Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• 4 weeks later...

Witam Serdecznie.

Dlugi czas nie pisałem nic na blogu ale nie było na to czasu.

Ogólnie rzecz biorąc cały czas sie dokształcam i im więcej wiem, tym wiem że wiem mniej ;]

Ostatnio bardzo zaciekawila mnie analiza wykresow o ktorej tak duzo pisze Cycu.

Z tym ze czytam o tej analizie i nic nie rozumiem. Bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos posluzyl mi pomoca Fajnie byloby przeanalizowac razem kilka wykresow na moim blogu lub nawet w nowym temacie. Na pewno nie tylko ja bym z tego cos wyniosl.

Jezeli chodzi o gre w ostatnim miesiacu to jest na plus 137 E. Ale niestety ta kwota nie jest wyznacznikiem dobrej gry, a wielu błedów które popenialem.

Mialem raz przyjety lay na Slask wroclaw- Gornik Zabrze. Polozylem sie spac i zapomnialem o rynku i zamknalem go dopiero w 35 minucie na moje szczęście gornik w 30 minucie strzelil bramke i ogromny grenn 170 E. Od tego czasu juz pilnuje takie rzeczy bo moglo to sie skonczyc tragicznie. Ogolnie ostatnimi czasy jestem troche zniechecony bo gram jak debil. Mam duzego greena na 20E np. na rynku Fc Koeln- Wolfsburg i oczywiscie kombinuje dalej zeby byl wekszy zysk i trace. Takich rynków ostatnio bylo bardzo duzo.

Dlatego mam plan poduczyc sie analizowac wykresy, by odopowiednio wejsc w rynek i zminimalizowac straty jezeli dzieje sie cos zlego. Wiadomo ze nic nie dzieje sie od raz, ale trzeba sie uczyc a z czasem przyjda wyniki, bo wiadomo przecież że "kto sie nie rozwija, ten sie zwija"

Bede wdzieczny za pomoc.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.