Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Jakieś typy na jutro od bardziej doświadczonych traderów?:)

Ja znalazłem jedno ciekawe spotkanie Trans Narva - MyPa kurs na gospodarzy 3,85 wydaję mi się że spadnie. Ktoś ma odmienne zdanie? Jedyny kłopot może być z płynnościa rynku bo na razie to około 7tys. euro

Drugi moim zdaniem mecz godny uwagi to Hammarby - Elfsborg kurs na remis 4.1 jest sporo wyższy niż u bukmacherów

Proszę o opinie:)

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Nie wiem jak sie zachowuja rynki zdecydowanych faworytow.

Kalmar - EB Streymur u bukow 1,02-1,05 a na Betfair 1,11

A co do Trans Narva - MyPa to wedlug mnie masz racje, ale... ja nie naleze do tych doswiadczonych :)

Odnośnik do posta

Zgoda co do meczu Trnavy, ale prawdę mówiąc jak widzę, że w koszykach leży po 50-100euro to już zaczynam tęsknić za choćby połową tej płynności jaką mieliśmy okazje "podziwiać" na MŚ.

Ze swojej strony polecam na jutro:

Llanelli - Tauras. Zachęcam do zakupu gospodarzy, bo wydaje się, że ten kurs poleci najbardziej. Na rynku leży już 16K i to mimo, że meczu nie będzie na livie. Ponadto u buków netowych kurs również spada... Ja nabyłem po @ 2,44

@Bakafako

Kupuj co jest, bo kurs już może nie wrócić :-P

Odnośnik do posta

Jutro mamy nowy miesiąc, to tak na marginesie ;)

Ja póki co zainwestowałem we wspomniane wyżej Lianelli, oraz w Shakhtyor Karagandy. W tym drugim przypadku kurs już poleciał z @2.88 na 2.84 i liczę na dalsze spadki.

Na rynkach dokładnego wyniku póki co pustki w większości spotkań, trzeba do jutra poczekać.

Edit: Poprawione kursy na Shakhtyor

Odnośnik do posta

też właśnie na to spotkanie patrzę .... oni lecą już od 3,10

Drużyna Ruchu Chorzów odbyła późnym wieczorem ponad godzinny trening na głównym boisku Szachtiora Karaganda, z którym zmierzy się w I rundzie kwalifikacji do Ligi Europy. "Niebiescy" mieli okazję, by zapoznać się z murawą, na której jutro wystąpią. Trener Waldemar Fornalik określił ją jednym słowem: dramat.

Stan boiska Szachtiora nie jest najlepszy. Jest na nim wiele zagłębień i nierówności. W niektórych miejscach przypomina ono nawet... bagno. Chorzowianie trenowali jednak w dobrych nastrojach. Po zajęciach, które zakończyły się treningiem strzeleckim, cały zespół udał się na kolację.

Piłkarze Ruchu będą spać w hotelu Edem, który oddalony jest o około 10 minut drogi od stadionu Szachtiora.

źródło: Niebiescy.pl

Odnośnik do posta

Jednak jak tak przeglądam to znalazłem Portland Timbers v Seattle Sounders dziś o 04:30

nad ranem kurs 2,88 jakoś wysoko w porównaniu z bukami (przykładowo bet365 2,60)

Co sądzicie?

Odnośnik do posta