Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

strong fav tenis strategy

Promowane odpowiedzi

Witam. Z racji, że mam przerwę w "działalności" testuję poleconą przez kapitanasb strategię gry w tenisie in play.

Wybieramy zdecydowanego faworyta w pojedynku i obserwujemy przebieg spotkania. W przypadku break underdoga wchodzimy stawką 0,4% kapitału na back fav. Po odłamaniu przez naszego faworyta wychodzimy. Powyższą sytuację stosujemy w pierwszym secie :)

Jeżeli underdog dowiezie przewagę do końca seta, wchodzimy stawką 0,6% kapitału na back fav - razem mamy 1% zobowiazania.

Wychodzimy przy stanie 1-1 w setach z zyskiem, bądź ze stratą gdy kurs na underdoga waha się między 1.15-1.20.

W skrócie - czekamy na value naszego faworyta i łapiemy swing.

Bank początkowy 1000. (training mode)

Pierwsze zagrane spotkanie to D.Guez - Stakhovsky. Set dla Guez, wejście z backiem na Stawka po 2.3 za 0,4% . Było to moje pierwsze podejście do strategii, nie do końca jeszcze rozumiałem wszystkie aspekty strategii stąd stawka tylko 0,4% a nie 1%, oraz wyjście po breaku Stawka zamiast pod koniec wygranego seta (umknęło 60 ticków).

Bank 1001,61

post-812-1306395939,79_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Drugie spotkanie które grałem to M.Cilic - Hidalgo . Jeszcze przed wejściem w rynek uważałem, że Ramirez sprawi kłopoty Cilicowi, ale zdecydowanym faworytem spotkania był właśnie Cilic. Kurs na favoryta niski, w okolicach 1.15 po breaku underdoga 1.26 po którym wszedłem za stawkę 0,4% . Hidalgo zyskiwał przewagę a Cilic nie potrafił odłamać, na szczęście nie wszedłem po wygranym przez underdoga seta z kolejnymi 0,6% ponieważ nadal nie do końca rozumiałem idee strategii. Dopiero po tym meczu kapitan mi uświadomił co i jak ;)

Hidalgo wygrał pierwszego seta, w drugim prowadził 5-3 i 30-0. Postanowiłem uciekać po kursie 1.25 na underdoga ponieważ chwilę potem kurs spadł do 1.1. Tym razem strata 2.99

Bank 998,62.

post-812-1306395939,87_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Trzecie z kolei spotkanie i te w którym już wiedziałem wszystko jak korzystać z danej strategii. Javier Marti łamie faworyta Ramosa a kurs na fav leci w okolice 1,57. Wchodzę za stawkę 0,2% ponieważ zakładałem, że underdog utrzyma serwis i wtedy wejdę ponownie za brakujące 0,2%. Lecz Ramos od razu odłamał, więc zgodnie z założeniami wyszedłem. Mały green ale ważne że na plus ;)

Bank 998,97.

post-812-1306395939,9_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Trzeci dzień testów, w czasie moich krótkich obserwacji tylko jeden rynek nadawał się idealnie do wejścia.

Break 5-3 dla underdoga - Clementa. Wejście za 0,3% i czekanie na wygranego seta. Dołożenie 0,7% stawki po wygranym secie underdoga, niestety za późno skupiłem backa na fav, uciekło mi dobre 10-15 ticków.

Następny set to dominacja Volandriego, efektem czego jest ładny green.

Bank 1005,37.

post-812-1306395939,96_thumb.jpg

post-812-1306395939,99_thumb.jpg

Odnośnik do posta

MatiasPL w jakim programie mogę grać na play money. Też mi bardzo na tym zależy by na spokojnie próbować strategie play money i mieć moje ruchu zapisane w histori programu.

Odnośnik do posta

klimasTRN, w najnowszej wersji geek'a można grać za wirtualne pieniądze, z tym że po każdym wyłączeniu programu resetuje Ci bank do 1000. Więc musiałbyś robić zapiski gdzieś na boku :) Ale do treningu strategii czy też normalnego grania bardzo dobra opcja.

Odnośnik do posta

tylko ze trzeba miec z 500 ojro kapitalu, aby grac za 0,4%.

matias strategia ciekawa. pierwsza jaka spotkalem na forum odnoszaca sie do tenisa (pomijajac strategie niski lay na faworyta u kobiet). szkoda, ze nie mam jak potestowac (handluje na stronie). opisuj dalej jak mozesz.

Odnośnik do posta

Kto powiedział, że kapitał musisz mieć duży? Wiadomo że im większy bank tym większe zarobki, ale tutaj chodzi o fakt profitu procentowego ;) Na razie mam nocki, ciężko mi wstać po 12-13 i od razu chwycić się za tenis a jest pare rzeczy w domu do zrobienia. Postaram się wrzucać chociaż jeden mecz dziennie jak Bóg da.

Odnośnik do posta

Moge powiedziec ze dzisiaj zagralem wedlug tego systemu spotkanie Mirza-Radwanska i efekt pozytywny :-D

Byłoby extra gdybyś opisał swoje spostrzeżenia, momenty wejścia oraz udokumentował screenami jeśli takowe posiadasz :)

Odnośnik do posta

Screenow nie mam niestety. Zagralem BACK na Radwanska na samym poczatku spotkania gdy pierwszego gema przegrala. Pozniej wszystko potoczylo sie zgodnie z przewidywaniami. Agnieszka zaczela wygrywac, kurs polecial w dol i wtedy LAY.

Odnośnik do posta

Kto powiedział, że kapitał musisz mieć duży? Wiadomo że im większy bank tym większe zarobki, ale tutaj chodzi o fakt profitu procentowego ;) Na razie mam nocki, ciężko mi wstać po 12-13 i od razu chwycić się za tenis a jest pare rzeczy w domu do zrobienia. Postaram się wrzucać chociaż jeden mecz dziennie jak Bóg da.

kapital musi byc 500 ojro nie po to zeby od razu kosic mega siano, tylko po to, aby moc w ogole tym systemem pograc :)

skoro minimalny zaklad to 2e, to aby grac za 0,4% kapitalu potrzebne jest wlasnie minimum 500e.

Odnośnik do posta

Nakładki np. Geek Toys pozwalają na granie mniejszymi stawkami więc powyższy argument sie nie sprawdza . Dlaczego wspominam o nakładkach? Znajdz mi mądrego który gra tenisa live bez nakładki xD

Odnośnik do posta