Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Podwójnie zalogowany

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich rolleyes.gif . Czy można być jednocześnie zalogowanym na stronie betfair i w Geeksie (chodzi mi o to samo konto) bez żadnych konsekwencji typu ban na API albo ban w ogóle na całe konto? Pytam bo mam problem z oglądanie streamów w wbudowanej przeglądarce GT i nie wiem czy jak odpale Geeksa a potem jeszcze zaloguje się na strone BF żeby oglądać mecz to nie spotka mnie jakaś niemiła niespodzianka po kilku godzinach/dniach.

Btw. nie próbowałem logowac sie podwójnie i nawet nie wiem czy jest to możliwe blink.gif

Odnośnik do posta

Jest to możliwe. Kiedy uczyłem się obsługi Geek'sa miałem w pogotowiu otwarty ten sam rynek na przeglądarce i nie było problemów.

Musisz tylko uważać aby będąc tak zalogowanym nie zmienić sobie hasła dostępu do konta, bo wtedy Geek's będzie się dobijał na stare dane i blokada konta murowana.

Odnośnik do posta

Jest to możliwe. Kiedy uczyłem się obsługi Geek'sa miałem w pogotowiu otwarty ten sam rynek na przeglądarce i nie było problemów.

Musisz tylko uważać aby będąc tak zalogowanym nie zmienić sobie hasła dostępu do konta, bo wtedy Geek's będzie się dobijał na stare dane i blokada konta murowana.

Wielkie dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam piwo.gif

Odnośnik do posta

zgodze sie z wypowiedzia homika. mozna sie logowac w geeku i na stronie. sam tak nieraz jestem zalogowany jak potrzebuje streama z betfair do kuni, a handluje w geeku. problem pojawia sie jak jest za duzo odswiezen na bf, bo pobieraja jakies dodatkowe oplaty. istnieje cos takiego, ale nie wiem dokladnie na czym to polega, gdyz jak dotad nie przyszla mi jakas dodatkowa oplata.

Odnośnik do posta

Tobie Yavor też video w Geeksie nie działa? U mnie wygląda to w ten sposób: wybieram link forum Bf - ok wyświetla,radio, moje konto itp. działa wszystko, próbuje wejść na video ... i program się wyłącza. Takie rzeczy tylko u mnie czy ktoś jeszcze tak ma?

Odnośnik do posta