Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Jeszcze myślałem, żeby przy 1-1 dokupić w drugiej połowie u2,5, a pod koniec meczu lay na remis.

Gorzej jak po dokupieniu u2,5 padnie bramka na 2-1. Wtedy znowu trzeba by było dokupywać do 2-1, a na koniec meczu lay na wygrywającą drużynę.

Tylko czy taki przebieg spraw się opłaci?

Odnośnik do posta

Nic odkrywczego nie napiszę, ale strategia głównie opiera się na tym że trzeba dobrze przewidzieć rozwój wydarzeń. Wtedy nie trzeba nic robić, no a jak źle pójdzie to wszystko zależy od umiejętności tradingu live. Tak więc w rękach jednej osoby może być niezwykle dochodowy, a znowu innego zrujnuje. Bardziej niż sprawdzenie systemu przydałyby się wskazówki, co czynić w sytuacja jak źle idzie. Mi się ten system bardzo podoba, ale na razie przetestuje go na sucho :)

Odnośnik do posta

Testowałem przed chwilą na meczu Rennes-Lorient

Kupiłem:

o3,5 @4,4 za 45€

u2,5 @1,75 za 70€

1-2 @18 za 4€

2-1 @10 za 6€

Pierwsza bramka 1-0 w 11` - czekam spokojnie dalej

Druga bramka 2-0 w 63` - tej sytuacji się obawiałem, bo nie wiedziałem co teraz zrobić.

Wynik pozostanie 2-0 to pasuje mi dokupić trochę u2,5 bo byłbym 2,5€ w plecy, pasowałoby dokupić 3-0 oraz 2-1 bo jak padnie bramka w ostatnich minutach.

Dokupiłem u2,5 @1,56 za 10€ co w przypadku utrzymania wyniku dawało +3€. Nie wymyśliłem co z resztą. Jakieś rady??

Mecz skończył się 2-0 więc byłby plusik ale nerwy spore i ogromne ryzyko stracenia 130€ (dobrze, że grałem na training mode)

macie jakiś pomysł na 2-0?

Edytowane przez grzmotek
Odnośnik do posta

powinieneś dokupić przy stanie 2-0, 2-1 za taką stawkę żeby pokryła przy ewentualnym wyniku 2-1 stratę z u2.5, o3.5 i 1-2

No wszystko ładnie jak będzie 2-1, ale jak się wynik utrzyma do końca to u2.5 nie pokryje mi reszty, a jeśli padnie 3-0 to wszystko przegrywam!!!

Odnośnik do posta