Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

No coz, drugi dzien pod rzad notuje strate. Trzeba wyciagnac jakies wnioski. Wgl to zastanawiam sie czy in-play nie odpuscic i nie zaczekac az rusza wszytkie ligi. Zobacze napewno musze bardziej uwazac na ligi typu bialoruska, rumunska, ukrainska. Dzis z kolei przyczyna porazki bylo brak plynnosci. Po prostu nie bylo chetnych na odkupienie ode mnie zakladow. Rynki prawie swiecily pustkami w pewnych momentach i to tych dla mnie kluczowych.

post-328-0-95935200-1311444186_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Fatalna passa trwa dalej. Dzis z kolei kulala mocno moja gra w przerwach. Od czasu powrotu na gielde ciagle czegos mi brakuje. Chyba to brak wyczucia jeszcze. Cel na nastepny tydz to zrobienie 20 euro

post-328-0-31406100-1311541502_thumb.png

post-328-0-80225000-1311541515_thumb.png

Odnośnik do posta

Dzis udalo mi sie wrocic na wlasciwe tory. Handlowalo sie dobrze, okazju do skalpowania bylo duzo, handlowanie w przerwie tez wychodzilo. Narazie wrzucam skreena z przebiegu transakcji na 1 z udanych dzis rynkow.

post-328-0-61530800-1311625612_thumb.png

Odnośnik do posta

Dzis prawie 9 euro zysku, oby tak dalej. Jutro LM kwalifikacje postaram sie cos pohandlowac tez.Jeszcze musze poprawic nad wejsciami w rynek ale jest i tak zdecydowanie lepiej niz na weekendzie. Mam nadzieje ze pomalu oddzyskuje forme :P

post-328-0-84961800-1311627228_thumb.png

Odnośnik do posta

Dzis powoli sie wszystko rozkrecalo. Poczatkowo wialo nuda i malo okazji bylo do skalpowania jednie gra w przerwach. W 1 takiej sytacji poleglem kupujac lay i wystawilem kontre za wysoko. Moglem zarobic 1 tik ale zostawilem na pierwsze 5 min drugiel polowy. Niestety nikt nie kupil, wyczekiwany gol tez nie padl i wyszedlem ze strata, gdyby nie to wszystkie rynki dzis zagrane mialbym na zielono i moglo byc wiele lepiej, ale i tak jest niezle. Na rynku yehuda-helsingborg tylko w transakcje przeprowadzilem ale jakies grosze zarobilem. Najlepszy rynek dzis to chyba wisly z litexem.

post-328-0-74132000-1311713123_thumb.png

post-328-0-73063100-1311713137_thumb.png

Odnośnik do posta

Konczy sie pierwszy moj mecz dzis. HJK-Dinamo. Po pierwszym golu wszedlem lay w HJK i szczescie sie usmiechnelo bo podczas tej transakcji padlo wyrownanie. Potem jeszcze kilka skalpow i zalozone zwiekszenie budzetu w tym tyg o 20 euro wykonane w srodku tygodnia. A tak a propo dziekuje pewnej Kindze bo to w duzym stopniu dzieki niej :*;)

post-328-0-87906100-1311789114_thumb.png

Odnośnik do posta

Dzis bardzo dobry wynik. Wlasnie sie zakonczyl mecz Lille-Marsylia. Dawno nie widzialem takiego meczu. A w koncowce to juz wogole co sie nie dzialo. 5 goli w ost 5 min w tym 3 w doliczonym czasie, czerwona kartka, w pewnym momencie odpuscilem go bo przestalem nadazac hehe. W meczu Kopenhaga-Shamrock wystawilem backa na remis w przerwie odeszlem, zapomnialem wystawic kontry musialem wyjsc ze strata a szkoda bo tam tez byl green. Ale wynik dzis i tak bardziej niz dobry.

post-328-0-96340500-1311799864_thumb.png

Odnośnik do posta

Konczy sie mecz valarenga-paok. W pierwszej polowie sie malo dzialo. W przerwie zarobilem pare tickow na remisie, po przerwie poskalpowalem sobie na paok. Dzis narazie nudnawo nie to co wczoraj ale jeszcze 1 mecz mam na tapecie zobaczymy jak to bedzie.

post-328-0-37381500-1311879061_thumb.png

Odnośnik do posta

Dzis niestety caly utarg poszedl sie pasc po nieudanym zlayowaniu remisu w meczu mainz-gaz metan a ze kurs byl wysoki to mialo gdzie leciec.

post-328-0-83204600-1311884764_thumb.png

Odnośnik do posta

ja staram sie wystawiac zaniskiego, jesli nikt nie wezmie do czekam az przyjdzie na mnie kolej albo przekladam wyzej gdzie widze luke - wtedy najlepiej sie ustawic sie nad jakas wieksza suma, chociaz zdazaja sie pomylki jak wyzej opisalem wyszlem za wysokim layem na remis. Trzeba sie skupic na te pare minut w meczu i obserwowac co sie dzieje na rynku . Jeszcze czasem brak wyczucia po powrocie na betfair daje sie we znaki ale mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej. Generalni i tak jest dobrze bo jest zysk. Jutro moze cos zagram pre

Odnośnik do posta

Dzis kupilem juz back za 1,45 na bate borisow w meczu z vitebskiem. Uwazam ze kurs powinien spasc conajmniej do poziomu 1,42

szybko poszlo, nawet sie nie spodziewalem, zaluje ze nie ustawilem kontry nizej bo mozna bylo zarobic spokojnie 10 tickow a nie 3

Odnośnik do posta

Dzis zaczelo sie spokojnie. Pare tikow tylko zarobinych ale wazne ze na zielono. Nie wiem czy dzis jeszcze cos potradujemy bo byc moze wybede z domu ;)

post-328-0-44239800-1311958750_thumb.png

Odnośnik do posta

Dzis wszystko szlo bardzodobrze. Gdyby nie strata z meczu krasnodar-cska. Ciagle jeszcze zdazaja mi sie glupie bledy. Szkoda bo wynik moglby byc bardzo dobry a tak tylko dopisuje pare euro. Niniejszym zalozenie na ten tydzien wykonane. W nastepnym tez chce dopisac 10 % budzetu a wiec okolo 22 euro. W meczu brugge-westerlo padla szybko bramka na 3-0 i nie dalo sie juz odsprzedac. Mimo tej transakcji i tak wyszedlem na plus na tym rynku.

post-328-0-35379600-1312142901_thumb.png

post-328-0-07632500-1312142914_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.