Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Koniec miesiąca, dzisiaj nic nie zagrałem bo muszę wychodzić do pracy ;/ Podsumowanie. Początek : 12 październik Koniec : 30 październik Ilość rynków : 43 Na plus : 41 Na minus : 2 Zys

No matiaspl ,widze ,ze powoli trzesiesz niektorymi rynkami tylko patrzec ,jak dotrzesz na UK i bedzie wiekszy od Bombera . :-)

Przeglądając dzisiejszą ofertę zdziwiłem się, że tak późno znalazłem owy rynek. Możliwe, że gdyby nie wczorajsza stagnacja na rynku Chicago MLS złapałbym gorący kurs. Sposób wyszukiwania rynków jes

Posted Images

Siatka z rana jak śmietana ;)

W meczu Serbii z USA rynek zachowywał się co najmniej dziwnie, zresztą zauważył to także nasz spec - franz. Grałem jego sposobem i udało się wyciągnąć 11% stawki na MO.

Przy stanie 2-0 w setach dla Serbii, postanowiłem skupić kurs 1.86 na 3-0 , sprzedałem po kursie 1.55 przy stanie 9-8 dla Serbii . Lepszy wróbel w garści...

post-770-0-45790000-1323001327_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Od jakiegoś czasu gram sobie na darmowych pokerkach z nudów. Początkowo grałem na hura, nie umiałem licytować, o blefowaniu nie wspomnę. Dowiedziałem się jak ważna jest pozycja na stole i to przyniosło efekty ;) W ostatnim zagraniu, poszedłem va bank , miałem dobre karty , ale mieli lepsze niestety. Mogło być pudło, wyszła pierwsza dziesiątka co i tak uważam za sukces na tyle graczy :D

Teraz czekamy na freerolla od bf z 200e.

post-770-0-38468500-1323569533_thumb.jpg

Odnośnik do posta

W między czasie dorzuciłem 10e do stanu konta, by pograć w innych turniejach. Dzisiejszej nocy zauważyłem jeden ciekawy, 200$ do wyciągnięcia z tym że tylko nagroda - top1. Jako, że minutę przed rozpoczęciem było tylko 4-ech graczy postanowiłem wejść za 11$. Były dwa stoły , 12 graczy , 3-minutówki ;) Postanowiłem grać cierpliwie i wchodzić tylko, jeśli miałem dobrą pozycje oraz mocne karty - poskutkowało to wejściem na główny stolik i rozpoczęcie batalii z 5-cioma najlepszymi graczami w tym turnieju. Wcześniej zgromadziłem ponad 7k kapitału, więc mogłem spokojnie czekać na rozwój wydarzeń. W pewnym momencie zszedłem do 4-ech, blindy wynosiły 500/1000 a na moją korzyść zagrali przeciwnicy. Było Nas czterech, trzech moich oponentów zagrało all in play i jeden zgarnął całą pulę, ponad 20k.

Zostałem tylko ja i On, 4k i 20k w "kieszeniach". Początkowo chciał mnie wykończyć blindami, dałem się złapać raz na blef, za drugim razem podarował mi 5 tysiaków. Od tego momentu gra się wyrównała mimo iż miał trzy razy więcej żetonów. W pewnym rozdaniu miałem dobre karty, przeciwnik wyraźnie blefował bym znowu zbliżył się do poziomu 3-4k i chciał mnie bloknąć grając za 5k. Postanowiłem się nie pierdzielić i wszedłem, w końcu ileż można pasować ;) Zgarnąłem pulę i wyszedłem na prowadzenie.

Teraz to ja miałem 15k, on niecałe 8k lecz to nie koniec emocji które Nam towarzyszyły. Sytuacja obróciła się jak w kalejdoskopie po kolejnych trzech rozdaniach, gdzie karty i blindy spowodowały ponowny spadek moich żetonów do poziomu 3k. Od tej pory zacząłem grać agresywniej i to przyniosło efekt w postaci wyrównaniu stanu żetonów.

Finałowa rozgrywka rozpoczęła się gdy na stole mieliśmy koło 3k z samych blindów. Mój przeciwnik miał dobre karty - przynajmniej tak mu się wydawało, ja siedziałem z parką 7-emek. Zagrał all in, a do odkrycia jeszcze dwie karty. Postanowiłem go sprawdzić.

4 karta to król, dało mu to przewagę i sekundową możliwość cieszenia się z wygranej. Niestety dla niego następna karta to 8-ka, którą miałem w swojej talii. Dwie pary na parke KK i nagroda moja ;)

Nie wiem jak długo dochodzi wygrana, jeszcze jej nie dostałem od drugiej w nocy. Napisałem dzisiaj z rana do supportu w celu wyjaśnienia ;)

post-770-0-24803200-1323772044_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Okazało się, że wygrałem ticket o wartości 200e. Teraz muszę szukać turka z taką opłatą, no cóż za niewiedzę się płaci, ale sam fakt wygranej podniósł morale. Jeszcze trzeba troszę poćwiczyć, potem zastawić się na frirollka od bf i zbroić na Styczeń :D

Odnośnik do posta

Matias ja też grałem kilka dni temu w kwalifikacjach do tego turnieju jednak się nie udało. Turniej odbywa się bodajże codziennie o godzinie 18.00 i nazywa się ChampionChip $250,000 czyli pula nagród jest całkiem spora :) Normalnie wejście do tego turnieju kosztuje 200$ ale jak masz bilecik to wchodzisz za "darmo". Powodzenia życzę :)

Odnośnik do posta

Też kiedyś wygrałem ten bilet niestety w niedzielnym turnieju szybko odpadłem ale było to dawno jak zaczynałem swoją przygode z pokerem. Tam już nie gra byle kto :) także życzę powodzenia

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.