Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

po dzisiejszym meczy Sheff Wed - Blackpol gdzie jest 0-0 i gdzie obecnie wtopiłem 1,2€ przy stawce 3,5€ na o2.5, co z tego że przy wyjściu w 70 czy 80 min u1.5 pokrywa nam o2.5 jeżeli na cs jesteśmy ponad 1€ do tyłu, zastanawiam się teraz że gdybym wziął 0-0 choćby za te 0,1€ to strata przy wygranej byłaby niewielka a pokryła by większośc naszych strat :cry:

A moze zamiast kupowac CS 1;1 i 0;0 kupowac remis?Przy meczach z faworytem kurs przekracza 4.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 213
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nie ma tutaj jasno określonego momentu wyjścia. Jak będzie 0-0 to zarabiasz na CS 0-0 oraz na under 1.5. Moment wyjścia każdy może ustalić sobie indywidualnie. Jednego zadowoli zysk 5%, drugiego 20%

przeciez napisalem na jakiej podstawie - bo wiekszosc kasy jest polozona na back over 2,5. kupujesz back over 2,5 za 42 euro po kursie 2. bramka pada w pierwszej sekundzie - kurs spadnie do okolo 1,35

Co zrobiłeś źle? Odszedłeś do kompa z otwartą pozycją ;]

Posted Images

najlepszym rozwiązaniem byłoby nie granie meczy z o2.5 niżej niż 2.00

Właśnie to jest idea strategii CLINT, jest kilka różnych możliwości. Jeśli o2.5 masz poniżej 2.00 np. 1.75, grasz tzw. CLINT50. Czyli przed meczem grasz 50% o2.5 i czekasz aż kurs podskoczy do 2.26 wtedy kupujesz resztę na o2.5 oraz u1.5 za normalną stawkę oraz 1:1. Jeśli padnie bramka przed kupnem 1:1 i u1.5 to jeszcze lepiej bo kurs na o2.5 spadnie do poziomu 1.45-1.50.

Ja również grałem wczorajszy mecz ale można było go grać inna strategią. Niestety brak goli sprawił, że miałem tylko kilka euro zysku. Pozdrawiam

Odnośnik do posta

To również ja dodam swoje trzy grosze. Jeśli chodzi o strategie CLINT to jeśli odpowiednio dobierzesz mecze (głównie chodzi o mecze overowe) to straty są naprawdę minimalne a profity na wysokim poziomie.

Stawki to:

BACK u1.5 - 10E

BACK o2.5 - 35e

BACK 1:1 - 5E

W tym wypadku wszystko jest pięknie jak w meczu padają bramki (i to w pierwsze połowie). Jeśli w pierwszej połowie padną 2 bramki to masz profit na poziomie 15E. Jeśli do przerwy jest 0:0 to:

u1.5 - +10

o2.5 - -20

1:1 - bez strat

Najgorsza sytuacja jest (jak już ktoś wcześniej pisał) jedna bramka do przerwy i druga pod koniec meczu i to na 2:0 lub 0:2.

Wyjściem z tej sytuacji jest scalping u1.5 przez pierwsze 5 min meczu gdzie kurs jest wysoki i szybko spada.

Innym rozwiązaniem jest dobranie wyższych stawek na u1.5 - 12 oraz 1:1 - 6-7. Wtedy przy jednej bramce w meczu straty są naprawdę minimalne. Generalnie jeśli wynik do przerwy 0:0, trzeba się poważnie zastanowić nad wyjściem z rynku i przyjąć reda (lub poczekać do 60min), w tym przykładzie ok 10E.

sądzę że przy zakupieniu 2-0,0-2, i 1-1 przy wyniku 0-0 w 1 poł. grając 2 poł. możemy więcej zyskać niż stracić weźmy pod uwagę że w przerwie nasz red z o2.5 jest podobny do tego z cs w 80 min

Odnośnik do posta

ten filmik to były początki strategi CLINT. Teraz tak jak pisałem jest już kilka wariacji. Większa kwota jest na u1.5 i 1:1 Niestety, to jest trading i minimalizowanie strat na które musisz się zgodzić jeśli wchodzisz w rynek. Dobry dobór meczy pod tą strategię jest kluczem (zresztą jak w każdej strategii jest kluczowe). Na szczęście jutro rusza liga angielska gdzie płynność będzie doskonała.

Forex zamiast przeznaczać większe stawki na u15 scalpuj przez pierwsze 5 min, zobaczysz efekty - warunek: musisz oglądać mecz

Odnośnik do posta

zagrałem na sucho mecz Gombak - Woodlands Wellington mecz nie oddaje w pełni tego co chciałbym przedstawić ze względu na słabą płynność rynku cs

przed meczem kurs o2.5@1.70, ustawiłem się na 2.00 za stawką 35€

po ok.15 min

gdyby płynność pozwoliła wziął bym 1-1@9 za 5€ 2-0@7.2 za 6€ i 0-2@40 za 1€

Odnośnik do posta

57 min gol na 2-0

2-0 i o2.5 da nam ładny green w wysokości ponad 20€ a nasza strata z 0-2,1-1 i u1.5 wyniesie 20€, możemy teraz zamknąć rynek z małym greenem lub czekać na trzecią bramkę

Odnośnik do posta