Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Serwis ze spadającymi kursami (pre-play)

Promowane odpowiedzi

Tak sobie myślę o tych windach na kopanej... Może istnieje jakiś "większy" serwis do nożnej, który działa podobnie jak ten co teraz użytkujemy...? Może poniekąd też te windy się z takiego serwisu biorą... to tylko takie tezowanie, al może ktoś coś takiego kojarzy ?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...

pozwole sobie odsiwezyc ten temat. panowie czy ten serwis faktycznie jest skuteczny? i czy jeszcze mozna do Was dolaczyc?

Napisze bardzo skrótowo, ale jest skuteczny jak najbardziej, tylko trzeba być szybkim i mieć dostęp do komputera przez większość dnia. Dołączyć pewnie można, ale tutaj niech się Stoyan wypowie ;)

Odnośnik do posta

Jako, że dołączyłem do grona forumowiczów niedawno, też byłbym zainteresowany. Mam pracę przy kompie i muszę i tak kontrolować skrzynkę pocztową, to gdyby te typy pojawiały się w ciągu dnia byłbym nawet bardzo chętny. Oczywiście zrozumiem, jeśli na razie macie komplet. Traduje wieczorami, więc gdybym mógł coś wrzucić w ciągu dnia i odbić kilka godz. później to byłoby super.

Edytowane przez balrog1984
Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Witam,

czy składka na serwis jest jeszcze aktualna?

Rozpoczął się nowy sezon i dalej podają swoje typy.

Sprawdziłem dwa ostanie mecze:

Ito - Tomic

Baggy - Nishi

w obydwóch meczach kilka minut po podaniu typów kursy na pinnacle spadły, więc pewnie na bf również.

Jak coś to jestem chętny na ten serwis :)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Sprawdziłem ich ostatnie typy- wszystko leci aż miło. Dla niedowiarków polecam sprawdzenie historii typów z archiwum Oddsportal. Przypominam jednak, że tutaj liczy się dyspozycyjność. Najlepszym rozwiązaniem dla osób nie siedzących większości dnia byłby telefon z Androidem (plus jakiś pakiet internetowy, 100mb wystarczy). Jeżeli są takie osoby- piszcie, stworzę wtedy mini poradnik co i jak.

Rozpoczynamy zapisy- im szybciej je skończymy, tym szybciej zaczniemy liczyć zyski.

Cel: 10 osób.

Proszę zgłaszać się przez PW, chętnie odpowiem także na wszelkie pytania (czy to tu czy to przez PW).

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Witam,

zerknąłem właśnie na historię i nie wygląda to kolorowo. Od 15 stycznia było 10 propozycji i tylko 2 zakończyły się zyskiem.

To chyba jednak nie leśli aż tak miło - no chyba że źle patrzę.

Odnośnik do posta

Podzielam zdanie proboszcza. Szanse na zwrot zainwestowanych pieniędzy są niewielkie. Gra nie warta świeczki. Przynajmniej opierając się na tym co było do tej pory. Problem polega na tym, że mam wrażenie jakby odpowiedź serwisu była następstwem tego co dzieje się na giełdzie - i braku reakcji bukmacherów.

Odnośnik do posta