Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ostatni wpis był dawno, a ten ostatni minus przyczynił się do blokady(nie ma mowy o zniechęceniu ) która trwała 2msc, co prawda nie tylko to wpłynęło na zatrzymanie ale skutkiem tego gra została sprow

16-22.05 Ostatni tydzień nie był zbyt udany, gdy zaczynało iść w dobrym kierunku nagle wszystko się odwracało. A raczej było spowadowane tym że wchodziłem na siłe i bez przemyśleń i kończyło się

Dzisiejszy najlepszy trade to Stevanage. Rynek obserwowany od 40min, szukałem jakichś luk na o1.5 tak żeby ustawić się pierwszy z backiem(liga angielska w przerwie dość często spada) 6ticków wyże

Posted Images

Tutaj też jest 1 tylko robiony w odstępach :)

to ja ustawie z 5 rynkow i do tego wlacze glos ostrzegania o wejsciu na live w GT :)

Odnośnik do posta

Piątek-Niedziela

Ten minus to chyba dla upomnienia, może za bardzo byłem pewny siebie?nie jest tak źle-wyciągnąć wnioski i jechać dalej :)

post-113-1306395910,22_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Cieszy mnie że więcej osób tutaj zagląda :) jak ktoś ma jakieś pytania to proszę je tutaj zadawać :)

Wczoraj zaskoczyła mnie liga polska, płynność nie powalała ale widziałem dużo gorszą. Próbuję również grać inne dyscypliny, póki co za grosze.

post-113-1306395914,61_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Wczoraj się nie popisałem :) Zaraz po gwizdku lay i przez całą przerwe kurs leciał w dół :/ bardziej przejmuje mnie błąd który popełniłem (źle dobrany kurs) niż minus-który jest już odrobiony.

post-113-1306395918,63_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Znowu nie dostosowałem się do rynku, wiadomo jak się reaguje gdy kurs ucieka :) to przyjąłem strate i odrabiałem strate. Dla mnie lepiej żeby pojawiały się minusy i mieć świadomość że można poprawić i wiedzieć gdzie zrobiliśmy błąd niż robiąc same greeny a gdy pojawi się strata to myślimy dlaczego tak się stało.

post-113-1306395921,25_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Troche spokojnej gry i od razu widać efekty, wejścia były przemyślane a w meczu psg bardziej agresywnie co przy małej płynności efekt jest zadowalający.

post-113-1306395923,91_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Dzisiejszy najlepszy trade to Stevanage.

Rynek obserwowany od 40min, szukałem jakichś luk na o1.5 tak żeby ustawić się pierwszy z backiem(liga angielska w przerwie dość często spada) 6ticków wyżej było pusto poczekałem chwile by mój back był skupowony zaraz po gwizdku. Około 45 już mój back by zszedł ale płynność na to nie pozwoliła :) chwile później i bramka na 2-0 :/ green byłby rekordowy ale trudno. Przełączyłem na o2.5 szybko porównałem kursy u bukow i ustawiłem backa powyżej 1.35(zaraz po bramce kursy skaczą) tylko część skupiło i tak przed przerwą był green 0.67 (na screenie poniżej czerwonej kreski). Po gwzidku znów back ale widząc że kurs spada i nie skupi od mnie ustawiłem troche niżej laye(wiedziałem że skoro po gwizdku leci w dół to po 7-8min pójdzie w gore) skupili wszystkie laye w tym najwięcej z 1.33 gdzie poniżej tego już nie zszedł dalej juz tylko góra.

post-113-1306395924,9_thumb.jpg

Odnośnik do posta

16-22.05

Ostatni tydzień nie był zbyt udany, gdy zaczynało iść w dobrym kierunku nagle wszystko się odwracało. A raczej było spowadowane tym że wchodziłem na siłe i bez przemyśleń i kończyło się na minusach. Kolejnym błędem było odejście z podstawowych stawek na bardziej agresywniejesze, jednak trzeba powrócić do bardziej bezpieczniejszego wariantu.

post-113-1306395937,59_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Wtorek coś pechowy był, na początku gdy grałem na wzrost to kurs spadał, w nasteopnym zagrałem na spadek no to kurs musia jak na złośćł rosnąć :) Ogólnie nie mogłem zrozumieć wszystkich rynków, troche popróbowałem innej gry na mniejszych stawkach i zobaczę jak to wyjdzie. Wczorajsze rynki już lepiej grałem tak jak na początku i efekty są zauważalne :)

wkij5s.jpg

Odnośnik do posta

Dzisiejszy dzień zapowiadał się bez rewelacji, w około 43-44min ustawiałem się troche wyżej z backiem licząc że w przerwie kurs skoczy 2-3 ticki. 3 mecze tak zagrałem ale w jednym dopisało ogromne szczęście :) W 43min przy 1-0 kurs na o1,5 skupowali po ~1.25 płynność była średnia i zostawały luki więc ustawiłem progi 1.31,32,33 spodziewałem się że moje backki przyjmą w połowie przerwy, jednak zostały skupione w 44min od razu kontra z layami mija pare sekund i Suspended-bramka na 1-1 a mi wpadł rekordowy green :)

2ztdanc.jpg

2n7m5gj.jpg

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień można zaliczyć do udanych mimo tego minusa jestem zadowolony, trochę inaczej się handluje w towarzyskich i dla mnie trudno przewidzieć jak w przerwie zachowają się kursy. Reszta spotkań mimo małej płynności udało się troche wycisnąc.

post-112-0-63389300-1306573047_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.