Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

25.05. Walia - Szkocja

Promowane odpowiedzi

drugi mecz w nations cup 2011. w pierwszym irlandia rozgromila imienniczke z polnocy 5:0. na spadku irlandczykow mozna bylo co nieco uskubac.

walia-szkocja to wg. mnie spadek szkotow. obecnie stoja na 2.22. ja ustawiam sie z backiem na 2.30, a mozna nawet sprobowac na 2.32.

o plynnosc raczej nie ma sie co martwic, do meczu powinno wplynac jeszcze sporo kasy.

Odnośnik do posta

Tipsarevic juz po ptokach, przegapilem... a szkoda bo swietny typ. Zostaje wiec przy Twojej Szkocji - tez uwazam, ze bedzie spadac. Fakt faktem Szkoci to drwale jesli chodzi o pilke ale Walia??? Oni tylko do wypasu owiec sie nadadza :) Mysle, ze masa ludzi rzuci sie obstawiac rudych i pociagnie to kurs ku dolowi.

Odnośnik do posta

ja w pociag nie wsiadlem. jak sie okazalo 2.30 bylo za wysoko. no, ale kurs polecial jakby nie patrezc, obecnie oscyluje w granicach 2.12. lepiej jednak nic nie zyskac niz cokolwiek starcic ;)

ustawilem sie jeszcze raz na 2.16, zobaczymy co wyjdzie.

Odnośnik do posta

czesto tak jest, ze podajacy typ, nie korzysta - tez mnie to drazni hehe. Ale to tez lekcja.

Myslisz, ze az tak odbije? Ustawilbym sie jednak nizej - nawet na 2.12. Czasem lepiej mniej zarobic ale zarobic. Mnie udalo sie kupic czesc po 2.18 a nastepne dopiero po 2.14 - tak kurs uciekl. A ze za chwile wrocil do 2.16 to juz inna bajka hehe

Odnośnik do posta

w nocy byl do brania 2.22 :)

musi odbic. nie wiem do ilu, ale odbije. mysle, ze do 2.14-2.16

albo ucieknie zupelnie :D ale nie lubie gonic, bo sie pare razy przejechalem. kurs w dol, to ja w dol, kurs dalej w dol, to ja znowu w dol. jak w koncu odbilo, kase przyjelo, to stalo w miejscu i red.

ale leci na leb na szyje. zaraz ludziska zaczna greenowac i wywali do gory. ciekawe tylko kiedy :D

Odnośnik do posta

to jest wlasnie zaleta wychwytywania rynkow dzien wczesniej - mozna kupic po kwotach, o ktorych reszta na drugi dzien moze tylko pomarzyc. Mysle, ze jeszcze spadnie choc roche slupkow na wykresie sie juz pojawilo. Mysle, ze wybije na chwile i moze pozre Twojego backa i dalej spadnie. Ja juz swoje mam - walcze ze soba ale oduczam sie chciwosci - to nie jest dobra cecha na gieldzie.

Oczywiscie dziele zysk. Nie za bardzo wierze rudym Szkotom. Oni lubia szczelac a nie strzelac :)

Jeszcze raz dzieki za typ.

Odnośnik do posta