Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Znalazłem tę strategię na tradingfootball ale w necie nie ma żadnych grubszych opisów ani filmów, na razie jedyne co wiem to że dajemy back u2.5 i lay u4.5, nie wiem jeszcze co do stawkowania i dobierania meczy, w najbliższym czasie mam zamiar potestować tą strategię jak ktoś ma jakieś pomysły to zapraszam do dyskusji.

Edytowane przez FOREX 366
Odnośnik do posta

dzisiejszy mecz Podbeskidzie-Cracovia, nie wiem jak zachowają się kursy ale gdybyśmy wzięli back u2.5@1.64 stawką 10€ i lay u4.5@1.09 to sądzę że przy bezbramkowym wyniku w 1poł. dało by nam green gdzieś ok.30% stawki na u2.5. Nie jestem pewien ale zagram ten mecz i to sprawdzę.

Odnośnik do posta

Postanowiłem sprawdzić tą strategię (oczywiście w "training mode").

Zagrałem mecz Kobe-Shimizu. Kursy na obie drużyny były w miarę wyrównane.

Zagrałem:

back u2,5 @1,67 za 50€ przewidywana wygrana 33,5€

lay u4,5 @1,1 za 50€ zobowiązanie 5€

W 30minucie nie było bramek. u2,5 był green 9€, a u4,5 red na 2€ co dało mi greena 7€

Zagrałem na razie takimi stawkami i nie wiem jak by kursy się zachowały po szybkiej bramce. Zobaczę w kolejnym spotkaniu i zdam relację.

Odnośnik do posta

CSKA Moskwa-Terek Grozni

Mecz ze zdecydowanym faworytem

Stawki te same:

back u2,5 @2,26 za 50€ przewidywana wygrana 63€

lay u4,5 @1,2 za 50€ zobowiązanie 10€

W 11 minucie bez bramek. Mogłem już greenować na 4€ (gdybym grał w realu bez zastanowienia bym to zrobił)

Czekałem jednak na jakąś bramkę, żeby sprawdzić jak wtedy będą się kształtowały stawki. Tak w sumie to liczyłem na szybką bramkę CSKA i można by wtedy zobaczyć.

W 22 minucie nadal bez bramek. Green 9€

30 minuta nadal 0-0. Green 14€

W 38 minucie green 21€

Bramka w 39` co daje 4€ reda.

Czekam na kolejne spotkanie może szybciej padnie bramka.

Edit: w 43` wyszedłem na zero, nawet na mały plus

Edytowane przez grzmotek
Odnośnik do posta

Znalazłem filmik na temat tej strategii.

http://www.twitvid.com/PRCDF

U mnie jakaś kiepska jakość. Może u Was będzie lepiej widać.

Koleś na filmie stawia na mecze gdzie jest wyraźnie widoczny faworyt, gdzie powinno być dużo bramek i zabezpiecza się jedynie 3:0 i 3:1.

Obejrzyjcie i jakieś komentarze i streszczenie mile widziane.

Odnośnik do posta

No dokładnie nie widać dokładnie. Coś tam można się dojrzeć.

Wszedłem z głupa w mecz Bastia - Lens. Bastia wyraźny faworyt.

Do 27` miałem już +4€, ale padł gol i 15€ na minusie. Także nie ciekawie.

W 38` druga bramka dla Lens. Red 29€. Już nie wygląda to tak ciekawie.

Zobaczę jeszcze raz jakiś mecz gdzie drużyny są na równym poziomie i przewidywana jest mała ilość goli.

W 45` bramka na 1:2, więc bez żadnego zabezpieczenia mamy ładnego reda. Na razie red 40€. Musiały by paść w drugiej połowie 2 bramki, żebym wyszedł na zero. Lekka kicha.

Znalazłem jeszcze taki opis tej strategii, tylko tutaj zamiast lay u4,5 jest back u3,5 i dodatkowo 2:1 i 3:0. Tu też chodzi o mecz z silnym faworytem, gdzie jest przewidywana duża liczba bramek - http://bet72.com/news/bet72-news/new-strategies-for-a-new-season/

Odnośnik do posta

No dokładnie nie widać dokładnie. Coś tam można się dojrzeć.

Wszedłem z głupa w mecz Bastia - Lens. Bastia wyraźny faworyt.

Do 27` miałem już +4€, ale padł gol i 15€ na minusie. Także nie ciekawie.

W 38` druga bramka dla Lens. Red 29€. Już nie wygląda to tak ciekawie.

Zobaczę jeszcze raz jakiś mecz gdzie drużyny są na równym poziomie i przewidywana jest mała ilość goli.

W 45` bramka na 1:2, więc bez żadnego zabezpieczenia mamy ładnego reda. Na razie red 40€. Musiały by paść w drugiej połowie 2 bramki, żebym wyszedł na zero. Lekka kicha.

Znalazłem jeszcze taki opis tej strategii, tylko tutaj zamiast lay u4,5 jest back u3,5 i dodatkowo 2:1 i 3:0. Tu też chodzi o mecz z silnym faworytem, gdzie jest przewidywana duża liczba bramek - http://bet72.com/new...r-a-new-season/

to nie jest lay o4.5 tylko back o3.5 back u2.5 i 2-1, 3-0 a strategia zwie się NAC

Odnośnik do posta

Adster Aperitif

Bingo Bistrot

CoverS

CunderS

FIP (Faith In Paraguay)

Lay The Draw

Nearly All Covered (Back Any Unquoted)

Nearly All Covered (Back Over 3.5 Goals)

Nugget Nibble

SHS (Suggsy Halftime Strategy)

The Clint

The Metaltone

XT Starter

to 13 strategi które znalazłem na http://bet72.com/news/bet72-news/proven-profitable-football-trading-strategies-at-the-click-of-your-mouse/ niektóre znam niektóre może uda nam się rozgryść

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...