Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbm zwrócić waszą uwagę na dwa jutrzejsze spotkania, gdzie przewiduje dość silne spadki kursów.

Pierwszy z nich to mecz ligi finskiej Haka - JJK. Już od wczoraj przyglądam się temu meczowi, ponieważ kurs na gości skucesywnie spada zarowno u bukmacherów europejskich jak i azjatyckich. Ponadto widzę spadki u Pinnacle, a ze zdaniem tego buka licze się najbardziej, ponieważ mają najniższą marże i zawsze periwsi reagują na zmiany. Zakupione wczoraj po kursie 3,05 i dziś z rana dokupiłem jeszcze trochę.

Drugie spotanie to mecz ligi szwedzkiej - Degerfors - Syrianska FC. Podobnie jak u finów leci kurs na gości i trend jest jeszcze mocniejszy. Mam zakupione po 3,05 i 2,96.

Odnośnik do posta

na JJK już mamy 2,88 ale warto obserwować może jeszcze coś się uda ugrać :)

na Syrianska zagrałem za 2,96 i ustawiłem się w kolejce po 2,98 kurs rzeczywiście wart gry co prawda Pinnacle podwyższył kurs na właśnie 2,96 ale mam nadzieję że jest to tylko chwilowa korekta, jak to często u tego buka bywa :)

dzieki za typy na pewno warto obserwować rynki

Odnośnik do posta
Jeśli chodzi o 2 meczyk czyli ligę szwedzką to na razie nie idzie po myśli zainteresowanych. Obecnie kurs podskoczył do @ 3.00

To raczej chwilowe wahnięcie, ja spróbuję zakupić jeszcze za 3,00 bo Pinnacle mają już 2,86 może się uda.

Próbuję również wcisnąć się w kolejkę po JJK za 2,98 na razie kurs się ustabilizował, ale spadki są jak najbardziej prawdopodobne.

Odnośnik do posta

Witam. Zauwazylem te dwa rynki wczesniej - zakupy sobota i sprzedaz w niedziele

Dagerfoss potraktowalem ostrozniej :

dagerfoss.jpg

NA drugim z rynkow handlowałem odważniej :

jjken.jpg

Pozniej kurs wrocil w okolice 3,0 . Dlatego zawsze realizuje zyski kiedy pojawia sie zielony kolor hedge :) Czasami potem gryze palce obserwujac ile wiecej poszedl w dol, ale zazwyczaj wychodze na tym niezle i bilans takich dzialan jest dodatni. Taka wyznaje zasade - jest zysk to go realizuj a nie czekaj co bedzie dalej.

Odnośnik do posta

i bardzo pięknie, zieleń jest najważniejsza, ja również staram się sprzedawać jak tylko trafia się okazja, potem ewentualnie ponawiam atak na wyższy kurs i czasem się to udaje :)

Odnośnik do posta