Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nie ma tutaj jasno określonego momentu wyjścia. Jak będzie 0-0 to zarabiasz na CS 0-0 oraz na under 1.5. Moment wyjścia każdy może ustalić sobie indywidualnie. Jednego zadowoli zysk 5%, drugiego 20%

przeciez napisalem na jakiej podstawie - bo wiekszosc kasy jest polozona na back over 2,5. kupujesz back over 2,5 za 42 euro po kursie 2. bramka pada w pierwszej sekundzie - kurs spadnie do okolo 1,35

Co zrobiłeś źle? Odszedłeś do kompa z otwartą pozycją ;]

Posted Images

piszac green mozesz kogos zmylic i uwierzy, ze naprawde jest zarobek, a jest zupelnie inaczej :)

mozesz opisac z czego gree, z czego red i ogolnie profit/strata. wydaje mi sie, ze tak bedzie przejzysciej.

Edytowane przez yavor
Odnośnik do posta

wiesz są też takie mecze na których można wtopić trochę więcej, radze szczególnie uważać na rynek cs chodzi mi o niskie kursy

2-0,0-2 i mało płynne rynki gdzie wahania między kursami są duże

Odnośnik do posta

IWATA VS. KASHIWA

FUKUOKA VS. KAWASAKI

KILMARNOCK VS. HIBERNIAN

PODBESKIDZIE BIELSKO-BIAŁA VS. WIDZEW ŁÓDŹ

STOKE CITY VS. CHELSEA

KAISERSLAUTERN VS. AUGSBURG

CARDIFF CITY VS. BRISTOL CITY

LECHIA GDAŃSK VS. CRACOVIA KRAKÓW

WEST BROMWICH ALBION VS. MANCHESTER UNITED

BAYER LEVERKUSEN VS. WERDER BREMEN

LILLE VS. MONTPELLIER

oto przykładowe typy na jutro, zobaczymy ile z nich się sprawdzi, wszelkie uwagi co do tych meczów będą mile widziane

Odnośnik do posta

Próbowałem dziś na dwóch rynkach. W pierwszym tak jak pisze yawor - 0-0 do przerwy (Chelsea) i sprzedałem wszystko z 6€ na minusie. Drugi wszystko było pięknie (Cardiff) najpierw 1-0, dokupiłem 2-0 dla Cardiff. Padło 2-0 dla Cardiff, więc u1,5 zamknięty z minusem 14€, 1-1 przepadło, ale i tak kuźwa cs na -8€. o2,5 oczywiście na plus ponad 22€, ale w całości wyszłem na tym meczu +0,15€. Nie wiem kurcze gdzie zrobiłem błąd. Perspektywy tego systemu są niezłe tylko może faktycznie dobranie stawek. Poczekałbym jeszcze z 5 minut i Cardiff strzelił na 3-0, ale jakby znowu nie strzelił to mój minus by się zwiększał.

Odnośnik do posta

Kurcze nie pamiętam już kursów, ale pisałem przedtem do Ciebie na priv i tam opisałem po jakich kursach. Sprawdź i jak możesz to daj odpowiedź. Natomiast jeśli chodzi o chelsea to wyszedłem tak jak pisałeś w jednym z postów kiedy kurs o2,5 przekroczył 6

Odnośnik do posta

5€ na 2-0 przy kursie 5,6 to za mało tutaj jakbyś dał co najmniej 6€ a nawet 7€, co do 1-1 to można było dać 6€, nie wiem ale zdaje mi się że na 2-0 była pewnie jakaś luka, jeśli tak to trzeba było się ustawić z własnym kursem gdyby nie poszedł to trzeba wtedy było brać to 5.6

Odnośnik do posta

jutro na początek dnia liga Japońska

GAMBA OSAKA VS. KAWASAKI FRONTALE

VENTFORET KOFU VS. URAWA REDS

KASHIMA ANTLERS VS. SANFRECCE HIROSHIMA

NAGOYA GRAMPUS VS. VEGALTA SENDAI

OMIYA ARDIJA VS. MONTEDIO YAMAGATA

przy meczu NAGOYA GRAMPUS VS. VEGALTA SENDAI należy tutaj uważać na niskie kursy 2-0

Odnośnik do posta