Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Moje początki tradingu

Promowane odpowiedzi

Witam.

Rozpocząłem od niedawna swoją przygodę z tradingiem. Dziś kupiłem zwycięstwo w meczu Bate Borysów po kursie 1,13 i liczę na spadek do 1,10

Odnośnik do posta

Witam.

Rozpocząłem od niedawna swoją przygodę z tradingiem. Dziś kupiłem zwycięstwo w meczu Bate Borysów po kursie 1,13 i liczę na spadek do 1,10

Powodzenia.

Pamiętaj jednak że lepiej grać spadki "jak ma z czego spadać" w takim wypadku raczej nie ma zbyt wiele natomiast ma z czego rosnąć.

Odnośnik do posta
  • 3 months later...

Witam

W wirze pracy nie miałem czasu prowadzić bloga. Dziś wziąłem back na Rapid Bukareszt w meczu z Legią po kursie 1.98 i liczę na spadek 3 ticków

Edytowane przez barjed
Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Sprzedane 5 ticków niżej

Ładny green. Gratuluję. Można wiedzieć czym się kierowałeś wybierając ten rynek? Wykres nie wygląda za ciekawie (bez wyraźnego trendu), a buki też tak jakoś wyraźnie nie spuszczali kursów.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.