Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Dzis udalo mi sie przedluzyc passe na plus. I tyle dobrego jestem o dzisiejszym dniu powiedziec. Wynik nie powala na kolana a na plus udalo mi sie wyjsc rzutem na tasme

post-328-0-99938000-1312404773_thumb.png

Odnośnik do posta

Po kilkudniowej przerwie wracamy do tradowania. Miezy czasie na kilku rynkach handlowalem w srode ale wyszedlem na jakies grosiki to nie zamieszczalem nawet podsumowania. Dzis pohandlujemy na kilku rynkach a zaczynamy od pre play moze pare tikow uda sie mi zlapac.

Kryvbas-Vorskla udalo sie sprzedac backa za 2,94 teraz czekam az cena troche zjedzie

zlote Moravce-Presov kupiony back na zlote moravce za 1,63 u wszystkich bukow spada na bf tez powinine poleciec pare tickow

Odnośnik do posta

wczoraj juz pre-play bylo nie udane. Na zlotych moravcach udalo mi sie zarobic tylko ticka a na kryvbas stracilem. In play tez mi jakos szczegolnie nie szlo, szczegolnie handel w przerwach meczu.

Na dzis zagram Kortrijk-Cercle Brugge back Kortrijk 2,24, i Mons-Sint Truiden back Mons 1,98

post-328-0-61110500-1313208910_thumb.png

post-328-0-34440200-1313208921_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.