Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam

Jakieś pół roku temu zarejestrowałem się na waszym forum bacznie przyglądając i badając schematy grania tą metodą i ostatnio chcę spróbowac sił w tej formie.

Z tąd ten temat który ma mnie motywować aby nie szaleć za bardzo i sukcesywnie dzielić się zwycięztwami jak i porażkami w każdym dniu.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nie 20, a 4 4->3.95 1tick 3.95->3.9 2ticki .. 3.85->3.80 4 ticki Gdzieś już to było przerabiane na forum. Sory, nie przeczytałem co wyżej było ;p

No nic dzisiaj liczyłem na to że cypryjczycy troszkę pograja tak jak w 2 połowie no ale coz Straciłem to co ugrałem przez pare dni czyli jakieś minus 50 euro na tym meczu aczkolwiek dzien zakońc

Posted Images

Dzisiaj z rana zaatakowałem rynek duński gdzie mecz nie miałbyć online na betfairze

nigdzie nie mogłem odnaleść statystyk rezerw

Esbjerg (Rez) - AC Horsens (Rez)

BO W tym meczu handlowałem praktycznie debiut w formie PRE PLAY ( wcześniej tzn od 2 dni tylko i wyłacznie inplay stosowałem )

Stan kasy na dzień dzisiejszy to ok 45 euro - wplacilem przyslowiowe 17 euro.

Gdybym miał większą kasę to ten mecz ktory rozpoczął się o godzinie 15 wiecej dałby zysku aczkolwiek print scrreny sa wykonane 10 po 15 :)

post-851-0-01107200-1317734551_thumb.jpg

i tutaj piękny kurs

post-851-0-44351600-1317734512_thumb.jpg

Proszę o wszelkie sugestie i komentarze gdyż interesuje mnie wasza gra na CS jak to analizować

Tutaj potpieram się poprostu tym że jakbym nie sprzedał tego w wersji PRE PLAY czekałbym az kursy i tak opadną.

Odnośnik do posta

No to grześku ;D Może Ty nam opiszesz jak zrobiłeś greeny z takim kapitałem bo wygląda to bardzo ładnie :) Czym się kierowałeś, czy to kwestia szczęścia. Ze samym zrzutów nie wiele możemy wywnioskować. Opisz swoje działania my skomentujemy :)

Odnośnik do posta

ten mecz zaatakowalem jakoś po 8 gdzie na rynku łącznie bylo moze 300 euro zresztą napisałem na SB o tym meczu ze na kazdy under / over wysokie kursy i szukalem cos o tym meczu ale mowie zagram te wysokie undery bo w razie jak nie sprzedam przed meczem to .... u 6.5 wszedłby jak in play . Generalnie na moim właśnie miernym doświadczeniu ego typu operacje to najlepsza forma zarobku. Tak czy owak uważam ze za wcześnie sprzedałem bo kursy tańcowały i to sporo :) ale dopiero sie ucze i zadowolę sie wynikiem dodatnim na poziomie 2 euro dziennie byleby do przodu

Edytowane przez eciu
Odnośnik do posta

Fajnie, że też sobie założyłeś bloga. Życzę samych greenów.

Jak na początek to faktycznie ładnie zagrałeś.

PS. Ściągnij sobie screenshootera, fajnie i szybko możesz robić zrzuty całego ekranu lub zaznaczonego fragmentu

Odnośnik do posta

podsumowanie dnia

na pre playu zagrałem te duńskie rezerwy

reszta inplay na underach z wysoką podpórką

łącznie dzis +15 euro to jak na dosyc bezpieczne granie wynik wporzasiu.

post-851-0-59049000-1317760903_thumb.jpg

Jutro z rana zaatakuje jakiś meczyk wchodząc ponownie na początku rynku próbując badać jego ruch

Grzmotek dzięki za tego screenshotera dobra sprawa :)

Odnośnik do posta

Witam z rana

Na chwile obecną zakupiłem troszkę na giełdzie na meczyku japońskim ruch nie wielki ale juz spadlo o 5 i 10 ticków z 3.80 i 3.75 na 3.70 czekam na kursy w okolicach 3.6 gdzie uważam że będzie to w przeciągu 2 godzin - mecz rozpoczyna sie o 12

Odnośnik do posta

Dzisiaj z rana atakowałem mecz Osaki ale przez "naukę" na GToy'u zamiast sprzedać niżej sprzedałem troszkę wyżej :) ale po małej kontrze wyszedłem na zero poprawiając na moich ulubionych underkach

GORĄCA PROŚBA o małą pomoc w tym GToy juz podstawowe profile rozszyfrowałem aczkolwiek chciałbym aby było jeszcze bardziej przejrzyściej

post-851-0-29636100-1317837955_thumb.jpg

następnie na godzinę 15 w czasie gdy robiłem obiadek dla swojej przyszłej mam nadzieje żony :P

zainteresowałem sie pucharem Węgier gdzie znów były abstrakcyjne kursy no i na żywo meczyk under 20 naszej polski gdzie tez cos tam udziobałem

na princie nie widać typów które teraz lecą ale dzisiaj dzień zamykam gdyż wieczór zostawiam sobie na relaks :) co ważne

+13 euro jest do przodu ( barnet powieliło z dnia wczorajszego ale wyrównają to typy które sie nie zakończyły :)

Odnośnik do posta

Jak miałem dzień wolny to wypada zrobic obiadek :P

a dzisiaj z rana zagrałem singapurską ligę i uwaga używając GTOY;a :) chcialbym aby ten leeder tak dzialal abym sam nie musial ręcznie wpisywać kwot bo ponoć sie tak da

Ustawilem z rana sie na kursie 3.75 na chwilę obecna sprzedają po 3.6 ja nie bylem pazerny i ustawiłem jeden tick nizej czyli na 3.70 aby znów czegoś nie sknocić ( obiecuję ze do końca roku zrobię $$$ :P aby przy takim handlu byly to znaczne kwoty hihihi )

post-851-0-82107100-1317896740_thumb.jpg

Teraz przyczaiłem się jeszcze na under bo mecz będzie typowo nudny :)

Pozdrawiam i życzę udanego dnia

Odnośnik do posta

Eciu, nie wiem czy dobrze zrozumiałem ;)

Najpierw prawym na program, Show/Hide , Staking&tools właczasz. Tam ustawiasz swoją stawkę :) Następnie w leaderze u samej góry pojawia Ci się kwota którą masz w tym polu staking&tool. Możesz ją zmienić na dowolną klikając na liczbę :)

S to stawka, L to liabality, reszty nie sprawdzałem :)

post-770-0-84059600-1317901139_thumb.jpg

post-770-0-13212800-1317901205_thumb.jpg

post-770-0-50344600-1317901215_thumb.jpg

Odnośnik do posta

DZIĘKUJĘ Matia za sugestie dzisiaj juz jej nei przetestuje gdyż na innym komputerze działałem cały dzien ale jutro sprawdzę i odpowiem

Dzisiaj dzień sie jeszcze nie zakonczył ale powoli wrzucam wyniki gdyż nie wiem jak poźniej z czasem

dzień zakonczył sie na chwile obecna + 10 euro + ok 2-3 euro dojdzie w meczach ktoere sie zakoncza troszke pozniej ale to wliczy sie zapewne do dnia jutrzejszego :P

rozpoczełęm

od PRE PLAY'a ktorego za szybko zamknołem ale lepszy wrobelek w garsci niz :)

To akurat podsumowanie dnia

post-851-0-84985300-1317925593_thumb.jpg

mecz Balestier Khalsa - Young Lions i Wysokie kursy na under w meczu san marino pozwoliły mi ładnie potradować gdzie było tylko 750 euro na rynku :) a gdybym miał doswiadczenie zapewne wiecej mozna bylo wyciagnać oba mecze na pre - rynek raczej mały aczkolwiek dziekuje dla Grzmotka w małym info dotyczacycm schodzenia $$$ z betfaira dzisiaj to skrzętnei wykorzystywałem w moich planach :)

post-851-0-05917100-1317925605_thumb.jpg

a spojrzcie jaki jest teraz wynik :) san marino dobry team :P

Także do sklikania jutrzejszego :) i życzę samych greenów.

Edytowane przez eciu
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.