Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam Wszystkich.

Trading - iem zajmuję się od początku 2010 r. z różnymi efektami.

Obserwuję jedynie rynki Piłki Nożnej (Rzadko Koszykówka, Hokej czy też Popularny Tenis).

Gdy zaczynałem na betfair, wcześniej grałem u zwykłych Bukmacherów tak samo z różnym skutkiem, jednak przyznaję, że Lata spędzone przy

bukmacherce to raczej lata stracone.

Człowiek dopiero po błędach jest w stanie zauważyć iż Handel a Buk to całkiem co innego.

Jeżeli chodzi o to dokładnie na jakich rynkach handluje, jakimi strategiami to liczy się: LTD, lay - e na wyniki bramkowe na cały mecz

lub HT oraz lay - e na rynkach bramkowych.

Staram się handlować w taki sposób, (nawet ryzykując trochę) aby zysk dzienny był w granicach 12 % Kapitału z danego dnia. Wiem że, jest to

trudne do zrealizowania, ale Hedge w danym spotkaniu w strategii LTD powinnien dawać (choć fakt faktem NIE ZAWSZE) te 12% od Banku dnia.

Wspomagam się programem Geek.

Zaczynałem z kapitałem wynoszącym 20 e (Wiem że, dla kogoś to śmieszny kapitał, ale myślę nadal, że aby marzyć o pozostaniu w elicie Betfair

trzeba najpierw zdobywać doświadczenie i handlować konsekwentnie.

Rozpoczynam blog po około rocznej przerwie od zagoszczenia na forum.

Staram się jednak wychodzić z założenia że każdy green to hedge, oczywiście green zadowalający i hedge a gdy się nie udaję to ścinać

straty (Sporo red - ów już przeszedłem i te sytuację dały mi chwilę zastanowienia).

Konsekwencja, cierpliwość oraz umiejętny handel na podstawie umiejętnego stawkowania i myślę, że będzie w przyszłości niezły zysk.

Jak narazie oszczędzam kasę, czekam na wypłatę i zacznę handlować a wraz z tym czasem prowadzić regularnie blog i moje obserwacje.

Do tej pory robiłem surowe analizy rynków , spadki i wzrosty kursów i myślę, że wraz ze znajomością teorii Piłki wyniesioną od buka mój bank będzie się zwiększał czego sobie zyczę.

Oby blog był pewnym wizerunkiem mojego sposobu tradowania.

Pozdrawiam Wszystkich Traderów oraz Admina Forum.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Witam Ponownie

Kapitał Początkowy (słaby) = 9,91 e

Startegia: Gra LAY CS aby uzyskać 13 % profitu z jednej próby z Kapitału włożonego w rynek (przez kilka dni).

Dziś spotkanie Stromsgodset vs. Molde LAY 1-1 lay=9,00 (możliwy +1,23e)

Pozdrawiam

Edytowane przez zicoo
Odnośnik do posta

jakieś konkrety? analiza?

Kryniu a co tu za analiza potrzebna? Przecież kolega gra Lay CS

Nostradamus nie udziwniaj swoich postów!

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.