Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

eciu widze, ze dziennie masz przerobione sporo rynkow. nieraz nie ma tyle na dzien na kuniach ;)

powiedz czy otwierasz i zamykasz pozycje, a nastepnie przenosisz sie na kolejne rynki? czy moze wchodzisz w kilka rynkow jednoczesnie ?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nie 20, a 4 4->3.95 1tick 3.95->3.9 2ticki .. 3.85->3.80 4 ticki Gdzieś już to było przerabiane na forum. Sory, nie przeczytałem co wyżej było ;p

No nic dzisiaj liczyłem na to że cypryjczycy troszkę pograja tak jak w 2 połowie no ale coz Straciłem to co ugrałem przez pare dni czyli jakieś minus 50 euro na tym meczu aczkolwiek dzien zakońc

Posted Images

Witam ponownie przepraszam ze zaniedbałem forum ale mam problemy z laczem i jedynie w pracy moge troszkę działać a nie mam czasu w domu ( sytuacja poprawi sie po 25 )

cały czas działam i pracuje w ostatnim tygodniu +100 Euro do przodu ( 30 euro straciłem na zwykłym gamblingu )

post-851-0-96961800-1319189159_thumb.jpg

dzisiaj atakuje jak na razie lige u21 ukraine

Krywbas (Rez) - Karpaty (Rez) under 5.5 juz schandlowałem jeszcze stoję jaki pierwszy na under 4.5

Edytowane przez eciu
Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Dawno nie aktualizowałem z braku czasu - nadal bawie sie ucze i trenuje

dzisiaj dla tych co maja wolne polecam bardzo

Ayia Napa - Nea Salamis

klasyczny trend spatkowy i wzrostowy przeciwnika ktory ma przegrać :)

Cypryjski puchar Ayia Napa to typowo turystyczny kurort :)

post-851-0-62282700-1323249890_thumb.jpg

post-851-0-58332800-1323249900_thumb.jpg

ja juz wyszedlem

kupiłem po 5.1 na gospodarzy - sprzedałem za 5.9

Lets party :)

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Witam dawno nic nie wrzucałem

Dzisiaj

SonderjyskE - Fredericia na betfairze bledną godzina ze rozpoczyna sie mecz o 12 a mecz de facto rozpoczyna sie o 14

Fajne spadki na remis bylo 4.7 w tej chwili jest 4.1 Dzisiejszy gospodarz nie jest az takim favorytem jak myślano

Ja wszedłem na rynek przy kursach 4.4 i 4.3 w remisie i ustawiony jestem na 4.1 gdzie juz powoli oddaje :)

Polecam do dalszej analizy

post-851-0-70071500-1328696221_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.