Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

nie mowilem zeby nie wchodzic drugi raz w rynek. ustosunkowalem sie do tej tresci w poscie santosa " często to drugie wejście działa pod wpływem emocji i nie myśli się już tak rozsądnie jak za pierwszym razem"

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 84
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

"Gdyby babcia miała wąsy, to była by dziadkiem." O sukcesie w meczu Cibulkovej już pisałem. Dorzuciłem do tego jeszcze ponad 4€ w meczu Azarenki. Powyższy cytat dotyczy jednak meczu QPR-Ch

Kurcze, dlaczego goście przychodzą zawsze w nieodpowiednim czasie. Niestety przyszli do mnie w trakcie pierwszego seta Agnieszki, ale mimo to jestem bardzo zadowolony z takiego greena. Szkoda tylko, ż

Ostatnio troszkę zaniedbałem swojego bloga. Nie żebym nic nie handlował. Wielkich kokosów ostatnio nie było, ale zawsze coś. Moja przerwa w pisaniu blogu i rzadszym handlowaniu spowodowana jest tym,

Posted Images

Tzn. co nie wolno wejść drugi raz w ten sam rynek ? Badzmy powazni yavor, jakie to ma znaczenie ile razy jestes na tym samym rynku ? Ktos kiedys na jakiejs stronie napisał zeby dwa razy nie wchodzic w ten sam rynek i wiele osob powiela ten "fantastyczny" stereotyp. Szczegolnie wtedy gry z greena zrobia red wytłumaczenie maja jak znalazł.

Dokładnie, zawsze trzeba myśleć przed kolejnym wejściem, jakby to było pierwsze wejście w rynek.

Odnośnik do posta

Wreszcie jakieś światełko w tunelu. Jeden mecz sobie zakichałem, ale mimo to i tak jest malutki green +0,18e. Ważne, że w końcu zielone. Tydzień miałem kiepski, ale mam nadzieję, że dziś na CS w przerwach będzie można pograć.

Próbowałem wczoraj tenisa in-play grając niski lay. Ciekawie to wygląda. Dziś też spróbuję. Na drugi set Kirilenko trochę się spóźniłem, a można było ugrać. O 9 Agnieszka i mam nadzieję, że da coś zarobić.

Poza tym wczoraj wieczorem ustawiłem się na Rumunia-Białoruś, lecz kursy na razie stoją w miejscu, może jakiegoś tika wyciągnę.

post-998-0-95831900-1317967357_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Ja wczoraj też zgarnąłem Rumunię po 1,59. Coś mi się wydaje że wielkich ruchów tutaj nie będzie, co najwyżej ruszy się przed meczem. Ja sprzedaje tick niżej, moim zdaniem lepiej wyjść z małym zyskiem lub bez i znaleźć lepszy rynek, tutaj chyba się przeliczyliśmy :)

Odnośnik do posta

No taki green to rozumiem :-D Mogłem wyciągnąć więcej, mógłbym grać dalej, bo drugi set trwa, ale jak dla mnie jako początkującego w tenisie in-play wystarczy. Wolę nie ryzykować :-) Mam nadzieję, że co jakiś czas uda mi się wyciągać tyle na tenisie.

post-998-0-95360800-1317980650_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Bardzo ładny green :-) Tenis ip daje bardzo ładnie zarobić ale należy pamiętać, że i łatwo można stracić. Ja też na plusie zakupiłem przed po 4.5 i oddałem jak Flavia odłamała na 4:3 po 4.10 a teraz Flavia gra kosmos

Odnośnik do posta

Po dwóch tygodniach myślałem, że już wszystko wiem, więc wpłaciłem większą gotówkę. Wizja zarabiania większych i szybkich pieniędzy niestety mnie oślepiła. Popełniłem chyba wszystkie błędy jakie tylko można, łącznie z wchodzeniem in-play z tą myślą, że padnie bramka na moją korzyść. W ten sposób straciłem całą kasę.

hmmm gdzies juz to widzialem, gdzies juz to bylo - tak! wiem! mialem to samo u siebie!

samych greenow zycze

Odnośnik do posta

Kurcze, dlaczego goście przychodzą zawsze w nieodpowiednim czasie. Niestety przyszli do mnie w trakcie pierwszego seta Agnieszki, ale mimo to jestem bardzo zadowolony z takiego greena. Szkoda tylko, że nie miałem okazji zrobić niskiego lay`a po pierwszym secie. Byłoby dużo lepiej.

post-998-0-25262200-1318170321_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie weekendu:

Na piłce to raczej nie ma się czym chwalić. Troszkę kombinowałem z różnymi strategiami i efekt jest jaki jest.

post-998-0-91078200-1318227379_thumb.jpg

Zupełnie inna bajka jest z tenisem. Pisałem już o swoich sukcesach, ale podsumuję jeszcze. W piątek dobre wejście z niskim lay`em na Wozniacki i ładny green. Sobota trochę gorzej, bo i Cilic i Petkovic nie dali szans rywalom i niestety troszkę redowałem te spotkania. Wczorajszy dzień przerósł moje oczekiwania i takich dni sobie życzę.

post-998-0-95302600-1318227560_thumb.jpg

W sumie weekend na plusie 35,18e, oby tak dalej

Odnośnik do posta

oj, było gorąco. Nie spodziewałem się, że kurs na Roddick`a, aż tak wystrzeli do góry. Na szczęście udało się wyjść na ładny plus. Chyba na dziś sobie dam już spokój. Za dużo nerwów zżarłem.

post-998-0-72771000-1318240587_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.