Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Bardzo ładne wyniki, zwłaszcza przy stawkowaniu które opisujesz (150 max.). Jakiej używasz taktyki, w jakim momencie spotkania kurs jest dla Ciebie niski do zakupu i w którym momencie odsprzedajesz. Oraz na odwrót, kiedy jest wysoki i go łapiesz i kiedy odsprzedajesz z zyskiem - oraz co robisz gdy nie idzie po Twojej myśli?

Odnośnik do posta

Wczoraj miałem mały wypadek związany z przerwaniem dostępu do internetu.. na 1,5 h, przez co straciłem 220€ ale raczej nie będę nad tym płakać :)

o6pf53mwpg.jpg

ciężko odpowiedzieć na zadane wyżej pytanie, czasami 1,40 jest dla mnie wysoki i w niedługim czasie spodziewam sie spadku na 1,20..

czasami 1,20 za niski i sprzedaje i czekam by kupić np 1,6 lub 2,0.. różnie bywa:)

Odnośnik do posta

kurde chyba jednak te linki z screenshootera nie działają,

PS. potrzebuję 13,82 do pełnej sumy na moneybookers, jutro oddam z rana z nawiązką, jak coś to na PW :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.