać tej ściany na 9,6

- 3-3 - tutaj mam zakupione 90 i chce oddać tick niżej

- 1-0 kupione 7,6 - oddane 7,4

- 2-2 - stoję w kolejce po 25

Odnośnik do posta