Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam

Postanowilem zalozyc temat aby sobie dokumentowac osiagi (oby rosnace:)), glownym zalozeniem jest handel konmi.

Mozna powiedziec ze sa to poczatki bo najpierw byl gambling(od 07.2009 do 11.2009) gralem valuebety PN (bylo dobrze bo zbudowalem kapital na trading,) ale nastapila czarna seria i szukalem czegos nowego. Okres zimowy (12.2009-02.2010) skupilem sie na obserwacji rynkow glownie pilka nozna i troche tenisa, marzec-maj to wykorzystywanie roznych strategii ktore przyniosly pierwsze zyski w tradingu.

Teraz zaczynam nowy rozdzial ktory trwa tydzien i powoli idziemy w gore :)

A wiec zaczynam z 72€, jako ze brakuje doswiadczenia gram 30min przed gonitwa i obserwuje roznice 5min przed.

dzisiaj wieczorem pierwsze wyniki :)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ostatni wpis był dawno, a ten ostatni minus przyczynił się do blokady(nie ma mowy o zniechęceniu ) która trwała 2msc, co prawda nie tylko to wpłynęło na zatrzymanie ale skutkiem tego gra została sprow

16-22.05 Ostatni tydzień nie był zbyt udany, gdy zaczynało iść w dobrym kierunku nagle wszystko się odwracało. A raczej było spowadowane tym że wchodziłem na siłe i bez przemyśleń i kończyło się

Dzisiejszy najlepszy trade to Stevanage. Rynek obserwowany od 40min, szukałem jakichś luk na o1.5 tak żeby ustawić się pierwszy z backiem(liga angielska w przerwie dość często spada) 6ticków wyże

Posted Images

Cześć! fajnie że zaczynasz konie, jeszcze nie zdarzyło mi się na nich zagrać, będę śledził co piszesz żeby zobaczyć obrazowo jak to funkcjonuje . Powodzenia i trzymam kciuki !!:)

Odnośnik do posta

Obserwowalem blog czyzyka na mecz, aktualnie czytam blogi/ksiazki ktore pojawily sie w jego temacie. Sam jestem ciekawy jak to wyjdzie bo teraz staram sie ugrywac 1tick, na wiecej przyjdzie pora :)

Rowniez zycze powodzenia Tobie jak i innym tutaj handlujacym :)

Odnośnik do posta
Obserwowalem blog czyzyka na mecz, aktualnie czytam blogi/ksiazki ktore pojawily sie w jego temacie. Sam jestem ciekawy jak to wyjdzie bo teraz staram sie ugrywac 1tick, na wiecej przyjdzie pora :)

Rowniez zycze powodzenia Tobie jak i innym tutaj handlujacym :)

Jeden tick...nie wiem co pisza w tych ksiazkach, lepiej ich juz nie czytaj.

Odnośnik do posta

Wracajac do tematu, to nie jestem zadowolony +0.36€, z braku czasu i koncentracji zagrane tylko 4rynki.

84174398.th.jpg

Moze grosikami dojde do czegos konkretnego :)

Odnośnik do posta

Scalping 1 tick w odpowiednich warunkach to bardzo skuteczna i zyskowna taktyka.

czasem tak i to bardzo zadko, raz na 5 gora wyscigow moze i kokosow z tego nie bedzie, ale nie wiem jak na taka gre mozna sie wylacznie nastawiac, zalozyciel tematu jak dotrwa do pewngo pulapu umiejetnosci to sam zrozumie.

Odnośnik do posta

czasem tak i to bardzo zadko, raz na 5 gora wyscigow moze i kokosow z tego nie bedzie, ale nie wiem jak na taka gre mozna sie wylacznie nastawiac, zalozyciel tematu jak dotrwa do pewngo pulapu umiejetnosci to sam zrozumie.

Na jakiej podstawie tak sądzisz? Dużo grałeś na wyścigach konnych?

Ja gram wyłącznie skalping na 1 tick i mogę śmiało powiedzieć że jest to opłacalna technika (jeżeli się potrafi :) )

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Na jeden tick tez mozna grac i zarabiac, porownaj sobie styl gry Adama Todda i Adam Heathcote, jeden z nich gra na 1 tick drugi gra na swingi i skalpuje ,no i chyba widac kto lepiej na tym wychodzi. pzdr

Odnośnik do posta

Ważne, że notujesz zyski. A kwota bazowa będzie coraz większa. Naprawdę podziwiam ludzi którzy potrafią zarabiać na tak zmiennych rynkach jak wyścigi konne. Życzę wytrwałości i samych dodatnich rynków. Pozdro

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.