Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

30 czerwiec

Promowane odpowiedzi

Jutro sama egzotyka gra.

Ciekawe jak będą zachowywać się rynki i jaka będzie płynność. Pewnie kapitału trochę wpłynie, bo do piątku mamy przerwę w MŚ, a życie nie znosi próżni ;)

Odnośnik do posta

Hehe zawsze się coś znajdzie. Dla chcącego nic trudnego.

Co do meczów to największą popularnością cieszy się Sarpsborg FK - Hønefoss.

Prawie we wszystkich bukmacherach kursy spadają.

Dziwne jest, że na gospodarzy jest 22K przehandlowane a na remisie i gościach w sumie nie ma nawet 2K :?: :!:

Ustawka? Info? Kurs na gospodarzy wysoki bo 2,26

Odnośnik do posta

Przyjrzalem sie temu spotkaniu.

1. Kurs na Betfair jest nizszy niz u bukow wedlug oddsportal

2. Kursy u bukow spadly rano znowu wedlug oddsportal

Gofer, jesli masz inne zrodla to mnie popraw.

Jednak przy takim obrocie na rynku gospodarzy powinny nastapic dalsze spadki.

Odnośnik do posta

Nie mam innych. Widzę że trend spadkowy ale na rynku kasy mało. Pohandlowali i poszli :->

Obecnie siedzę na Yankesach bo kurs 1,62 ... taki sam jak u bet365. Wydaje mi się że powinien na giełdzie być wyższy. Dla przykładu Metsi mają kurs 1,82 a na giełdzie 1,86.

Odnośnik do posta

Jesli chodzi o rynki MLB to troche je obserwuje. Najwiekszy problem to plynnosc.

Ja porownuje kursy Betfair z Pinnacle ktory uchodzi za najlepsze miejsce do gry MLB.

Tak wiec przy kursach ponizej 1,8 Betfair ma najczesciej nizsze kursy o 2,3 ticki a przy kursach powyzej 2,4 sa one zblizone, mowa o kursach po odliczeniu podatku 5%.

Dosc czesto na 10 minut przed meczem kursy na silnych faworytow spadaja o 2,3 ticki i odwrotnie gdy chodzi o underdog-ow.

Odnośnik do posta

Czemu odliczasz podatek 5% ? Tyle odlicza betfair od zysku. Powinieneś odliczać marżę. Betfair ma 1% a Pinnacle 2-3%. Dlatego na Pinnacle kursy są bardzo zbliżone do giełdowych. Z moich obserwacji prawie zawsze różnica 1-2 ticków na faworyzowany team. Dlatego jak widzę kurs na bet365 taki sam jak na giełdzie to od razu lay'uje gdyż bet365 ma marżę na poziomie 5-7%. No chyba, że bukmacher miał źle wystawiony kurs i zrobił korektę wtedy wychodzę z rynku, czasem na 0 czasem ze stratą.

Tutaj coś o marży jakby ktoś nie wiedział co to jest.

vu91d96x8i.jpg

Odnośnik do posta

Ja wychodzę z innego założenia. Skoro mam postawić na dana drużynę i w bet365 mam kurs 4 a w betfair 4,1 to nie wybieram teoretycznie wyzszego kursu bo musze zaplacic 5% od zysku czyli rzeczywisty kurs jest nizszy. 4,1 - 1 = 3,1 3,1*0,95 +1 = 3,95

W ten sposob porownuje kursy.

Odnośnik do posta

Juz wczoraj ustawilem sie po zakupy na rynku Sarbsborg Honefoss. Dzis rano dokupilem po 2,3 kiedy przeczytalem tutaj, ze macie takie same odczucia jak ja wczoraj :) Dzieki temu udalo mi sie troche powiekszyc zysk :) Myślę, ze rynek moze jeszcze troche zejsc w dol ale wole realizowac to co mam.

sarpsborg.jpg

Odnośnik do posta