Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

przy 1.80 kupujemy samo o2.5 za 20€ i czekamy jak podskoczy do 2.20 dokupujemy za 15€ oczywiście jeszcze u1.5, 1-1, 2-0 i 0-2,

gdy wpadnie bramka zanim zdążymy dokupić za 2.20 to jeszcze lepiej

zobacz 4 strona FC Copenhagen (Res) - FC Nordsj (Res)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 213
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nie ma tutaj jasno określonego momentu wyjścia. Jak będzie 0-0 to zarabiasz na CS 0-0 oraz na under 1.5. Moment wyjścia każdy może ustalić sobie indywidualnie. Jednego zadowoli zysk 5%, drugiego 20%

przeciez napisalem na jakiej podstawie - bo wiekszosc kasy jest polozona na back over 2,5. kupujesz back over 2,5 za 42 euro po kursie 2. bramka pada w pierwszej sekundzie - kurs spadnie do okolo 1,35

Co zrobiłeś źle? Odszedłeś do kompa z otwartą pozycją ;]

Posted Images

Cypr - Mołdawia

gole 13 i 22 min 1-1

o2.5 +26€

u1.5 -14€

1-1 +1€

2-0 -5€

0-2 -1€

razem +7€

15% wkładu początkowego

FOREX, A jak zamykasz rynki to dzielisz zyski czy, np. te +26e to jest przed podziałem czy po podziale? Bo jak nie dzielisz to do końca meczu mogą się jeszcze cuda zdarzyć.

Odnośnik do posta

To również ja dodam swoje trzy grosze. Jeśli chodzi o strategie CLINT to jeśli odpowiednio dobierzesz mecze (głównie chodzi o mecze overowe) to straty są naprawdę minimalne a profity na wysokim poziomie.

Stawki to:

BACK u1.5 - 10E

BACK o2.5 - 35e

BACK 1:1 - 5E

W tym wypadku wszystko jest pięknie jak w meczu padają bramki (i to w pierwsze połowie). Jeśli w pierwszej połowie padną 2 bramki to masz profit na poziomie 15E. Jeśli do przerwy jest 0:0 to:

u1.5 - +10

o2.5 - -20

1:1 - bez strat

Najgorsza sytuacja jest (jak już ktoś wcześniej pisał) jedna bramka do przerwy i druga pod koniec meczu i to na 2:0 lub 0:2.

Wyjściem z tej sytuacji jest scalping u1.5 przez pierwsze 5 min meczu gdzie kurs jest wysoki i szybko spada.

Innym rozwiązaniem jest dobranie wyższych stawek na u1.5 - 12 oraz 1:1 - 6-7. Wtedy przy jednej bramce w meczu straty są naprawdę minimalne. Generalnie jeśli wynik do przerwy 0:0, trzeba się poważnie zastanowić nad wyjściem z rynku i przyjąć reda (lub poczekać do 60min), w tym przykładzie ok 10E.

Odnośnik do posta

szupes przejrzyj poprzednie wpisy tam trochę o tym już pisałem, a co do stawek to nie masz racji, stawki dobieram odpowiednio od kursu, dodam jeszcze że u1.5 powinien być kupiony za 14€ wtedy co prawda nasze zyski są mniejsze ale i bezpieczeństwo większe dodam jeszcze że wzięcie 2-0 za 5€ i 0-2 za 1€ oczywiście przy odpowiednich kursach nawet przy jednej bramce w pierwszej połowie i drugiej w drugiej połowie, to ok 80 zysk z 2-0, 0-2 będzie nam pokrywał stratę z u1.5 i 1-1,0-2,2-0 na o2.5 będziemy na zero lub minimalny plus mówimy tutaj o drugiej bramce do ok. 70 min

Odnośnik do posta

Forex trochę nie rozumiem kiedy kupujesz 2: i 0:2 przed meczem? Bo jeśli nie to nie ma takiej możliwości żeby w trakcie meczu po golu na 1:0 (np dla gospodarza) kupić 2:0 za 5E tak aby być 80E na greenie. Kurs poleci ci do 4-6 zależy która minuta. Druga sprawa to szybkie dwie bramki i przy tym co ja pisałem wyżej masz czysty zysk bez dokupywania wyników 2:0 i 0:2. CLINT jest właśnie strategią overową, a u1.5 oraz 1:1 jest zabezpieczeniem. Jeśli pada gol na 1:0 i widzisz że drużyna gospodarzy mocno "ciśnie" i gol na 2:0 wisi w powietrzu to sprzedajesz 1:1 bez straty lub z małym greenem i kupujesz 2:0. Gdy się jednak pomyliłeś i padnie wyrównująca bramka to masz ogólnie greena i wychodzisz z rynku.

Odnośnik do posta

kupiłem o2.5@1.76 za 2€ i ustawiłem się na 2.24 za 1,5€

Rozumiem ze razem z dokupieniem o2.5 po kursie 2.24 kupiles tez CSy i u1.5.Ale ten ostatni spadl od rozpoczecia meczu z 4.8 do 3.5.Nie przeszkadza az taki spadek?

Odnośnik do posta

po dzisiejszym meczy Sheff Wed - Blackpol gdzie jest 0-0 i gdzie obecnie wtopiłem 1,2€ przy stawce 3,5€ na o2.5, co z tego że przy wyjściu w 70 czy 80 min u1.5 pokrywa nam o2.5 jeżeli na cs jesteśmy ponad 1€ do tyłu, zastanawiam się teraz że gdybym wziął 0-0 choćby za te 0,1€ to strata przy wygranej byłaby niewielka a pokryła by większośc naszych strat :cry:

Odnośnik do posta