Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Najlepszy strzelec MŚ 2010

Promowane odpowiedzi

gofer, pisales ze zostal zawieszony na 1 mecz no to napisalem Ci jak to widze ;)

ale nie zostal zawieszony ( wszystko na to wskazuje)

wszystko juz chyba jasne na szczescie :->

Odnośnik do posta

"Klose nie zagra w meczu o trzecie miejsce

Miroslav Klose nie będzie mógł wystąpić w sobotnim meczu o trzecie miejsce z powodu kontuzji. Napastnik reprezentacji Niemiec doznał urazu kręgosłupa, który nie pozwoli mu wystąpić w spotkaniu przeciwko Urugwajowi.

Piłkarz zakończy swój udział w mundialu z dorobkiem czterech bramek.

Również Sami Khedira i Mesut Oezil narzekają na urazy po półfinałowym meczu z Hiszpanią (0:1)."

Obecnie lay na poziomie 7,6 ~ 7,8. Jeżeli informacja się potwierdzi to pewny zarobek, a w razie gdyby nie to odpsrzeda się z nikłą strarą...

Odnośnik do posta

Też zagrałem LAY za 7,6 ale troche mnie dziwi, że kurs praktycznie nie drgnął po wczorajszej informacji. Czyżby rynek był aż tak niedoinformowany? Mam nadzieję, że tak, bo szykuje się w takim razie dobry zarobek :)

Z drugiej strony Klose brakuje 1 bramki do rekordu Ronaldo więc może nawet zaryzykować i grać z niedoleczoną kontuzją, nie jest już pierwszej młodości, a wyczyn 15 czy nawet 16 bramek na MŚ to marzenie każdego piłkarza.

Mam nadzieję, że Loew nie będzie ryzykował zdrowia Mirka kosztem jego bramek na Mundialu.

"Germany striker Miroslav Klose is in danger of missing the World Cup third place play-off on Saturday against Uruguay, after picking up an injury during the semi-final defeat against Spain."

jeszcze nie wiadomo zatem, czy się nie wyleczy

////

no i brawo Klose dał mi wreszcie jakieś powody do radości :) LAY po 7,6 którego nawet nie trzeba było sprzedawać, bo jak wiemy nie zagrał ani minuty :)

Odnośnik do posta