Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

pioter próbuje swoich sił

Promowane odpowiedzi

Udało się sprzedać po 1,53. Szału nie ma ale najważniejsze że rynek na plus.

Generalnie ten rynek jest jakiś dziwny. Kursy spadały aż od 2,5 co jest rzadkim zjawiskiem.

Teraz na 1,55 ktoś wrzucił ponad 2k więc się to trochę przyblokuje. Tak więc jeszcze raz próbuję ustawić się, ale tym razem na 1,57, aby ewentualnie sprzedać po 1,56 (wyżej niż blokująca kwota).

Teraz widzę, że ta kwota spowodowała wybicie. Mając większy kapitał, można łatwo zmienić trend na mało obleganym rynku...

post-594-0-32013200-1322262230_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dzisiaj udało się trochę skubnąć na CS 3:0 Barcy. Niski over, kursy u buków były dużo niższe, bet365 @ 5,00. AU wolałem nie atakować bo startował ze zbyt niskiego pułapu żeby liczyć na spory spadek. S

No i niestety mecz Milanu był dla mnie baaardzo nieudany. Po pierwszym golu dla Lazio sprzedałem over. Zysk niezależnie od wyniku wynosił 3,8 euro. No i wtedy mogłem sprzedać od razu również remis gdy

Ale przecież właśnie tak się ustawiam, o tick wyżej CS Milanu o 2 ticki wyżej nawet stał, ale czekałem. Dlatego przyjęło mi tylko 22 euro. A co do AU Barcy to była spora luka. Ustawiłem się więc o 5

Posted Images

W nocy udało się jeszcze trochę ugrać na tych ruchach.

Po małym wybiciu kursy znów wróciły do poprzedniego stanu, czego efektem jest niewielkie zwiększenie zysku z wczoraj.

Wkrótce kolejne propozycje.

post-594-0-29902100-1322305847_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Oba zakłady udało się sprzedać o jeden tick niżej.

Póki co, zyski są bardzo symboliczne, ale mniejszy potencjalny green to również mniejszy potencjalny red. Na razie muszę dobrze wczuć się w giełdę, bo pierwszy dzień po przerwie w tradingu nie był zbyt udany. Nie chcę ryzykować i stracić znów wszystkiego.

post-594-0-13022300-1322314827_thumb.jpg

post-594-0-78814700-1322314846_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Ostatniego rynku niestety nie jestem w stanie wrzucić gdyż był on rozgrywany w czasie kiedy nie byłem dostępny w sieci. Jednak najbardziej zadowala mnie zysk z niego. Nie chciałem wchodzić w niego za większą kwotę, bo byłem trochę *(%%), aczkolwiek przy bardzo małym wkładzie udało się wypracować procentowo duży zysk. Niektórych pewnie będzie to śmieszyć, aczkolwiek najważniejszy jest procent. Ja nie chciałem ryzykować większej ilości gotówki przy alkoholu. Przede wszystkim chcę zrozumieć dogłębnie rynki AU, bo one dają sporo zarobić. Jak np. dzisiejszy Manchester United gdzie spóźniłem się kilka minut przy ogłoszeniu składów. Okazało się że Rooney zagra od pierwszych minut i to dało by mi zarobić sporo...

Stan konta: 99.96 E.

Raczej poniżej oczekiwań. Oby po pierwszej wtopie reszta rynków była dalej na plus. Być może niewielki ale chodzi przede wszystkim o wyczucie tych rynków ;)

edit, sorry że wrzucam wszystkie screeny oprócz ostatniego realu, ale nie jestem teraz w stanie. Jest już po meczu i nie wiem czy jestem wogóle w stanie gdziekolwiek go znaleźć ;)

Edytowane przez pioter
Odnośnik do posta

Popełniłem wczoraj kolejny błąd mimo iż to był nr jeden na mojej liście błędów których miałem się wystrzegać. Przy długo utrzymującym się remisie w meczu Barcelony skusił mnie kurs i postawiłem 19 ojro na Barcę licząc na łatwy zarobek. No i po chwili to Getafe strzeliło bramkę.

Na szczęście było to tylko 19 euro.

Stan konta 80 euro.

Trzeba się ogarnąć i przestać robić głupoty. Mam teraz kilka dni w plecy...

Odnośnik do posta

Próbowałem dziś zarobić w przerwie Atletico-Slovan. Kupiłem 2:1 po kursie 4,2. Niestety po tym samym kursie oddałem. Na rynku nie było żadnych ruchów. Kursy stały w miejscu. To samo z 1:1 i 2:2.

Lepsze zero niż red, aczkolwiek ciągle brakuje czegoś co popchnie mnie wkońcu do regularnego zarobku.

Stan konta ciągle 80,28.

Odnośnik do posta

Kolejny dzień na giełdzie bez większej koncepcji. Skupiłem się na rynku CS w meczu Milanu. Zakupiłem CS'a 1:2 po kursie 10. Widziałem że niewiele się tam dzieje i popełniłem błąd. Sprzedałem ten zakład po kursie 10. Tragedii nie ma, wyszedłem na zero. Jednak widzę, że ruszył w dół lekko teraz i myślę, że przed meczem spokojnie sprzedałbym go dwa ticki niżej. Nie mam jednak teraz czasu siedzieć przy betfair, więc odpuszczam jak na razie. Mam nadzieję, że w przerwie tego meczu będę miał czas i chociaż tam coś zarobię.

Odnośnik do posta

Coś nie mam szczęścia.

Znów źle trafiłem z rynkiem. Atakowałem w przerwie 0:0 i 1:1. O ile z 0:0 udało się wyjść na zero to z 1:1 nie było już tak dobrze. kupione po 8,8, sprzedane po 9,4 czego efektem jest sytuacja jak na screenie.

Nie wiem w czym jest problem, ale nie da się ukryć że nie idzie to w dobrym kierunku.

Jakieś rady ekspertów?

post-594-0-37156500-1322859676_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Jeszcze zapomniałes dodac o ktorej godzinie chcialbys dostac odpowiedz ?

Facet napisałes od siebie dosłownie dwa zdania, a chcialbys pewnie wszystko gotowe podane na tacy. Jest tyle blogów, tyle stylow gry opisanych, nie łaska troche poczytac ? Z tego co napisales nawet ciezko pojac co tak dokładnie zrobiłes, wykresów brak, nie wiadomo w ktorym momencie przerwy wchodziłes (poderzewam ze wpadłes na pomysł ze taki a nie inny CS i brałes co leci, bo spadnie i juz) wiec czego oczekujesz ? Ile rynków zagrałes do tej pory, ile ich obserwowałes, a juz bys chciał miec niby jakie rezultaty ? Raz bywasz na MO, potem na u/o, nastepnie latasz po polowie CS, ładu i składu w tym nie ma, ale gotowca by sie chciało pod sam nos.

Odnośnik do posta

Wiem, ale różnica nie była kolosalna, a istniało duże prawdopodobieństwo że jednak takim wynikiem się ten mecz nie skończy.

Jak w przypadku kazdego CS z osobna 02%20Laugh.png Twoje "myslenie" ma przyszłość. To ja moze nie bede pytał czemu 1-1, to nie lepiej bylo wybrac 3-3 ? 02%20Laugh.png Szansa jeszcze mniejsza.

Edytowane przez maverick
Odnośnik do posta

Co do tego Milanu. Popatrz wystarczyło spojrzeć na kursy przed meczem, nawet nie trzeba za bardzo znać się na kopanej. Z kursów wynikało, że to właśnie Milan jest faworytem, a do przerwy wynik wynosi 0-0, to ludzie (pewnie spora część to gamblerzy) zagrają na jakieś 0-1, ewentualnie 0-2 dla gości, choć skłaniał bym się do tego pierwszego wyniku. Obserwujesz rynki mo i u/o (w tym przypadku najlepiej u/o 1,5) i próbujesz wpasować się w trend, w zmiany jakie następują. Pamiętaj Tobie może się coś wydawać i mieć swoje przekonania, ale z "giełdą nie wygrasz". Bardzo ważną rzeczą jest też płynność na rynkach, bo jeśli nawet uda Ci się dobrze przewidzieć, to potem może już nie być komu tego oddać. To tyle ode mnie na ten temat. Próbuj jak najwięcej, ale zawsze miej jakiś plan, czytaj blogi (są ludzie, co grają tylko w przerwach: radekrejowski, 1899), to powinno przynieść efekty ;)

Edytowane przez mazitbg
Odnośnik do posta

Dzisiaj udało się trochę skubnąć na CS 3:0 Barcy. Niski over, kursy u buków były dużo niższe, bet365 @ 5,00. AU wolałem nie atakować bo startował ze zbyt niskiego pułapu żeby liczyć na spory spadek. Spodziewałem się większego spadku, ostatecznie kupiony po 6,6 CS 3:0 udało się sprzedać przed meczem po 6,2.

Co do wczorajszego Milanu, to nie było tak że brałem pierwszy lepszy CS i liczyłem na spadek. Zauważyłem w paru meczach, że w przerwach przy remisie kiedy nie ma ruchów na gola faworyta ( w tym przypadku 0:1 ) to lubi spadać wynik przewidujący bramki po obu stronach. Dlatego liczyłem na ten spadek 1:1.

Reczywiście ten post był może nie do końca przemyślany, nie zawarłem w nim zbyt wiele informacji, ale nie było tak jak piszesz maverick. Nie czekam na żadne gotowce, po prostu chcę wiedzieć gdzie robię błędy, bo sporo czasu poświęcam na analizowanie. Czasem mam go po prostu mniej i nie zawsze wszystko zdążę opisać.

post-594-0-62866400-1322940797_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Na jutro ustawiam się na CS 0:1 w meczu Basel-MU.

United tego meczu nie mogą przegrać, inaczej odpadną z LM.

Większość z pewnością postawi na United. Kurs na over idzie w górę, na wygraną United w dół, więc powinno spowodować to spadek CS'a 0:1. Najwyższy kurs u buków to 7,5 w Williamie, również z tendencją spadkową u innych buków.

Mam tylko nadzieję, że ktoś skupi mój zakład po 8,4.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.