Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Muszę przyznać, że pomimo fatalnej płynności udało się coś wyciągnąć. Obserwowałem głównie 3 mecze: Anglii, Niemiec i Hiszpanii, bo tam spodziewałem się jako takich obrotów. Stawki małe, greeny duże procentowo :) A poniżej przykład. Ostatnie kilka ojro musiałem oddać po 46, ale ogólnie transakcja 55 -> 42 (a mogłem jeszcze kilkadziesiąt e kupić kursu 50). Handel możnaby rzec idealny - kupno najwyższego koszyka a sprzedaż w najniższym.

post-202-0-96961800-1330556155_thumb.jpg

post-202-0-94277600-1330556288_thumb.jpg

post-202-0-96794300-1330556308_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 92
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Napiszę nieskromnie, że rozpracowałem już dobrze rynki HT/FT, przynajmniej w płaszczyźnie w jakiej się na nich poruszam. W najbliższym czasie będę grać wyłącznie na nich. Raczej nie będę już dodawał w

A wkleję zysk z ostatniego tygodnia. W tygodniu na pucharach nawet ładnie poszło jak na puchary. No a weekend i angielska Premier League to już ładny popis - mój rekord - zgreenowałem każdy mecz kolej

Wczoraj na handel nie miałem za bardzo czasu, udało się ugrać ticka na CS 2-1 Tottenhamu oraz jakieś grosze na dwóch innych meczach. Dziś z kolei czas się znalazł, ale nie widziałem za bardzo jakichś

Posted Images

Różnie wchodzę. Raczej wcześniej niż później.

Czas podsumować luty. Dość niespodziewanie był to mój najlepszy miesiąc kalendarzowy na giełdzie. Ale wystarczy spojrzeć na statystyki. Zanotowałem tyko jeden rynek minusowy (na całe -0,26e :)) - ale wynikł on z zabawy skalpowania na jeden tick na Arsenal/Arsenal. Poza tym 3 scratch trade'y - dwa na HT/FT (jak się później okazało niepotrzebne) i jeden na CSie.

Podsumowanie lutego:

Rynki: 56

Plus: 52

Zero: 3

Minus: 1

Zysk: 288e (z uwzględnieniem obrotu bonusem)

post-202-0-12918200-1330613634_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Napiszę nieskromnie, że rozpracowałem już dobrze rynki HT/FT, przynajmniej w płaszczyźnie w jakiej się na nich poruszam. W najbliższym czasie będę grać wyłącznie na nich. Raczej nie będę już dodawał wpisów na blogu, zresztą oglądając wyniki głosowania w ostatnich 2-3 miesiącach i tak tu mało osób zagląda.

A tymczasem dziś pobiłem 2 własne rekordy a mianowicie rekord zysku z jednego rynku - od dziś wynosi lekko ponad 50e (było 40) oraz "dniówki" - ponad 115e.

Dodam jeszcze, że z meczu Liverpool - Arsenal powinienem wyciągnąć jakieś 80e, jednak pospieszyłem się ze sprzedażą. Oby tyle lub więcej zieleni było co tydzień.

post-202-0-75043300-1330811929_thumb.jpg

Pozdrawiam :)

Edytowane przez Grzech
Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

A wkleję zysk z ostatniego tygodnia. W tygodniu na pucharach nawet ładnie poszło jak na puchary. No a weekend i angielska Premier League to już ładny popis - mój rekord - zgreenowałem każdy mecz kolejki!, a tym aż 3 greeny na ponad 20e. W dodatku najładniejszy green na dzisiejszych, zaległych derbach Liverpoolu.

Mamy połowę marca a ja już mam rekord miesięcznego zysku :)

Następny wpis to chyba jak zrobię rekordowego greena albo... jakikolwiek minus :-D

post-202-0-81120400-1331680007_thumb.jpg

Edytowane przez Grzech
Odnośnik do posta

Super to wygląda. Jestem pod mega wrażeniem. Ja dopiero raczkuję, ale widzę, że można osiągać wspaniałe wyniki. Dobrze, że takie tematy istnieją. Zmotywowałeś mnie do dalszej nauki. Dzięki.

Odnośnik do posta

Długo nie trzeba było czekać. Tak jak obiecałem robię wpis z rekordową zielenią. Rekord niewiele poprawiony, ale jednak :) Mam przeczucie, że w najbliższym tygodniu go poprawię :)

post-202-0-67131900-1332021352_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Czy ten wynik wypracowałeś na opcji Underdog/Faworyt? Jeżeli możesz to napisz po jakich kursach odbyła się transakcja.

Gratulacje i powodzenia01%20Smile.png

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.