Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Niski lay - tenis in play

Promowane odpowiedzi

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Tak jak nazwa wskazuje będą to tylko niskie ley-e a więc gra przeciwko faworytowi głównie live. Już mam jeden rynek na jutro. Jak będę miał dłuższą chwilę przedstawię go i opiszę dla czego tak a nie inaczej.

Odnośnik do posta

Zazwyczaj jeszcze przed spotkaniem lub jeśli faworyt wygra pierwszego seta a będę oglądał spotkanie i widział, że nie specjalnie gra to i w trakcie spotkania :-)

Odnośnik do posta

Tylko te które gram bo inaczej traciłbym tylko czas który poświęcam na analizowanie. W temacie mile są tez widziane rynki innych użytkowników. Jak to mówią w kupie siła :-D

Odnośnik do posta

Ja się chętnie rze przyłączę, chodź mam teraz nikłe info odnośnie danych zawodników tenisa. Nie to co kiedyś gdy się bardziej interesowałem :)

Masz już ustalone jakieś stawki i przedział kursów które będziesz grał? Jak bd dobierał zawodników do laya ? :)

Odnośnik do posta

Tak to jest jak się jest amatorem i liczy na cud w spotkaniu :) Wejście w niski lay za dużą kwotę,potem cały czas dokupowanie kursów aż do końca spotkania. ;) stare czasy ;p

edit. pamiętam jak wczoraj, lay Sharapovej w meczu z King.

Edytowane przez matiaspl
Odnośnik do posta

Wozniacki - Gajdasova lay Wozniacki 1.23

Na pierwszy ogień idzie rynek Wozniacki-Gajdasova. Grały ze sobą tydzień temu w Tokyo. Szkoda, że tak się to skończyło bo Jarmila miała niebywałą okazje pokonać numer 1 światowego rankingu. Niepozorna kobitka a potrafi nieźle huknąć. Bardziej przegrała sama ze sobą niż Dunka wygrała. Momentami było widać taką nerwowość w grze Wozniacki, że aż trudno uwierzyć. Widać dużą niestabilność w jej ostatnich pojedynkach. Tak samo było w 2 ostatnich pojedynkach w 2 secie leje rywalki niemiłosiernie i wydaje się, że już wszystko w porządku po czym w 3 secie znowu klops i przegrywa albo wygrywa w męczarniach.

Odnośnik do posta

A Radwańska - Arvidsson lay Radwańska 1.09

Strasznie wkurzające było wczoraj jak komentator chyba Stopa cały czas gadał, że Radwańska gra jak profesorka na korcie. Pierwszy set z Zheng bez historii. Polka nawet nie musiała się trudzić bo rywalka sama wszystko psuła. Wszystkie dłuższe wymiany kończyły się waleniem w siatkę, Drugi set w którym Chinka zaczęła wreszcie grać był o wiele ciekawszy i Aga musiała już trochę popracowacćna korcie a Zheng miała sporo na prawdę kapitalnych zagrań. Dziś Polka zagra z Arvidsson, która wyeliminowała przecież Kvitovą. Ta w jakiej formie by nie była to i tak Arvidsson pokazała się z niezłej strony. Zobowiązanie nie duże.

Odnośnik do posta

Postanowiłem pierwszy raz spróbować layować niski kurs in-play. Muszę przyznać, że ciekawie to wygląda. Oczywiście małą stawką. Miałem już greena 1,35e (dla mnie to jest ok) i jak kurs na Agnieszkę spadł do 1,04 postanowiłem wejść jeszcze raz. Niestety nie dała już rywalce szans i wyszedłem 0,35e do przodu. Zawsze to green i miła perspektywa kolejnych pojedynków.

Odnośnik do posta

Ostatnio na tym spotkaniu Wozniacki miałem laya po 1.22 i wyszedłem po 1.10 ale zauważyłem ciekawą zależność i formę zarobku :)

Przy znaczącej wygranej seta przez fav, ustawić się odpowiednio wcześniej w dobrym koszyku z tick offsetem. Pod koniec 1-szego seta z tego co zauważyłem skupują gamblerzy dzięsiątkami tysięcy kursy 1.06/1.05 nawet 1.04 się zdarzyło :D

Przed rozpoczęciem kurs wracał z tego 1.04/1.05 na 1.06/1.07 . Przy większej kwocie można za tick zebrać naprawdę sporo, u mnie było to 30e ale ustawiłem się za wysoko i wyszedłem w przerwie na zero.

Najważniejsze to przewidzieć na podstawie gry na jakim kursie w przerwie zatrzyma się giełda ;)

Odnośnik do posta

Ważne, że do przodu kilka centów. Ja niestety ze stratą bo liczyłem na Arvidsson a początek spotkania dość ciekawie się zapowiadał. Ja bym chyba nie brał back na takie niskie kursy zwłaszcza, że to tenis. Sporo osób pewnie pamięta spotkania choćby ostatnie Federera z Djoko czy wcześniej sięgając pamięcią Ivanovic z Clijsters. No i kwestia rozliczenia kreczu :-)

Odnośnik do posta