Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Jaki sposób na wpłaty/wypłaty z betfair

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich, to mój pierwszy post. Od czegoś trzeba zacząc ;p

Zamierzam w nie długim czasie wpłacić pierwsze pieniądze na betfair (nie duża kwota), i w związku z tym mam pytanie. Jaki sposób wybrać do wpłacania/wypłacania pieniędzy? Myślałem na moneybookers, ale są jakieś prowizje przy wypłacaniu na swoje konto. Można też kartą i przelewem, ale nie wiem który sposób najlepiej wybrać. Obecnie mam pieniądze u innego buka, i na razie czekam bo przelewem idzie parę dni a na portfel moneybookers krócej.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 49
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

wiec ja mam podstawowe pytanie dotyczace transakcji karta MB/NT. z tego co wiem MB posiada subkonto w pekao sa do obslugi polskich uzytkownikow (bynajmniej w w pln). przewalutowania to inna sprawa.

jesli pierwszy depozyt zlozysz przez moneybookers nie bedziesz mogl skorzystac z bonusu. jesli ci wiec na nim zalezy zrob przelew z konta bankowego. //dokładnie tak, zapomniałem o tym. Dzięk

Posted Images

osobiście polecam MoneyBookers. Szybko i sprawnie wpłaty jak i wypłaty ;)Tak jak wspomniałeś, przelew bankowy idzie kilka dni, przez MB od prazu przy przelewach24. Co do prowizji w MB odnośnie wypłaty to jest to jednorazowa -stała opłata za każdą transakcje (wypłatę) na konto - 7zł.

Odnośnik do posta

jesli pierwszy depozyt zlozysz przez moneybookers nie bedziesz mogl skorzystac z bonusu. jesli ci wiec na nim zalezy zrob przelew z konta bankowego.

//dokładnie tak, zapomniałem o tym. Dziękuję za przypomnienie. matiaspl

Edytowane przez matiaspl
Odnośnik do posta

Jak wygląda ten bonus? Stawiam powiedzmy zakład back na 20 euro i jak nie wejdzie to mi zwracają? To działa przy pierwszym depozycie, ale przy każdym koncie? Chodzi mi o to, czy nie trzeba było z jakiegoś linku się zarejestrować by odebrać bonus.

Odnośnik do posta

Nie wiem jak teraz wygląda sprawa z bonusem na bf, ale kiedyś z niektórych linków rejestracyjnych było przymykane oko za depozyty poprzez moneybookers i dawali bonus, ja np tak miałem ;)

Odnośnik do posta

Lepiej nie ryzykować i wpłacić przelewem bankowym ;) Za moich czasów czy w lutym po nietrafionym rynku stawka została zwrócona, teraz musiałbyś dowiedzieć się od supportu, albo ja Ci zaraz załatwie info :)

Odnośnik do posta

https://promotions.b...784242816596167

To dostałem od betfair polska, jednoznacznej odpowiedzi nie otrzymałem, sądząc po regulaminie bonus nadal aktualny :)

Właśnie otrzymałem oficjalne potwierdzenie, jeżeli spełnisz wszystkie warunki otrzymasz bonus od Betfair :)

post-770-0-01935500-1317076804_thumb.jpg

Edytowane przez matiaspl
Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Odświeżę trochę i zadam tu pytanie.

Jak mam konto złotówkowe w mbanku, to powiedzmy wpłacam 90zł i to automatycznie przewalutuje po kursie np. 4.3 na euro? czy są jakieś dodatkowe opłaty czy coś? Bo w zasadzie pierwszy raz wpłacam w euro i jestem w tym zielony, z góry dzięki.

Odnośnik do posta

jak masz konto w banku/moneybookers zlotowkach, a konto na betfair z erło/funtach, to automatycznie przewalutuje ci po aktualnym kursie. oczywiscie nalezy odjac prowizje pobierane przy tego typu transakcjach. ale nie ma sie co martwic, sa to groszowe sprawy.

Odnośnik do posta