Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

1 półfinał : Holandia- Urugwaj

W oczy rzuca mi się 8.8 na 1:1- co sądzicie ? Powiem szczerze, że wyczucia na CS dopiero się ucze, ale np. patrząc na pinnacle kursy wydają się być za wysokie

z góry dzieki za sugestie ;-)

Odnośnik do posta

CS 1-1 we wszystkich bukach zawsze nisko stoi. Raz właśnie się tak sugerowałem i poszedł jeszcze w górę. Więcej nie sprawdzałem :)

Odnośnik do posta

No moim zdaniem jest troche za wysoki, podobnie jak 2-0 dla Holendrów, ale tutaj arytmetyka ligowa nie ma zastosowania. Problem jest taki, że nie ma przesłanek za utrzymaniem kursu 1-1 na poziomie 8,8, bo kurs meczowy na HOL pewnie spadnie, a po drugie wydaje mi się, że kurs na under wybije się w górę.

Jeśli myslisz inaczej to warto zaryzykować.... ja poczekam do jutra i dokupie w zależnośc od sytuacji 2-0 albo 3-0

Odnośnik do posta
CS 1-1 we wszystkich bukach zawsze nisko stoi. Raz właśnie się tak sugerowałem i poszedł jeszcze w górę. Więcej nie sprawdzałem :)

ok, zasugerowałem sie głownie tym, ze stoi o 1.0 nizej niż 0:0, a na bf mamy sytuacje jak widac

ale dzieki za sugestie

Odnośnik do posta

holg.jpg

chłopaki co myślicie na temat match odds dzisiejszego półfinału? czy 'grupa trzymająca władzę' próbuje utrzymać kursy na poziomie > 1,75 ? jak dla mnie jest to nienaturalny kurs i zastanawiam się nad zakupami, ale ponad pół miliona na 1,76 może być nie do przeskoczenia, co Wy o tym sądzicie? warto, nie warto?

Odnośnik do posta
Ahead of Tuesday’s clash, Uruguay boss Oscar Tabarez and Netherlands supremo Bert van Marwijk are both mulling over enforced changes to their winning teams. For the South Americans, Jorge Fucile and Luis Suarez are suspended, and captain Diego Lugano is rated very doubtful with bruising and a stretched knee ligament. Young Nicolas Lodeiro will play no further part in South Africa after breaking a foot. For the Dutch, Van Marwijk is without suspended pair Gregory van der Wiel and Nigel de Jong.

źródło: fifa.com

Odnośnik do posta

No, czyli według tego co wkleił gofer, dalej nie wiadomo co spowodowało wzrost kursu. Oprócz dwółch zawieszonych za kartki wszyscy zdrowi, a kurs na Holandie cały dzień idzie w górę... :roll:

Odnośnik do posta

jest 140k EUR @ 1.78, ludzie kupują, dość szybko schodzi do 40k, ciach i znowu 140k, i tak w kółko już z parę razy, jakby ktoś cały czas dorzucał po 100k, o co tu chodzi?

kupiłem wczoraj po 1,67 licząc na spadek na faworyta - oj będzie w plecy :-(

Panowie, przyznajcie się, to Wy tym kursem manipulujecie? ;)

Odnośnik do posta

słyszałem o tym że to firmy bukmacherskie pompują duże ilości pieniędzy żeby kurs szedł w stronę którą chcą. Tak sobie myślałem że oni sprzedają na swoich portalach po kursie który im pasuje a betfairem manipulują .. co sądzicie?

Odnośnik do posta

Skok kuru na Holandię w górę mógł być spowodowany tym, że podobno van Persie i Mathijsen odwiedzili dzisiaj szpital ponieważ ten pierwszy miał mieć rzekomo jakieś problemy z ręką a drugi z kolanem i pojechali na badani. Za informację nie ręczę posłyszana w radiu jak byłem w pracy. Brat też wspominał że mówili o tym w jakimś Polsacie sport czy TVP sport.

Odnośnik do posta

@kurdzieko - ja tez kupilem po 1,7 i wchodze in-play. licze ze pomaranczowi strzela bramke i wtedy bedzie mozna sprzedac z zyskiem.

Odnośnik do posta