Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-09-22] Rosenborg - Sogndal

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO

Moja propozycja: AU spadek

Obecny kurs: 3.10 / 3.30

Uzasadnienie: Skupione przeze mnie po 3.20 i częściowo po 3.15, średnio wyszło 3.19. Niewiele spotkań na jutro co powinno zagwarantować nam dobrą płynność, liga norweska jest postrzegana jako overowa, co zresztą pewnie nikogo nie dziwi. Trzy ostatnie spotkania gospodarzy to 7-0, 6-0 i 4-1, przy takiej dyspozycji Rosenborga, kursie na 1 - 1.25 i na over 2.5 - 1.47, kurs na AU powinien być w moim odczuciu zdecydowanie niższy.

Edytowane przez maverick
Odnośnik do posta

Nie mam archiwalnych kursów akurat z ligi norweskiej, ale wg mnie przy tych kursach MO i u/o kurs AU powinien wynosić właśnie około 3.15/3.2. Ale być może ostatnie wyniki Rosenborga i/lub spadek MO przyczyni się do spadku AU. A może norweska jest specyficzną ligą lub ja nie mam racji :) Zobaczymy i powodzenia :)

Odnośnik do posta

Ja wiem, że czyms trzeba się sugerować, ale nie podchodze do tego w ten sposob, że skoro takie kursy były w jednym meczu to dokładnie takie same beda w drugim przy kilku innych na tym samym poziomie. Mecz meczowi nierowny i choć to lakonicznie brzmi to moim zdaniem tak czesto jest. Natomiast na upartego mozna ten mecz porownac z dzisiejszym Realem. 1.23 na 2 over ten sam poziom, a kurs na AU 3.05. Takie kursy kojarze zanim wszystko zaczeło spadac w tym meczu. Jak bedzie czas pokaze 01%20Smile.png

Odnośnik do posta

wszedłem w rynki tradera bo chciałem właśnie wrzucić ten typ.

W ostatnim meczu Rosenborg-Start zanotowałem kursy na 12 godzin oraz godzine przed meczem:

MO Rosenborg 1.24-->1,21

over 2.5 1.35---> 1,32

AU 2.9---> 2.7

Odnośnik do posta

Nie zgodze sie z tym co napisałes Grzechu, choc na upartego chcesz udowodnic ze miales racje. Kurs nie wrocil na swoje miejsce, bo i na 1 i na over był wyzszy niz wczoraj w momencie zagrania. Gdy kursy wrocily na swoje miejsce czyli dokladnie te podane w pierwszym poscie to kurs na AU wynosil 3.05, dopiero dalsze wzrosty i sciany na rynkach MO i over 2.5 spowodowały tak zdecydowane wybicie AU.

Odnośnik do posta

Nic nie chcę na siłę udowadniać, zwłaszcza, że na AU nie siedzę zbyt często. Kurs 3/3.05 na AU był w momencie gdy over chodził po około 1.41 (?), potem było odbicie overa do 1.44-1.45 i AU do 3.25/3.3. Potem Rosenborg wzrósł i wybiło do 3.35. Ja tak to widziałem po prostu. Wczoraj chciałem przekazać, że wcale nie uważam tego kursu 3.2 na AU jako zawyżonego przy TAKICH jak podałeś MO i u/o. AU spadło dopiero gdy over spadł z 1.46 do około 1.41 (kursów dokładnie nie pamiętam), czyż nie?

Ty zarobiłeś na AU, ja zarobiłem na 3:0 i gra gitara.

Odnośnik do posta

Po pierwsze primo nie zarobiłem, po drugie primo szkoda ze nie zrobiłem screenów w odpowiednim momencie, ale nie wpadłem na to, ze beda do czegos potrzebne,po trzecie AU to jeden z moich ulubionych rynkow, no ale skoro wiesz lepiej to szkoda czasu.

Odnośnik do posta

Czy ja napisałem, że wiem lepiej? Przecież nie narzucam żadnych swoich racji. Wkleiłem swoje spostrzeżenia, które oczywiście mogą mijać się z prawdą. Ja osobiście tak to widziałem, a czy dobrze widziałem to inna sprawa. Tyle. Więcej swoich trzech groszy wtrącać nie będę, bo widzę, że tylko wywołują niepotrzebne emocje.

Odnośnik do posta