Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jednak mała zmiana decyzji po zobaczenia intensywności spadków Man City

Hiszpanów można było złapać 2-3 ticki niżej już, natomiast Szwecje 1-2 ticki. Z tym, że przewiduję jeszcze dalsze spadki - szczególnie Hiszpanow

Zdecydowałem się sprzedać Norwich z jednotickową stratą a wziąłem: 3. Watford - Peterborough ---> Spadek Watford 2.68 (złapany) - trend spadkowy - buki tak samo spuszczają + pinnek cały

Posted Images

19. Lithuania - Czech Republic ---> Spadek Czech Republic 1.60

W najlepszym momencie + 2 ticki, potem odbicie do góry

Spotkania dopieram na podstawie wykresów + kursy panujące u bukach + informacje na temat drużyn

Edytowane przez sidney-trd
Odnośnik do posta

W najlepszym momencie + 2 ticki, potem odbicie do góry

Spotkania dopieram na podstawie wykresów + kursy panujące u bukach + informacje na temat drużyn

Witam proszę skąd bierzesz informacje na temat drużyn.

Odnośnik do posta

Stwierdziłem, że nie warto zakładać nowego tematu, wiec może ktoś zaglądając tutaj podzieli się ze mną swoimi doświadczeniami, zwykle jak przelewałem kaske na MB (chodząc robić przelew do zwykłego oddziału banku) trwało to dzień góra dwa. Przedostatnim razem po tygodniu zaniepokoiło mnie to, gdyż nie przychodziły pieniążki i poszedłem do banku zapytać co i jak - babeczka mówiła, że wszystko u nich jest ok i że pieniążki muszą być na koncie - przyszły po 2tyg na MB. Tym razem zrobiłem przelew 26-tego poprzedniego miesiąca a dzisiaj mamy juz 16-tego? Myślicie, że to przez to, że MB przechodzi w Skrill (czy jak to sie tam to zwie?) I co w takim wypadku zrobic? Babeczka w banku na pewno sie pilnowala, bo wiedziala ze ostatnio był taki przypał wiec imo to wina MB. Co byście zrobili w takim wypadku? Na MB są formularze jakieś, które się wypełnia gdy pieniążki zbyt długo idą - aczkolwiek żeby to uzupełnić to trzeba miec wszystkie informacje o banku...

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.