Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-07-07] Argentyna - Kolumbia

Promowane odpowiedzi

Rynek: Under/Over 2.5

Moja propozycja: Back Under

Obecny kurs: 1.97

Uzasadnienie: U buków widoczny trend spadkowy - pinnek oferuje 1.90 i takowy kurs jest dość powszechny ewentualnie odrobinę wyższy, a zdecydowanie wyżej trzyma chyba tylko Ladbrokes (2.00). Argentyna ma ogromny potencjał w ataku i aby wygrać muszą oczywiście go wykorzystać i coś strzelić, ale jedna bramka może nie wystarczyć, bowiem defensywa jest nieco słabsza i całkiem prawdopodobne, że Kolumbijczycy będą się odgryzać i uda im się wturlać piłkę do bramki. Wydaje mi się, że większość typerów w ten sposób będzie postrzegać to spotkanie i co za tym idzie zobaczymy dalsze spadki. Obroty przyzwoite, bo nieco ponad 70k, a jeszcze sporo czasu do pierwszego gwizdka. Wykres całkiem sympatyczny - linia oporu/wsparcia mniej więcej na 2.00, a rozmieszczenie kasy w koszykach też naszą korzyść.

post-894-0-15458000-1309958820_thumb.jpg :)

P.S.

Ktoś właśnie wrzucił 6k na under i ten zleciał do 2.00, a over automatycznie odrobinę do góry i można ustawić się na 1.99.

Edytowane przez Zeberdee13
Odnośnik do posta

Też mi się wydaje, że chodzi o over 2,5. W zwykłym meczu zgodziłbym się w 100% z typem, ale patrząc na wyniki i ilość goli strzelanych w turnieju już tak różowo może nie być. Z drugiej strony może być masówka na gospodarzy w ostatnich godzinach, co sprowadzi over 2,5 w dół ;)

Odnośnik do posta

Oczywiście, że chodziło mi o over... ;)

U buków minimalnie poniżej 1.90 - po odliczeniu payoutu wychodzi mniej więcej 1.93 i po takim kursie mam wystawiony lay. Generalnie obroty takie sobie - niby sporo kasy przehandlowane - 100k, ale większych ruchów brak. Myślę, że czym bliżej do meczu, to kurs będzie równał do buków, a możliwe że i sami bukmacherzy jeszcze spuszczą. Szkoda trochę, że się pośpieszyłem i wszedłem po 1.97 - po kilkudziesięciu sekundach, tak jak wcześniej pisałem, można było ustawić się na backu po 1.99 i przyjmowało. No a teraz wzięło już 4k na 1.95, a na 1.94 jakieś grosze leżą.

P.S.

Właśnie ladbrokes wymiękł i spuścił do 1.91, a max ze wszystkich 119 betbrainowych buków to 1.92, przy 1.95-1.96 na giełdzie.

Odnośnik do posta

Zgreenowane na 1.93, więc trochę można było urwać biorąc po 1.99, ale już buki wybiły nieco do góry (pinnek 1.94) i na bf aktualnie 1.96. Co będzie dalej? Trudno powiedzieć, ale to dość gwałtowne odbicie raczej sugeruje, aby się dwa razy zastanowić przed następnym wejściem. ;)

post-894-0-39507400-1309978482_thumb.jpg

Odnośnik do posta