Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Tak jak pisałem wyżej, trafiła mi się prawdziwa okazja i początkowo miałem zarobić na niej 25e z groszami. Rano wstaję, patrzę na betfair i coś mi nie grało z kapitałem. Spoglądnąłem na rynek konia i faktycznie, został wycofany nic nie znaczący konik, ale 3,6% redukcji zobowiązania musiało być :) Policzyło mi zamiast po kursie 3.15 to po kursie 3.04 i zobowiązanie spadło o jakieś 22e zwiększając zysk na bet365 o tą kwotę.

W tym momencie miałem podczas wygranej konia 47e na bet365 i 25e na betfair, ale postanowiłem wyrównać zyski ponieważ buk nie wprowadził zmiany w zasadzie 4 do danego rynku. Wyrównałem do 34e a konik wygrał ;( No cóż, największy pojedyńczy surebet i tak będzie zmniejszony o przewalutowanie, co nie zmienia faktu, że na surebetach da się porządnie zarobić ;D

Dzisiaj : 34,88e

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 188
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Koniec miesiąca, dzisiaj nic nie zagrałem bo muszę wychodzić do pracy ;/ Podsumowanie. Początek : 12 październik Koniec : 30 październik Ilość rynków : 43 Na plus : 41 Na minus : 2 Zys

No matiaspl ,widze ,ze powoli trzesiesz niektorymi rynkami tylko patrzec ,jak dotrzesz na UK i bedzie wiekszy od Bombera . :-)

Przeglądając dzisiejszą ofertę zdziwiłem się, że tak późno znalazłem owy rynek. Możliwe, że gdyby nie wczorajsza stagnacja na rynku Chicago MLS złapałbym gorący kurs. Sposób wyszukiwania rynków jes

Posted Images

Witam, dzisiaj cały dzień nie szukałem surków. Zajęty byłem układaniem diety i czekaniem na jakiś niski kurs euro.. ehh te przewalutowania ;p Jednak trzeba przemyśleć bardzo poważnie wejścia za cały kapitał, żeby się nie okazało że przewalutowanie pochłonęło cały zysk. Przy moim kapitale by uzyskać sensowny zysk, trzeba trafiać na takie okazje ja wyżej :)

Nareszcie pieniążki dotarły na betfair, a to dlatego że wyszukał mi Monkey surka 9>7.8 i nie mogłem nie skorzystać. Jutro niestety po tygodniu odpoczynku idę do pracy, na 9-tą i nie wiem o której wrócę. Jako że Sobota to czas żniw, chciałbym wykorzystać w pełni kapitał przed pójściem do pracy. Możliwe że mi się uda, poczekam do 2-3 , potem 5 godzinek snu i jeszcze z rana może coś wpadnie.

Odnośnik do posta

No i matiasa dopadły limity, nie sądziłem że na bet365 się da ;) Widocznie nie spodobały im się dwie ostatnie wysokie wygrane oraz wypłata 500 e ;p No cóż, czas się zabrać ponownie za trading :) Wracam na pokład panowie, za chwilkę podsumowanie całości surków.

post-770-0-82901600-1321223935_thumb.jpg

Odnośnik do posta

To nie od pytań :) Wyobraź sobie, że w jeden dzień wygrywasz ponad 500e dziwnym tradem na koniu ;p W ten sam dzień wypłacasz lwią część , by w następny dzień ponownie wygrać porównywalną kwotę ;) Buk się wkurwił i zlimitował, byłem dla nich za dobry ale co zrobić, nie moja wina że konik wygrał ;p A zadawać pytania, to zdarzyło mi się tylko raz :D

Odnośnik do posta

Wielka szkoda Matias!

Ja akurat mam problem w drugą stronę, tzn wszystko w bet365 przegrywam. Dzięki temu jeszcze mnie buk nie dorwał, ale też pc w BF może to zrobić :P

Odnośnik do posta

No i matiasa dopadły limity, nie sądziłem że na bet365 się da ;) Widocznie nie spodobały im się dwie ostatnie wysokie wygrane oraz wypłata 500 e ;p No cóż, czas się zabrać ponownie za trading :) Wracam na pokład panowie, za chwilkę podsumowanie całości surków.

Mysle Matias ,ze to nie za to .

Mieli Twoje logi i stwierdzili ,ze robisz tzw. "chasing steam" -czyli czekasz na zmiane kursow na jakims rynku i obstawiasz zanim oni zdaza zmienic cene .

Odnośnik do posta

A no możliwe. Nie wiem, to już przeszłość :) Swoje zarobiłem, nieznacznie powiększyłem kapitał i mogę oddać się wreszcie tradingowi. Przez ten i następny tydzień , zostają mi tylko późne wieczory. Dobrze, że są darty, fajnie mi się na nich traduje :)

Do tej pory, 3 rynki , 3 na +, stawka 10e, zysk 3,52 e :)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Nareszcie skończyła mi się popołudniowa zmiana i mogę w pełni oddać się grze i innym przyjemnościom. Po przeczytaniu opisu gry przez franza postanowiłem spróbować gry w siatkę. Kiedyś grałem hobbystycznie, oglądałem mecze polaków (kto nie oglądał), znam zasady, drużyny. Dwa dni i zysk ponad 10euro sposobem franza, stawka 25e. Myślę, że nie najgorszy wynik.

Odnośnik do posta

Ostatnie dni to tylko siatka, troszkę tenisa ;) Jako, że zauważyłem u mnie formę spadkową przy większym kapitale który zbudowałem, postanowiłem wyplacić praktycznie całość. Zostawiłem 10e do zabawy i postaram się tym obracać. Every day is good for funny trading ;)

Odnośnik do posta

Radek nie dowierza, a ja naprawdę gram z kapitałem 10 euro. Postanowiłem popatrzeć na przerwy, z taką stawką nie trudno wcisnąć swoje trzy grosze. Pierwsza przerwa to mecz pucharowy ManU, do przerwy wynik 0-0 ale gospodarze atakowali. Postanowiłem za namową kolegów na sb przyjrzeć się kursom 1-0 oraz 2-0.

Dostępny miałem także podgląd u/o 1,5 . Na początku przerwy underek poleciał z 1.95 na 1.89 i postanowiłem skupić 1-0 . Sprzedałem tick niżej co dało zarobek 0,14e.

Jako, że za raz po tej przerwie zaczynały się przerwy UEFA, to przyjrzałem się rynkowi Kogutów które przegrywały już 2-0 by po czerwonej kartce dla gości , strzelić bramkę na 1-2. Bardzo ładnie spadło w przerwie 2-2 na którym zainkasowałem podobny zysk co na przerwie ManU, chodź gdybym wystawił kontrę, miałbym trzy razy tyle ;)

Podobają mi się przerwy i w tym kierunku z braku czasu, będę się rozwijał.

post-770-0-34807700-1322690629_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Matias chodziło mi bardziej o czerpanie radości i satysfakcję z grania z budżetem 10e, niż to że taki budżet masz, To mnie zdziwiło, że po takich ładnych greenach odczuwasz chęci do gry 10eurasami, pozdro, może mnie źle zrozumiałeś

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.