Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Weekend udany, wszystkie rynki na plusie co ostatnio mi się nie zdarzało. Stawki również zwiększone, ale tym razem gram za 60-70% banku. I ostatnia rzecz to końcowka sezonu i prawdopodobnie handlować będę na koniach (może nazwa tematu już nie będzie mylić :P)

post-112-0-94081100-1306740788_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ostatni wpis był dawno, a ten ostatni minus przyczynił się do blokady(nie ma mowy o zniechęceniu ) która trwała 2msc, co prawda nie tylko to wpłynęło na zatrzymanie ale skutkiem tego gra została sprow

16-22.05 Ostatni tydzień nie był zbyt udany, gdy zaczynało iść w dobrym kierunku nagle wszystko się odwracało. A raczej było spowadowane tym że wchodziłem na siłe i bez przemyśleń i kończyło się

Dzisiejszy najlepszy trade to Stevanage. Rynek obserwowany od 40min, szukałem jakichś luk na o1.5 tak żeby ustawić się pierwszy z backiem(liga angielska w przerwie dość często spada) 6ticków wyże

Posted Images

Pdsumowanie maja

Miesiąc bardzo udany, z początkowych 160e bank na koniec miesiąc wyniósł 400e -celem miało być zrobienie 100% dyżum zaskoczeniem było zrobienie więcej:) Co prawda był okres gdy zarobek sie wahał co spowodowane było graniem na 'silłe' i niedostosowaniem stawek jednak przemyślałem i zdecydowałem grać jak poprzednio- Czerwiec zaczynam z 400e i również chciałbym osignąć zysk na poziomie 100%.

post-112-0-25589200-1307028935_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Czerwiec

Tak jak zakładałem w czerwcu chciałem osiągnąć zysk rzędu 400e, choć na rynkach pn było marnie cel osiągnąłem. Na razie w blogu nie ma nic ciekawego bo ciągle gram tak samo, ale przy tym zostane żeby zbudować kapitał pod konie. W lipcu również chciałbym osiągnąć zysk na poziomie 400-500e który po przemyśleniach jest do zrealizowania. A więc bank to 900 i ruszamy do dzieła :)

post-112-0-39732800-1309509101_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Gratuluje - bardzo ladnie to wyglada - widac regularne, powtarzalne wyniki. Oby tak dalej.

Twoj wykaz zyskow i strat to idealny przyklad, ze regularnosc i cierpliwosc sa kluczem do sukcesu w tradingu a wiele "malych" greenow zbiera sie w ladny zysk na koniec miesiaca.

Odnośnik do posta

Dzięki :)

Miałem takie momenty że chciałem więcej wycisnąć z rynku, ładowałem więcej kasy bez przemyślenia i kończyło się tak że dniówka była minusowa. Kilka takich błędów i spoglądałem do bloga i widziałem że miałem regularne zyski może i małe ale miesiąc zawsze był dodatni. A jeszcze wcześniej gdy dniówka wynosiła 0.20e a z rynku zysk 0.05 to myślałem że to tylko na marne idzie, ale spoglądałem że procentowo to wychodzi dobrze to kontynuowałem. Teraz na pewno tak jak piszesz 'ze regularnosc i cierpliwosc sa kluczem do sukcesu w tradingu'.

Odnośnik do posta
  • 5 weeks later...

Ten miesiąc schrzaniłem :)

Pierwszy dzień i od razu strata -50, byłem tak pewny siebie że wszedłem całym bankiem. Następne dni to odrabianie i gdy złapałem znaczący progres to zachciało mi się zagrać przed meczem, szybko złapałem 2ticki ale chciałem więcej skończyło się na -60. W międzyczasie miałem kilka głupich wejść które kończyły sie w okolicach -30, a ogólnie to wszystkie takie wejścia kosztowały mnie -300. A na koniec miesiąca dzięki pogodzie straciłem 160 a mogłem 600. Także straty wyniosły 460 a zysk 160- co by było gdybym grał po swojemu? 600e miałem do zrobienia a stawki jakimi wchodziłem na spokojnie to 300-600. Teraz sierpień zaczne z bankiem 800 reszta do wypłaty.

Są jeszcze konie które grałem przez ostatni tydzień 60rynków i profit w okolicach 0, wynik dobry bo gdy zaczynałem na piłce to szło gorzej :)

post-112-0-18192900-1312177754_thumb.jpg

post-112-0-24645700-1312177762_thumb.jpg

Edytowane przez sanskrit
Odnośnik do posta
  • 3 months later...

Ostatni wpis był dawno, a ten ostatni minus przyczynił się do blokady(nie ma mowy o zniechęceniu :)) która trwała 2msc, co prawda nie tylko to wpłynęło na zatrzymanie ale skutkiem tego gra została sprowadzona na rozsądniejsze handlowanie. Wtedy potrafiłem przetrzymać lay over inplay, bramka w okolicach 46-50 min powodowała duży minus na około 10 meczy 2 razy mnie złapało. Takich sytuacji było kilka jedna wpadka kosztowała tydzień odrabiania. Tym sposobem podejście do tradingu się zmieniło na bardziej poważne :)

Wkleję screene z ostatnich 3msc na których widać że przez dłuższy okres nie mogłem się przebić, postanowiłem trochę podpoczywać i jak dotąd w miesiącu

odwiedzałem ~200 rynków tak ostatnio było ich mniej (50-80).

Jako że już troche mineło jak traduje tak mniej więcej wyglądają wyniki od marca:

III 14

IV 79

V 250

VI 503

VII 165

VIII -21

IX -103

X 157

Przez 8msc zysk wyniósł ponad 1000€ wynik średni a moim celem jest się wspiąć wyżej.

post-112-0-62527300-1320319513_thumb.jpg

post-112-0-20653400-1320319530_thumb.jpg

post-112-0-55333200-1320319543_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Chyba zaczne cos pisać bo tak to trading kiepsko idzie :P

Głównym założeniem było handlowanie na koniach i tak od dzisiaj podsumowania będe dawał tylko z tych rynków, chociaż gram też PN.

Dzisiaj mozna było ładnie zarobić mi rzecz jasna nic nie wychodziło, swingi na 10-15 ticków a w momencie gdy wchodziłem kurs poszedł w drugą strone. Z kolei gdy tylko obserwowałem rynek to spadało/rosło dalej.

Stwaką jaką aktualnie gram to 5e.

post-112-0-05783200-1322688610_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Konie w grudniu wyszły na zero, 80% odwiedzonych rynków było na plusie, ale zbyt mało by napisać że potrafie tradować na koniach. Jedynie nad czym, chciałbym popracować to skuteczność chociaż 80% jest znakomite to ważna jest systematyczność.

A z nowy rokiem życze wszystkim aby betfair przynosił większe zyski :)

post-112-0-70836000-1325355038_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.