Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Był problem z 365 na oddsmonkey od wczoraj do dzisiaj rana jakoś. Pokazywało tylko kilka koni antepost. Chwilowe problemy po stronie buka podobno. Teraz już działa tak jak powinno

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Ostatnio kupiłem Oddsmonkey PREMIUM. Jest to naprawdę przydatne narzędziem które ułatwia grę siurków. Nie jest to jednak zupełna igła, jakiej niektórzy mogliby się spodziewać. Tzn. odświeżanie nie jest zupełnie natychmiastowe. Opóźnienie jest. Teoretycznie maksymalnie do około 3 minut - tak pokazują cyferki w kolumnie po prawej stronie przeglądarki. W porównaniu do zakresu 0-30 minut z wersji free różnica jest znacząca. Dzisiaj zgłębiłem temat opóźnień w PREMIUM i wniosek jest taki że opóźnienie to potrafi być większe niż 3 minuty, mimo, że małpka pokazuje coś innego. Moje obserwacje poprę przykładami.

Obserwuję Luccombe Chine. Oddsmonkey pokazuje, że dane o Layu 40 są sprzed 3.3 minuty.

post-985-0-92738200-1321127876_thumb.jpg

Jednocześnie sprawdzam giełdę. Kurs Lay już 38.

post-985-0-16150500-1321128084_thumb.jpg

Po chwili odświeżam małpkę. Mimo że kurs na BF ciągle 38, wyszukiwarka nadal pokazuje 40 a na dodatek twierdzi, że odświeżyła to minutę temu... Nieprawda!

post-985-0-09045200-1321127898_thumb.jpg

Takich sytuacji zaobserwowałem dzisiaj kilka. Tak więc premium także ma opóźnienia, w dodatku nieco większe niż pokazuje sama wyszukiwarka. Tyle mojego śledztwa07%20Cool.png Mimo to i tak to narżedzie bardzo się przydaje 02%20Laugh.png

Odnośnik do posta

Ja wyeliminowałem opóźnienia do minimum poprzez nakładkę chrome która sama mi odświeża stronę co ileś sekund :) Na te cyferki nawet nie zwracam uwagę, jeśli interesuje mnie jakiś surek to po prostu sprawdzam czy aktualny.

Odnośnik do posta

Nakładkę też mam, ale ona odświeża ci tylko stronę www, a nie skrypt wyszukiwarki. 03%20Silly.png

Oczywiście, że zawsze się sprawdza, czy surek jest aktualny, ale właśnie to chciałem to pokazać. To, że siurek pokazany w Oddsmonkey premium może być już od kilku minut nie aktualny, a ciągle strona go pokazuje...

Odnośnik do posta

Wystarczy że ustawisz swój profil jako domyślny i już masz działającą odświeżarkę co ile sekund dusza zapragnie ;)

No tylko tak jak mówię, nie odświeżanie strony jest tu problemem.

Odnośnik do posta