Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Gra za wirtualne pieniadze

Promowane odpowiedzi

Witam a więc chciałbym przetestować parę strategi ale wolałbym za wirtualną kasę . I teraz czytałem ze w geksie jest taka możliwość, poszukałem i znalazłem coś takiego :

http://www.youtube.com/watch?v=4kjOHLIi4js

I nie mam takiej opcji jak jest pokazana. bardzo proszę o dokładny opis jak to zrobić.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Gdy włączasz geeka (najnowsza wersja) to obok pola hasło masz do wyboru Live Betting albo Training Mode - wybierasz to drugie ;)

Nie mam właśnie tego nie kumam mam tylko nazwa i hasło i nic więcej. I co ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać?

post-134-0-91276200-1306751541_thumb.jpg

Edytowane przez mietek90
Odnośnik do posta

Nie mam właśnie tego nie kumam mam tylko nazwa i hasło i nic więcej. I co ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać?

Ściągnij najnowszą wersję geeka.

Odnośnik do posta

Siemanko!

A ja mam takie o to pytanko. Czy istnieje symulator taki jak najbardziej realistyczny? Chodzi mi o to że w GT jak gram sobie na wirtualu i postawię np 300e to wystarczy 1e oponenta ażeby cała tą moją kwotę przyjęło. W rzeczywistości powinno być tak że ktoś lub kilka osób musiałoby wyłożyć taką samą kwotę (300e) żeby przyjęło całość. No i właśnie chodzi mi o takiego naj naj najbardziej zbliżonego rzeczywistości. Ze znanych mi to właśnie Geeks Toy, Fairbot i (chyba były już) BetFair&Square. Ja jednak tylko z Fairbotem nie miałem do czynienia a nie wiem jakie jeszcze inne są na rynku.

Aha i druga sprawa. Tak sobie ostatnio myślałem o tej ustawie hazardowej. Skoro rząd miałby blokować strony takie jak np Betfair to nie znaczy że nasza giełda zakładów musi usuwać nam Polakom konta. Jeśli Betfair poszło by w ten sposób nam polskim garczom na rękę to moglibyśmy ominąć te blokady logując się na konta poprzez program do tradingu (niezły pomysł tak mi się wydaje). Przecież to są tylko programy do tradingu a one nie są nielegalne. Co wy na to?? Przypominam że to pomysł na wypadek blokowania stron hazardowych przez specjalne filtry. No chyba że informatycy mają więcej do powiedzenia.

Odnośnik do posta