Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Jaki sposób na wpłaty/wypłaty z betfair

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

wiec ja mam podstawowe pytanie dotyczace transakcji karta MB/NT. z tego co wiem MB posiada subkonto w pekao sa do obslugi polskich uzytkownikow (bynajmniej w w pln). przewalutowania to inna sprawa.

jesli pierwszy depozyt zlozysz przez moneybookers nie bedziesz mogl skorzystac z bonusu. jesli ci wiec na nim zalezy zrob przelew z konta bankowego. //dokładnie tak, zapomniałem o tym. Dzięk

Posted Images

Można, ale raczej u nas euro nie wypłacisz tylko "bankomat" Ci poprzelicza i swoje zabierze. A Helga potrąci bodajże 1,80 eurosa za operacje, a resztę ładnie Ci wypłaci. Ja unikam polskiego przewalutowywania jak ognia.

Odnośnik do posta

Do tego na chlebek to jeszcze trzeba czasu ;) ale dzięki za wskazówki na przyszłość. Zaletą też jest to, że nic nie przechodzi przez polski bank. Do gorlitz jedzie pociąg chyba za jakieś grosze

Edytowane przez krzysztoff
Odnośnik do posta
  • 5 months later...

Chciałbym wpłacić na Betfair kilkaset euro... Czy puszczenie tego przelewem z Banku lub Bank-MB-BF to dobry pomysł? Gdzieś tam ślad zostanie o moich kontaktach z giełdą... Jak najlepiej zrobić to z Polski żeby jak najmniej zwrócić na siebie uwagę? ;)

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

A ja chcem wyplacic duzo i jak to zrobic zeby obejsc pijawki  :sarcastic:

Tak jak pisze zicoo, a dodatkowo może się okazać, że jakiś daleki krewny, albo inny znajomy zechce ci przekazać pewną sumę pieniędzy. Oczywiście robiąc to w formie darowizny, od której ty opłacisz 2% w US...  

Odnośnik do posta

tylko ten daleki krewny jesli jest tylko daleko w sensie drzewa genealogicznego a nie terytorium (czytaj np w pizdu odlegly kraj gdzie maja burdel finansowy i nie maja umow az polska jak brazylia ) to jest to w miare secure.

inaczej lapska Urzedu Skur****li moga scie oblapic

Odnośnik do posta

Błagam, stosujcie znaki interpunkcyjne, bo ciężko się rozeznać w tym co piszecie.

W świetle prawa darowiznę można otrzymać od dowolnej osoby. Nie musi być w żaden sposób spokrewniona. Nie mówiąc już o tym, że może to być jakiś nasz znajomy. Wystarczy, żeby jego dochody pozwalały na wykonanie takiej darowizny. Od tego osoba obdarowana płaci 2% w skarbowce i sprawa jest jasna.

Ty masz kwit potwierdzający legalność tych środków, a państwo otrzymuje 2% od przekazanej kwoty. Wszystko legalnie i zgodnie z prawem.

Odnośnik do posta

A ja chcem wyplacic duzo i jak to zrobic zeby obejsc pijawki  :sarcastic:

Karta skrill koszt 40 zł rocznie, wypłaty 8zl z bankomatów, jedyny feler 1000zł dziennie

Odnośnik do posta