Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Niemcy - Hiszpania

Promowane odpowiedzi

Kurs na Niemców na poziomie 3,1 :shock: Rzadko atakuje kursy w tak wczesnej fazie formowania się rynku, ale obok czegoś takiego nie można przejść obojętnie.

Hiszpania dosłownie ślizga się w tym turnieju i już Portugalia mogła ich wywalić za burtę. Kurs na Niemców po prostu musi spadać, bo w kolejnym meczu aplikują rywalowi 4 bramki, grając świetny i ofensywny futbol. Hiszpanie przeżywali męki grając z Hondurasem czy Chile i gdyby nie Villa już by ich w turnieju nie było.

Co o tym myślicie?

Odnośnik do posta

Z racji ze nigdy się nie mylisz, idę w ciemno za Tobą ;)

A tak na poważnie, jak dla mnie to Niemcy są zdecydowanym faworytem.

4:1 z Anglia 4:0 z Argentyna przeciwko 1:0 z Paragwajem, 1:0 z Portugalia.

W grupach obie drużyny zaliczyły po jednej wpadce (Serbia, Szwajcaria).

Martwi mnie tylko brak Mullera w półfinale (żółte kartki). W składzie Hiszpanii brak wykluczeń.

Hiszpanie stylem gry nie zachwycają, Niemcy graja efektownie i efektywnie.

Oby więcej osób myślało podobnie do nas.

Odnośnik do posta

Ja uważam, że spotkanie z Hiszpanią będzie testem dla Niemców...Anglia i Argentyna swoją grą mnie nie przekonały...kupa gwiazd i nazwisk ale nie tworząca teamu...podobnie jak Francja i Włochy....zapewne z logicznego punkta widzenia kursy polecą bo wyniki 4-1 i 4-0 budzą respekt aczkolwiek uważam, że Hiszpania wygra pewnie...

Odnośnik do posta

Kurs się zachował według przewidywań 2,94-2,96.

Jak sadzicie? Czy nadal będzie powoli spadał czy utrzyma się na tym poziomie do dnia meczu i dopiero w ostatnich 12 godzinach nastąpią kolejne zmiany?

Odnośnik do posta

Ja osobiście czekam, bo na horyzoncie nie widzę w najbliższych dniach nic bardziej kuszącego.

Na wielu forach nadal czytam, że kursy na Niemców są za wysokie, więc myślę że jeszcze trochę spadku przed nami.

Kurs na awans też już praktycznie zrównany, więc myślę że w okolice 2.9 spadnie.

pozdrawiam

Odnośnik do posta

Ja póki co wyszedłem z zyskiem na 2,98, zakupiłem ponownie 3,00 i sprzedałem po 2,94, żeby uwolnić sobie gotówkę.

Sądzę, że w ciągu najbliższej doby kurs jeszcze z 2-3 ticki spadnie, ale bez szaleństw raczej ;-)

Odnośnik do posta