Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nie ma tutaj jasno określonego momentu wyjścia. Jak będzie 0-0 to zarabiasz na CS 0-0 oraz na under 1.5. Moment wyjścia każdy może ustalić sobie indywidualnie. Jednego zadowoli zysk 5%, drugiego 20%

przeciez napisalem na jakiej podstawie - bo wiekszosc kasy jest polozona na back over 2,5. kupujesz back over 2,5 za 42 euro po kursie 2. bramka pada w pierwszej sekundzie - kurs spadnie do okolo 1,35

Co zrobiłeś źle? Odszedłeś do kompa z otwartą pozycją ;]

Posted Images

Skonczylo sie sporym redem. 0:0 odsprzedalem czesc @4,4 (10euro) a potem odsprzedawalem po 2 euro. Niestety musialem odejsc od kompa. Jak wrocilem bylo 2:0 i nawet over-a mi sie nie udalo zbyt korzystnie sprzedac. Troche szkoda, bo niby mecz sie potoczyl jak przewidzialem, a wyszedlem na minusie - czyli cos zrobilem zle. A co dokladnie - to musze to przemyslec :) Niestety nie wiem jak rozkladaly sie kursy po bramce na 1:0 wiec bedzie ciezko jakies wnioski wyciagnac

EDIT:

Bramki padly w 71 i 78 minucie, ja sprzedawalem over-a w 83. moze komus sie przyda do analizy.

post-44-0-04345200-1309874655_thumb.jpg

Edytowane przez franz
Odnośnik do posta

he he, no tak - 100% racji. Pytanie powinno brzmiec co zrobilem zle poza tym, ze odszedlem od kompa zostawiajac otwarta pozycje :)

Trzeba bawic sie cs,ja po golu na 1-0 dobieram 2-0 za 5e i pre 0-2 na doga symbolicznie

Odnośnik do posta

Niigata - Kofu:

0-0 @12 za 5e

1-1 @7,6 za 5e

0-2 @40 za 1e (underdog)

u1,5 @3,85 za 20e

o2,5 @ 2,14 za 80e

W polowie 0-1 dla doga:

ogolnie CS green 1,85e

o2,5 red 8,3e

u1,5 red 2,7e

55 min 1-1:

o2,5 green 45e

u1,5 -20e

CS -1e

Ogolnie +24e

Mecz skonczyl sie 1-2 i zyskiem +60e. Widze, ze w tej strategi najgorsze co moze sie wydarzyc to

wynik 1-0 do 70-80 minuty. Wtdy jestesmy na zero z CSa z u,15 kilka e do przodu i konkretny red na o2,5.

Pyanie co wtedy robic? czekac az padnie bramka??Jesli tak to stracimy wszystko z u1,5 a na o2,5 bedziemy kolo zera..

Strategia dobra jesli do ok 60 min beda 2 bramki potem morze byc ciezko.

Odnośnik do posta

Luzne przemyslenia

0-0 do przerwy zamykamy,a w sytuacji gdzie dp przerwy pada gol a zysk nie jest imponujacy,sprzedac undera i cs i niech sie dzieje wola nieba(wpierw trzeba sprawdzic staty ,ale moim zdaniem rzadko utrzymuje sie 1-0,0-1) jezeli pierwszy gol padl w pierwszej polowie.Przy grze plaskimi stawkami sznase na ujemny bilans sa raczej male. Jezeli drugi gol padnie do 70-80 min powinno byc nie najgorzej.Co wy na to?

Odnośnik do posta

przyklad. wczorajszy mecz urugwaj - brazylia u17

kursy przed rozpoczeciem meczu:

over 2.5 1.87

cs 1-1 8.6

under 1.5 4.5

1-0 dla urugwaju (underdoga w tym spotkaniu) w okolicach 20 minuty: green na overze

green na cs

red na under

ogolnie green na jakies 15% wlozonego kapitalu

2-0 dla urugwaju w okolicach 73 minuty: red minimalny na overze

cs - wiadomo

under - wiadomo

3-0 dla urugwaju w doliczonym czasie gry (okolo 94 minuty). tego juz nie sprawdzalem, gdyz wylaczylem kompa, ale mozna sie domyslac co stalo sie z kursem na over. powinno dac nam greena okolo 30% wlozonego kapitalu.

jak widac praktycznie przez cala druga polowe jestesmy na redzie. pod koniec pierwszej na minimalnym plusie, w okolicy zera. dopiero bramka z konca spotkania daje zarobic. szybkie wyjscie po pierwszym golu tez jest na plus. tylko czekanie na trzecia bramke do 94 minuty moze niesc ze soba osiwienie i owrzodzenie dwunastnicy ;)

osobiscie wyszedlem z rynku wlasnie po pierwszej bramce, ale tylko ze wzgledu na ograniczony czas podczas handlu. w normalnych warunkach pewnie bym przytrzymal sadzac, ze to faworyzowani brazylijczycy szybko odrobia strate, a co za tym idzie pieknie spadnie cs 1-1 i over 2.5

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Zagrałem mecz Panathinaykos-Odense 1(1.8)----x(3.6)---2(5)

kursy under 1.5 ---3.8 stawka 15e(15%)

over 2.5-----2.4 stawka 69e(69%)

dokładny wynik 0-0--12.5 stawka 7euro(7%)

1-1---7.2 stawka 8 euro(7%) zaokragliłem bez ułamków dziesietnych

suma--99euro

13min Gol D/W -5.36

Under 1.5 -10.50

ver 2.5 +28.21 ogólnie +12.35(gdybym wyszedł z rynku)

36min gol 1-1

D/W -3.74

under 1.5 -15

over 2.5 +54 ogólnie +35.26 grałem na traning mode

kiedys liczyłem teoretycznie gdyby do połowy było 0=0 okolo - 20-25 %kapitału

Odnośnik do posta

zaciekawił mnie ten temat.

Zastanawiam się tylko czy rozkład stawek jest jednakowy czy trzeba go dostosować do meczu tzn. czy mecz jest underowy czy overowy ?

Odnośnik do posta

Obserwowałem 4 mecze Niemieckiej Bundesligi (na moje szczęście były 4 różne możliwe wyniki i gole w różnych godzinach) kursy zbliżone

Przyjąłem założenia

Over 2.5 -> 55% stawki

Under 1.5 -> 33% stawki

CS 00 -> 6% stawki

CS 11 -> 6% stawki

z obserwacji wynika że takie rozłożenie jest nastawione bardziej na uderowy mecz.

Mecz VfB Stuttgart - Schalke pierwszy gol około 37 minuty

w 35 minucie kursy dawały nam zysk około 9€

po bramce było już -14€

W meczu Werder Bremen - Kaiserslautern do przerwy był remis

więc w 45 minucie zysk był 28€

Dodatkowo stwierdziłem że rynek CS 1-1 jest nam tutaj zupełnie niepotrzebny

Podsumowując system może być dobry pod warunkiem, że dostosujemy stawki w zależności od tego czy będzie overowy czy underowy - ale kto to wie.... :-)

Odnośnik do posta

Z całym szacunkiem mario stawki podajesz w % a rezultaty w euro.

Czy 1% to 1 euro?

tak racja moja wina, faktycznie rozkład był w % ale total Stake to 100€

dzięki za poprawkę

przy czym zysk liczyłem bez straty 6€ na rynku CS 1-1

także można przyjąć że nie 55% a 55€ by było poprawnie

Odnośnik do posta