Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-10-17] Athletico B. - Osasuna

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO

Moja propozycja:lay athletic bilbao

Obecny kurs:1.87

Uzasadnienie:Po pierwsze athletico nie jet w jakieś imponującej formie,po drugie kursy u bukmacherów są bardzo zbliżone do bf a wiadomo że zwykle na bf są dużo wyższe.Oczywiście głowy nie dam sobie obciąć ale warto przyjrzeć się temu rynkowi tym bardziej że to będzie jutro rynek dnia....poniżej załączam screeny z godz 21....zobaczymy co z tego wyjdzie...

post-608-0-16573800-1318792667_thumb.jpg

post-608-0-74103700-1318792678_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Miałem proponować to samo, więc troszkę mnie uprzedziłeś ;) Choć c najmniej z dwóch powodów troszkę ostrożnie bym do tego podszedł, jutro słaba oferta, skupi się pewnie głównie na tym meczu, a po drugie to Bilbao historycznie (szczególnie ostatnio) dobrze sobie radzi z Osasuną i przeważnie wygrywa. Mimo wszystko trochę nisko te kursy, powinno wzrosnąć ;)

Odnośnik do posta

Póki co kursik jednak spadł, co po przeczytaniu BA i innych for nie dziwi, ludzie widzą w gospodarzach faworyta. Strasznie też w górę poszedł under, czego osobiście już troszkę nie rozumiem. Zaczyna mi śmierdzieć troszeczkę ten rynek, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, póki co mam małego redzika.

Odnośnik do posta

Czyli wychodzi na to że moje rynki trzeba atakować odwrotnie niż podaje44%20sssss.png ja czekam do ostatnich kilku minut przed meczem bo i tak mam reda na 35€09%20Surprised.png nie wiem czemu tak jest ale jak nie podaje swoich typów w RT to mam super greeny a jak podam to super redy01%20Smile.png Dziwne nie?.......

Odnośnik do posta

Czyli wychodzi na to że moje rynki trzeba atakować odwrotnie niż podaje44%20sssss.png nie wiem czemu tak jest ale jak nie podaje swoich typów w RT to mam super greeny a jak podam to super redy01%20Smile.png Dziwne nie?.......

Tedinho też tak miałem jak w tamtym roku podawałem swoje typu to też szło w drugą stronę a jak siedziałem cicho to szło w tym kierunku w którym przewidziałem :) Po prostu złośliwość losu. Ale podawaj dalej to będzie wiadomo w którą stronę pójdzie.... ;)

Odnośnik do posta

Po zmianie kierunku jazdy pociągu i małej gimnastyce udało się nawet zgreenować. Ogólnie to był piękny rynek, ale... pod spadki. Żadnej windy, stabilny rynek do samego końca i jak się okazało tym razem nie bez przypadku tak się działo, co widać już po pierwszej połowie 3-0 ;) Jeśli ten mecz się tak zakończy, lub podobną przewagą warto brać back na czwartkowe spotkanie Athleticu w LE, ale to poczekajmy jeszcze, bo różne cuda już się w piłce działy ;)

post-366-0-59966100-1318881515_thumb.png

Odnośnik do posta