Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

webSiteLogo1.gif

Od jakiegoś czasu bacznie przyglądam się temu serwisowi. Na chwilę obecną nie korzystam z niego na co dzień, lecz bacznie obserwuje. W opcji PREMIUM (dostępna za jedyne 5 funtów) dostajemy kilka na prawdę fajnych bajerów, m.in. odświeżanie co 1sec.

Chciałem poznać Wasze opinie na temat tej strony. Jak i do jakich celów wykorzystujecie znajdujące się tam informacje?

odnośnik do strony: oddsmonkey.com

Odnośnik do posta

Znalazł :)

Aktualnie zajmuję się surebetami na koniach pomiędzy bet365/BetFair. Co prawda po zagłębieniu się w tematykę premium charges stwierdzam, że nie jest to zajęcie na długa metę bo opłaty premium zabiją ten biznes. Także tylko chwilowo na tym dorabiam.

Stronka super. Co prawda surebety na piłkę są rzadkie i raczej symboliczne, o tyle na koniach można znaleźć perły.

W wersji darmowej odświeżanie jest tylko co 30 min. Duża wada. Rynki na koniach, szczególnie w ostatnie pół godziny są bardzo dynamiczne i informacje na małpce trzeba traktować w przybliżeniu. Tzn. Jeśli strona pokazuje np 107% to jeszcze nie ma euforii. Należy wejść na BF i sprawdzić. Kurs mógł wybić, lecz mógł także spaść. To samo z bet365. Oni reagują i także mogli już spuścić kurs. Dlatego w wersji free trzeba niestety sprawdzać wszystkie podawane rynki od 98% wzwyż.

Opcja stałego odświeżania kursów byłaby na prawdę genialna.

Co do samych surebetów to prawie codziennie można coś fajnego złapać jak np ja wczoraj gdzie u buka kurs 15, a na BF 10 i poniżej!

Czyli jeśli już mamy wyłapane sure to ustalamy stawkę na bet365 (jeśli mamy w innej walucie niż BF to przeliczamy) i zapisujemy potencjalny zysk. Potem na BF tak ustalamy wygraną/ zobowiązanie by greenować. Najlepiej najpierw wszystko ustawić i potem niemal jednocześnie postawić, żeby w międzyczasie nam kury nie uciekły bo można się naciąć.

Tyle ode mnie. Tak ja wykorzystuję stronkę. Z tym ,że ,zaznaczam, chwilowo, bo opłaty premium całkowicie uniemożliwiłyby mi takie zyski w przyszłości.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

To i ja coś napisze bo mam premium tam. Niestety feedy na premium czasem są z opóźnieniem ale nie zależy to od nich tylko od buków. Ostatnio też przez dwa ostatnie weekendy mieli problem z betfair football. pracują na Dutchingiem w tej chwili jest w teście over/under i walczą z handicapami. Ogólnie bardzo dobry serwis z supportem który naprawdę troszczy się o swoich klientów cena bedzie niebawem (może już) 8 funtów za miesiąc ale dla tych co już wcześniej wykupili pozostaje 5 na miecha :) Co do piłki to można złapać ładne surki w weekend a w tygodniu ciężej.

Sebbor jeśli używasz chrome looknij na Chrome Reloader ;)

Myślałem też o tym żeby rozkładać maksimum zysku na stronę Betfair (lay) przy kursach powyżej 8. W taki sposób podwajasz zysk z surebeta a przy takich kursach częściej będziesz "przegrywał" niż wygrywał.

Odnośnik do posta

Sebbor jeśli używasz chrome looknij na Chrome Reloader ;)

Nie, mam Firefoxa. Przybliż co by mi dał ten Chrome Reloader... ??

Myślałem też o tym żeby rozkładać maksimum zysku na stronę Betfair (lay) przy kursach powyżej 8. W taki sposób podwajasz zysk z surebeta a przy takich kursach częściej będziesz "przegrywał" niż wygrywał.

Też o tym myślałem. Ja robię surebety na koniach i tam często wygrywają kursy nawet 15-20, więc to niekoniecznie musi tak korzystnie wyglądać :/ Przy piłce to może to wyjść lepiej.

Odnośnik do posta

Chrome reloader to taka fajna zakładka w której ustawiasz sobie do danej strony co ile ma ci się automatycznie odświerzać

3298042302120180095.png

Skoro z koniami tak jak mówisz to będę się musiał bardziej przyjrzeć CSom i kursom min 4-5 na piłce.

PS pracują teraz nad golfem i baseballem także zapowiada się naprawdę ciekawie. Podoba mi się ich praca bo nie siedzą na dupie bo już coś zrobili tylko rozwijają się cały czas.

Edytowane przez moddsten
Odnośnik do posta

Chrome reloader to taka fajna zakładka w której ustawiasz sobie do danej strony co ile ma ci się automatycznie odświerzać

No tak, tylko automatyczne odświeżanie przeglądarki niewiele mi zmienia, skoro strona kursy uzupełnia co 30min :/. Wykupienie premiuma za około 10euro to na razie dla mnie to za duży koszt. Póki co daję radę wiec zostaje przy opcji free

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

No to zicco piszę się :) Gram surebety, chciałem wykupić premium no ale nie mam pay pala ;) Jeżeli aktualnie to pw.

Właśnie jestem w tej samej sytuacji. 04%20Wink.png na moje pytanie czy zaakceptują z MB jeszcze nie mam odpowiedzi

Odnośnik do posta

Chyba nie akceptują, jeśli by tak było to by taką opcję dali :)

Oke ;) Porównamy wyniki w listopadzie a w październiku gdzie korzystałem z opcji free i recznego szukania :D

Akceptuja MB :) tylko nie ma automatycznej akceptacji tylko rozpatruja to recznie, bo mi odpisali na maila.

Ich maila by wpłacać via MB to: payment@oddskmonkey.com

Edit: Aaa i w tytule login ;)

Edytowane przez sidney-trd
Odnośnik do posta

Akceptuja MB :) tylko nie ma automatycznej akceptacji tylko rozpatruja to recznie, bo mi odpisali na maila.

Ich maila by wpłacać via MB to: payment@oddskmonkey.com

Edit: Aaa i w tytule login ;)

potwierdzam, można przez MB. Najlepiej też napisać od razu do nich maila i aktywują od ręki.

Odnośnik do posta