Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Postanowiłem również dołączyć do blogujących traderow i opisywac sukcesy porazki i zapodawac typy.

Na dzis uwazam ze warto zagrac Fredrikstand- Haugesund

Typ back 1,76 back Fredrikstand

U wszystkich bukow kurs mocno spada, wykres co prawda dosc niemrawy ale pokazuje powolny spadek.

Odnośnik do posta

Dzięki wielkie. Dla mnie sukcesem będzie jak będe trzymał się swoich zasad i cierpliwie grał. Nie brakuje mi wiedzy, doswiadczenia, ale brakuje mi tego co najwazniejsze spokojnej glowy, chlodnej kalkulacji i tak jak pisalem wyzej cierpliwosci.

Odnośnik do posta

Dzięki wielkie. Dla mnie sukcesem będzie jak będe trzymał się swoich zasad i cierpliwie grał. Nie brakuje mi wiedzy, doswiadczenia, ale brakuje mi tego co najwazniejsze spokojnej glowy, chlodnej kalkulacji i tak jak pisalem wyzej cierpliwosci.

Witamy Klimas na Forum. Fajnie, ze zdecydowales sie zalozyc blog - to najlepsze miejsce do wypisywania swoich bledow i raz na zawsze wbicie ich sobie do glowy :D

Mam nadzieje skorzystac z Twojej wiedzy i doswiadczenia. Zreszta pewnie nie tylko ja. Powodzenia i CIERPLIWOSCI zycze :D

Odnośnik do posta

Witam. Na dziś uważam że dobrym posunięciem będzie zakupienie back Dundalk 2,14.

Przeglądam forum i widze ze Cycu i 1899 również na dziś polecają taki typ, co jest dobrym prognostykiem.

//proszę uzywać opcji EDYTUJ

Edytowane przez zicoo
Odnośnik do posta

Fredrikstad to bardzo dobry typ, ale mecz dopiero w Poniedziałek. Nie zwykłem mrozić kasy, kiedy wkoło tyle ciekawych rynków, ale tak czy inaczej - zgadzam się w 100%. Powodzenia.

Edytowane przez 1899
Odnośnik do posta

No dało rade zarobić ładnie na fredristad.

ja kupilem back 3.32 a sprzedalem za 3.22 niestety kurs kolo poludnia tak wlasnie oscylowal potem odbil w gore i sie nie potrzebnie przestraszylem. Okolo 16 bylo juz 3.02

No ale ważne że był dobry typ i inni mogli z niego skorzystać.

Odnośnik do posta

Chciałbym podzielić się z Wami moimi przemyśleniami na temat rynku dot. Argentyny.

Uwazam ze warto kupic back na Argentyne. Kurs juz teraz troszke mniejszy, ale i tak jeszcze warty uwagi. Ja chwycilem z rana 1,45. Buki coraz to mocniej spuszczają kursy, wykres pokazuje rowniez tendencje spadkowa, a do tego to wkocu argentyna wielki pilkarsko kraj i moim zdaniem kurs musi spasc. Wg. mnie kurs moze spac nawet do 1,3. Wydaje mi sie ze kurs bardzo mocno poszedl do gory po wyniku pierwszego meczu, a teraz mysle ze im blizej do meczu tym bedzie mniejszy. Jak zaznaczam sa to tylko moje przemyslenia i kazdy musi sam podjac decyzje, ale jak dla mnie bardzo dobry okazja na zarobienie pieniążków :)

Odnośnik do posta

Argentyna ladny typ - udalo mi sie juz troche poskalpowac wczoraj. W nocy ustawilem back na 1,42 ale nie wzielo ani grosza. Rano zakupy za 1,39 - tez mysle, ze poleci. pzdr

Odnośnik do posta

Cycu zobaczymy co będzie moim zdaniem nawet bez patrzenia na buki i wykres, zdrowy rozsadek podpowiada ze im blizej do meczu tym kurs będzie coraz niższy. Jednak Argentyna to murowany faworyt. A 1,4 na takiego faworyta to duzy kurs. Troche prosta argumentacja, ale jezeli chodzi o ten mecz to taka jest moja opinia.

Zobaczymy co sie bedzie dzialo pod wieczor.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.